Arkadaslar hepinize merhaba. Yasim 28, genetik dokulmemden dolayi tepe ve on bolgem cok acildi. birkac yil arayla gelen ataklarla cok sac kaybettim. Gorustugum klinik 6000 GREFT enseden, 1000-1500 civari da sakaldan alinarak 2 gunde 2 seans ile komple kapatabilecegini soyledi.
Fakat benim korkum enseden alinan 6000 greft sonrasi (ayrica sakaldan da) ilerki yaslarda 2. ekim icin imkanimin kalmamasi. daha once 6000 greft ektiren oldu mu? asagiya fotograflarimi birakiyorum.
Kirmiziyla isaretledigim bolge genetikten dolayi ilerde kaybedecegim bolge. beyazla cizdigim sekle gelecek 30lardan sonra %99. Onde bir tutam sac kalacak ve kellik on bolge tepeyle birlesecek. Babamin da dayilarimin da saci birebir aynisi.
Merak ettigim 28 yasinda 6000 GREFT ENSE, 1500 SAKALdan aldirip 2 gunde burayi kapatirsam sonraki dokulme atagindan sonra ektirmek icin yeterli donor kalir mi?
Doktor beyin tavsiyesi ise soyle: On bolgeye HIC SAC YOKMUS gibi 5500 greft ekim, kirmiziyla cizilen yerlere sikilama islemi. Tepe bolgeye ise sakalla karisik 2000 GREFT EKIM. Soyledigi ise sonraki atakta kirmizi bolge dokulse bile sikilastirma yapacagi icin sadece ufak bir seyreklik olacagi yonunde.
Gercekten tavsiyelerinize ihtiyacim var. Tesekkurler