Gönderen Konu: Saç ekim merkezi karar verme süreci  (Okunma sayısı 78 defa)

quak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim merkezi karar verme süreci
« : 02 Şubat 2026, 17:21:40 »
Merhabalar,

birkaç merkez ile görüştüm ve karar verme aşamasında yardımlarınızı bekliyorum.

ahmet tosun: günde 2 hasta aldığını söylediler. özenli oldukları ve sağlam iş çıkardıkları izlenimi oluştu.

*Operasyon ücreti 85.000  TL (TEK SEANS VE NAKİT ÜCRET. KART İLE ÖDEMELERDE FİYAT FARKI OLACAKTIR. )*

Fiyata dahil olanlar:
* Konsültasyon ve Ameliyat Planlaması
* Sapphire FUE yöntemi ile, max Greft saç ekimi
* Kan Tahlilleri
* Ameliyat Öncesi ve Sonrası İlaçlar.
* Boyun Yastığı
* İşlem sonrası tüm yıkama ve kontroller
* *Memnuniyet Garanti Belgesi*
* *1 Seans PRP Tedavisi ( prp işlem esnasında uygulanacaktır )*
* *2 Seans saç lazer tedavisi (Operasyon günü ve operasyonun ertesi günü uygulanacaktır)*
* Ameliyat sonrası 1 Yıl boyunca Sağlık Danışmanlığı desteği
* *1 aylık Saç Bakım Ürünleri - (Şampuan ve Köpük Losyon)*

işlem süreci:
- planlama: *Ahmet Tosun*
- çizim: *Ahmet Tosun*
- Greftleri toplama: Ahmet Tosun ekibi
- kanal:  *Ahmet Tosun*
- Greftleri yerleştirme: Ahmet Tosun ekibi

Ek Hizmetler (tercihen):
- *Taksit sadece Word kartlara yapılabilir ve 4 taksit imkanı vardır. Taksitli ücret 100.000 TL'dir*
- *Kök Hücre Tedavisi - 25.000 TL*

asuman hair: ekim öncesi 1 ay bakım yapıp öyle gelmemi istediler. süreçte verdiği bilgiler bu şekilde:

Merhaba  saçınız ekim için uygun. açıklığınızın tam kapanması için  1 veya 2 seans operasyon olmanız gerekiyor.

Fue safir tekniği kullanılarak lokal anestezi ile nakil işlemi yapılır.İşlem bir gün içinde 8-10 saat sürebilir.

Operasyonda 4000-4500 greft alınarak, yeni bir ön saç çizgisi bilerlenip, yoğunluk  ön ve tepe bölgenize verilecektir. Tepe ön kadar yoğun olmayabilir. Daha sonra isterseniz tepe için 1 seans daha yaptırabilirsiniz.

Bakımlarla birlikte başarılı bir operasyon olur. Operasyon öncesi mutlaka bir ay bakım yapılması gerekli

Tek seans ücreti 120.000tl.
Yaş almaya bağlı saçınızın dökülmesi  devam edecektir, bilginiz olsun.

operasyon öncesi hazırlık hastalar için gerçekten çok önemli bizim ülkemizde bu işlemler maalesef çok hızlı bir şekilde yapıldığı için birçok sorunla hasta karşılaşıyor ve operasyonun 6 ayı değil ilk 3-4 ayı saç folikülleri toparlanma sürecidir Bu süreç Eğer yeterli bir bakım yapılmamış ise saç çıkışını olumsuz yönde mutlaka etkileyecektir bizim için ilk üç dört ay çok önemli.

cüneyt coşkun: sanırım kendilerine özgü sadece döner alanını tıraşlayarak, kısmi tıraşlı DHI ekimi yapıyorlar. yorumları şu şekilde:

🚩Birebir Cüneyt Coşkun tarafından gerçekleştirilen Dhı tekniği ile saç ekimi
🚩Uygulamalı ilk yıkama
🚩1 seans prp
🚩1 seans lazer tedavi
🚩Operasyon sonrası kullanılacak ilaçlar
🚩Yıkamlarda kullanılacak şampuan ve köpük losyon
🚩Operasyon sonrasında birebir Cüneyt Coşkun tarafından takip ve sürekli iletişim
🚩60. 000 tl

akl: bu klinik kafamı karıştırdı net bilgi alamadım sanırım kalabalık çalışıyorlar ve çok hastaya birden bakıyorlar gibi bir izlenim edindim. kendilerine özgü kök hücre tedavili işlemleri varmış. fiyatına göre en  mantıklı burası görünüyor ama kötü sonuçlara da forumda denk geldiğim için biraz şüpheyle bakıyorum. yorumları şu şekilde:

"önden başlayarak geriye doğru maksimum sayı ile ekim sağlanacak gerft sayısında sınırlama yapmadan ilerleyeceğiz kök hücre tedavisi ile de destekleriz güzel sonuç alırız. Fiyat 70 bin tl."

ek olarak medeks ve ers ile de kısa bir görüşmem oldu, onları da düşünmekteyim. bu fiyat aralığında nokta atışı bir tercih yapmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.

realy411

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim merkezi karar verme süreci
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2026, 21:13:29 »
Bende Ahmet TOSUN
Cüneyt COŞKUN
Medeks

Arasında gidip geliyorum.Ahmet hoca geniş açıklıkları güzel kapatıyor ama donör bölgesini iyi kullandığı konusunda henüz tam bir karara varamadım

Medeks geniş açıklıklarda iyi iş yapıyor ama biraz saç ekim fabrikası gibi geliyor merkez

Büyük ihtimalle Cüneyt Coşkunda ektireceğim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim merkezi karar verme süreci
« Yanıtla #2 : Bugün, 00:48:27 »
saydığın iki mekezde  çok iyi  kararı sen vermelisin
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram