Gönderen Konu: Cüneyt Coşkun Hoca'da İkinci Saç Ekimim  (Okunma sayısı 67 defa)

0nLy

• Jr. Member
  • **
Merhabalar, iyi forumlar öncelikle. Daha önceki konumu takip edenler çok da başarılı bir işlem olmadığını takdir edecektir. 2019 dan bu yana pek düşünmüyordum ancak saçlarım iyice dökülüp zayıflayınca kaçınılmaz bir hâl aldı. En nihayetinde Cüneyt bey ile revize işlemi yaptırmaya karar verdim ve 4 Şubat'ta İstanbul Aesthetic isimli özel hastanede Cüneyt bey ve ekibi işlemi yaptılar. Ben şakaklara girilmesini özellikle istemedim. Cüneyt bey az da olsa girilebileceğini söyledi ama oraya ekilecek greftin sıkılaştırma veya donör kısımdaki aşırı alım yapılan ve kelleşen bölgeye ekilmesini rica ettim o da kırmadı sağolsun.
İşleme gelecek olursak Cüneyt bey alım işleminin çoğunu bizzat kendisi yaptı. Yaklaşık 3100 civarı donörden, 580 600 civarı da sakaldan destek alınarak toplamda 3700'e yakın, DHI tekniğiyle tıraşsız bir şekilde greft ekildi. Ön hattı tekrar revize edip arkaya doğru çok seyrek olan yerler sıklaştırıldı. Ve sanırım sakaldan 150 200 kadar da greft donör bölgedeki aşırı alım yapılıp kelleştirilen yerlere ekilip homojen görünmesi sağlandı. Anestezi iğneleri dışında canımın yandığını hatırlamıyorum. Yaklaşık 8 saatlik bir işlemdi. Hatta ekim yapıldığı esnada uyumuşum bile o kadar nazik çalıştılar. Ekimi de Cüneyt bey bizzat kendisi ve ekibinden bir hanımefendi ile yaptı. Resimleri bırakıyorum. Umarım bu sefer güzel bir sonuç alırım. Başta Cüneyt beye ve ekibine, daha sonra Hintell beyefendi olmak üzere okuyan ve fikir belirten herkese teşekkür ederim.

0nLy

• Jr. Member
  • **
Ynt: Cüneyt Coşkun Hoca'da İkinci Saç Ekimim
« Yanıtla #1 : Bugün, 00:40:02 »
Donör alana yapılan düzeltme işlemini bandajdan dolayı çekemedim. Çıkarıldıktan sonra ilk firsatta atarım.
Diğer resimler:

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : Bugün, 00:40:24 »
Ekiminiz hayırlı olsun bu ekimi de takipteyim

0nLy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : Bugün, 00:53:43 »