Gönderen Konu: 04.02.2026 - Cüneyt Coşkun Hoca'da İkinci Saç Ekimi - 3700 greft DHI  (Okunma sayısı 1427 defa)

0nLy

• Jr. Member
  • **
Merhabalar, iyi forumlar öncelikle. Daha önceki konumu takip edenler çok da başarılı bir işlem olmadığını takdir edecektir. 2019 dan bu yana pek düşünmüyordum ancak saçlarım iyice dökülüp zayıflayınca kaçınılmaz bir hâl aldı. En nihayetinde Cüneyt bey ile revize işlemi yaptırmaya karar verdim ve 4 Şubat'ta İstanbul Aesthetic isimli özel hastanede Cüneyt bey ve ekibi işlemi yaptılar. Ben şakaklara girilmesini özellikle istemedim. Cüneyt bey az da olsa girilebileceğini söyledi ama oraya ekilecek greftin sıkılaştırma veya donör kısımdaki aşırı alım yapılan ve kelleşen bölgeye ekilmesini rica ettim o da kırmadı sağolsun.
İşleme gelecek olursak Cüneyt bey alım işleminin çoğunu bizzat kendisi yaptı. Yaklaşık 3100 civarı donörden, 580 600 civarı da sakaldan destek alınarak toplamda 3700'e yakın, DHI tekniğiyle tıraşsız bir şekilde greft ekildi. Ön hattı tekrar revize edip arkaya doğru çok seyrek olan yerler sıklaştırıldı. Ve sanırım sakaldan 150 200 kadar da greft donör bölgedeki aşırı alım yapılıp kelleştirilen yerlere ekilip homojen görünmesi sağlandı. Anestezi iğneleri dışında canımın yandığını hatırlamıyorum. Yaklaşık 8 saatlik bir işlemdi. Hatta ekim yapıldığı esnada uyumuşum bile o kadar nazik çalıştılar. Ekimi de Cüneyt bey bizzat kendisi ve ekibinden bir hanımefendi ile yaptı. Resimleri bırakıyorum. Umarım bu sefer güzel bir sonuç alırım. Başta Cüneyt beye ve ekibine, daha sonra Hintell beyefendi olmak üzere okuyan ve fikir belirten herkese teşekkür ederim.

0nLy

• Jr. Member
  • **
Ynt: Cüneyt Coşkun Hoca'da İkinci Saç Ekimim
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2026, 00:40:02 »
Donör alana yapılan düzeltme işlemini bandajdan dolayı çekemedim. Çıkarıldıktan sonra ilk firsatta atarım.
Diğer resimler:

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2026, 00:40:24 »
Ekiminiz hayırlı olsun bu ekimi de takipteyim

0nLy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2026, 00:53:43 »
Teşekkürler.

Sigma43

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2026, 01:16:26 »
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam takipteyim konuyu

0nLy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2026, 08:14:12 »
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam takipteyim konuyu
Teşekkürler hocam. Bu kez güzel bir sonuç ümit ediyorum

Ziraat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz inşallah bu sefer çok iyi sonuç alırsınız
Enseye ekim yapılması çok mantıklı olmuş

0nLy

• Jr. Member
  • **
7. Gün

balkes1010

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç nasıl gidiyor memnun musunuz bende düşüyorum burda ekim tavsiye eder misiniz

0nLy

• Jr. Member
  • **
24. Gün.
11. Günde kabuk dökümü yapıldı.
Şuan şok dökülmeler devam ediyor.

Nerdeoeskisaclar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Takip. Hayırlı olsun ben de burada yaptırmayı düşünüyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hatalı bir seçim yaparak ilk operasyonda donör alan çok hırpalandığı için doğal olarak en zor kısım Cüneyt Bey’e kalmış. Zayıf bir donörle bu kadar geniş bir alana saç ekmek gerçekten zor bir süreç.

Keşke saçını kısaltıp o şekilde ekim yaptırsaydın, bence daha mantıklı olabilirdi.

Ekim kaliteli ve başarılı görünüyor ancak donör alan zayıf. Bu yüzden destek tedavisi şart gibi duruyor. İşini şansa bırakma lüksün yok. Eğer kullanmıyorsan finasterid ve Xpecia gibi destekleri merkezine de danışarak mutlaka değerlendir.

