Gönderen Konu: Trichos losyon  (Okunma sayısı 362 defa)

Xanavar232

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Trichos losyon
« : 13 Şubat 2026, 15:05:45 »
Merhaba arkadaşlar bugün dermatoloğa gittim doktor bana trichos losyonla beraber dallixa serumu kullanmamı önerdi ve yanında dermoskin biotin şampuanı ve yanında bir şampuan daha yazdı

Serumları da 1 gün birini diğer gün birini olacak şekilde.Bana pek mantıklı gelmedi bu tedavi

Ürünler faydalı mı ya da böyle bir tedavi uygulayan varmı görüşlerinizi merak ediyorum

phoenixtr

• Full Member
Ynt: Trichos losyon
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2026, 17:59:24 »
Bunları kullanmadım ama Trichos losyonda procapil ve saw palmetto var. Diğerinde de biotin falan var. Bu içerikler hepimizin kullandığı topikal veya oral takviyelerde var. Senin yazdığın takviyelerde başka etken maddeler de var tabi.

Faydası olabilir ama f/p olarak daha uygun içerikler bulabilirsin.
  • Ekim Tarihi: 16 Aralık 2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia, Biotin, HairForte, D3K2

Xanavar232

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2026, 18:01:10 »
Peki min gibi sürekli kullanım gerekiyor mu bilgin var mı

phoenixtr

• Full Member
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2026, 18:07:44 »
Peki min gibi sürekli kullanım gerekiyor mu bilgin var mı

Etken maddelerin var tabi ama genelde kullanıldığı süre etkisi oluyor. Mesela ben saç ektirdim, procapil için 1 sene kullan dediler. Sonra duruma göre bakacağım.

Forumda çeşitli sonuçlar, tavsiyeler içeren güzel konular var. Sonuçta her madde herkeste aynı etkiyi vermiyor.
  • Ekim Tarihi: 16 Aralık 2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia, Biotin, HairForte, D3K2

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2026, 02:32:20 »
Bunları kullanmadım ama Trichos losyonda procapil ve saw palmetto var. Diğerinde de biotin falan var. Bu içerikler hepimizin kullandığı topikal veya oral takviyelerde var. Senin yazdığın takviyelerde başka etken maddeler de var tabi.

Faydası olabilir ama f/p olarak daha uygun içerikler bulabilirsin.
topikal saw palmettonun etkili olabilmesi için yüksek dozlar gerekiyor böyle losyonlara kattıkları çok düşük

Ve etkili olsa bile minimal olacaktır
Ben yoruldum hayat, gelme

follicles never die.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2026, 07:59:11 »
Hocam sana tavsiyem buradan umudu kes. Yabanci forumlar var. Adamlar zeki.Benim gordugum Turk dermatologlari sac dokulmesi konusunda maalesef bilgisiz, gerizekali hatta saygisiz kimse kusura bakmasin. Saw palmetto ne ya? Adam gibi finasterid var iken.

Duzgun bir dermatolog bul ya da ilaclari kendin al tabii ilaclari kendin almani tavsiye etmiyorum.

Facebook Twitter Instagram