Gönderen Konu: BİTMEYEN AĞRI - UYKUSUZLUK  (Okunma sayısı 93 defa)

Tolga Berk Yılmaz

• Yeni üye
  • *
BİTMEYEN AĞRI - UYKUSUZLUK
« : 03 Şubat 2026, 10:28:58 »
Arkadaşlar merhaba bugün 8. Günüm.
İlk 2 gün çok rahat geçmişti, hatta operasyondan sonra çıkınca çok rahat saatlerce uyumuştum.
3. Gün gecesinde donör bölgemde hafif ağrı başladı o geceyi bir şekilde atlattım.
4. Gün çekilmez bir ağrı başladı içtiğim ağrı kesiciler fayda etmez oldu bir şekilde uyudum.
5.Gün bitmeyen çile uykusuzluk.
6.Gün bitmeyen çile uykusuzluk.
7.Gün gün boyu 12 tane ağrı kesici içtim ama nafile.
8. Gün ve bugün tamam eskisi gibi aşırı rahatsız etmiyor ama hala uyuyamıyorum, başım ağrıyor, boynum ağrıyor acilde iğne vurdurdum yinede uyuyamıyorum.
Artık hayatıma böyle devam edecek gibi hissediyorum umudum kalmadı bir önerisi olan var mı ya da benzerini yaşayan ? 

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
Ynt: BİTMEYEN AĞRI - UYKUSUZLUK
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2026, 12:52:15 »
Dostum merhaba,

Saç ekim sonrasında bazen nadirde olsa bu şekilde nörapatik ağrılar oluşabiliyor. Bu gibi durumlarda maalesef ağrı kesiciler geçirmez ve genelde geceleri daha da çok artar.

Sana öneri olarak eczaneden temin edebileceğin "Anestol Pomad" kremi gece yatmadan önce donör bölgesine yoğun bir şekilde sürersen bu bölgeyi biraz uyuşturmuş olur ve bir tık daha rahatlatır. Tabii kesin çözüm olmayacaktır.

Genelde bu ağrılı durum kabuk dökme gününe kadar devam edebilmektedir. Bu yüzden 2-3 gün daha sabır edersen çok daha rahatlayacaksındır.

Facebook Twitter Instagram