Bu kadar emek, zaman ve zahmetten sonra süreci desteklememek büyük hata olur.

genelde insanlar bu hatayı ilk ekiminde yapar sonra saç ekiminin ne olduğunu anlar bu piyasanın ne kadar iş bilmez olduğunu anlar dizlerini kırıp araştırma yapar yüzden ilk adımı hatalı atmayınn
sonrası acı bir tecrübeyle geçer kendinize değer verin doğru merkezler seçin ilk ekiminizde
Global Moderator

yakupin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
zor bir saç ekimi ama çok başarılı ekmiş cüneyt bey bu işi çözer ama adama en zor tarafı kalmış şu adama ilk ekimde gidin ki uçursun saçları dandik ekim merkezlerinin bozduklarını düzeltmek riskli işler
inşallah çok kaliteli sonuç alırsın

mucahitt26

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz.

İlk ekimde donör alanı maalesef ciddi şekilde hırpalamışlar. Donör bölgenin ne kadar kritik olduğunu insanlar genelde iş işten geçtikten sonra anlıyor. Oysa saç ekiminde en önemli sermaye donördür. Bir kez yanlış ve agresif kullanıldığında geri dönüşü çok zordur.

İnsanlar hala bu kadar örnek, bu kadar mağduriyet varken saç ekimini basit bir işlem gibi görüyor. “O kadar para verilir mi?” diyenler, genelde işin estetik ve teknik boyutunu anlamayanlar oluyor. Ta ki acı sonla karşılaşana kadar…

Şunu kabul etmek lazım: Saç ekimi sadece greft sayısı değildir. Planlama, ön çizgi tasarımı, greft yönleri, donörün homojen kullanımı ve uzun vadeli strateji işin temelidir. Yanlış merkez seçimi bir ömür taşınacak bir probleme dönüşebilir.

Şu an yapılan ekim ise gayet sağlıklı ve temiz görünüyor, maşallah diyelim. Özellikle ilk ekimdeki hasardan sonra süreci toparlamak kolay değildir. Bu açıdan güzel bir merkez tercih ederek kötü bir deneyimin etkisini azaltma yoluna gitmişsiniz, umarım çok daha iyi bir noktaya gelirsiniz.

Bence bu süreci yaşamış biri olarak mutlaka detaylı bir  ileti yazın bu konuya  ve yaşadıklarınızı net şekilde anlatın. “Her yere saç ektirilmez” gerçeğini, sorun yaşamış birinin ağzından okumak; yeni saç ektirecek kişiler üzerinde çok daha etkili olur. Belki sizin yaşadığınız tecrübeler, bir başkasının aynı hatayı yapmasını engeller.

Tekrar geçmiş olsun. Umarım bundan sonrası sizin için çok daha tatmin edici ve sağlıklı ilerler
Asmed By Dilek Çakır saç ekimi

0nLy

• Jr. Member
  • **
hatalı bir seçim yaparak ilk operasyonda donör alan çok hırpalandığı için doğal olarak en zor kısım Cüneyt Bey’e kalmış. Zayıf bir donörle bu kadar geniş bir alana saç ekmek gerçekten zor bir süreç.

Keşke saçını kısaltıp o şekilde ekim yaptırsaydın, bence daha mantıklı olabilirdi.

Ekim kaliteli ve başarılı görünüyor ancak donör alan zayıf. Bu yüzden destek tedavisi şart gibi duruyor. İşini şansa bırakma lüksün yok. Eğer kullanmıyorsan finasterid ve Xpecia gibi destekleri merkezine de danışarak mutlaka değerlendir.

Bu kadar emek, zaman ve zahmetten sonra süreci desteklememek büyük hata olur.

genelde insanlar bu hatayı ilk ekiminde yapar sonra saç ekiminin ne olduğunu anlar bu piyasanın ne kadar iş bilmez olduğunu anlar dizlerini kırıp araştırma yapar yüzden ilk adımı hatalı atmayınn
sonrası acı bir tecrübeyle geçer kendinize değer verin doğru merkezler seçin ilk ekiminizde

Maalesef öyle oldu. Cüneyt Bey şu losyonu aldırdı, günde 1 kez 20 damla şeklinde uyguluyoum:
%5 minoxil+0.1 finasterid + %1 adenozin 60 ml

Buna ek olarak da bugün itibariyle derma roller kullanmaya başlamamı tavsiye etti.
Bunun dışında da rutin kullandığım vitamin takviyem var.

Facebook Twitter Instagram