Gönderen Konu: Asmed-4000 Greft-24 Yaş- 20.01.2026  (Okunma sayısı 552 defa)

dougstanhope

• Yeni üye
  • *
Asmed-4000 Greft-24 Yaş- 20.01.2026
« : 16 Şubat 2026, 01:55:45 »
Merhabalar, birkaç yıldır saçımın önlerindeki seyreklik için ekim yaptırmayı istiyordum ve sonunda gerçekleşti. Yaklaşık 8 ay topikal finasterid kullandım ve ekim sonrası proscarla devam ediyorum. Öncesi ve sonrası fotoğrafları yükledim, olabildiğince güncellemeye çalışacağım. Birkaç çekincem ve sorum var, aralara girilen saçlar zarar görmüş müdür ve şu an şok dökülme evresinde hava geçiren bir buff taksam sorun olur mu, dökülme başladığı için ekim olduğu giderek belli oluyor.

dougstanhope

• Yeni üye
  • *
Ynt: Asmed-4000 Greft-24 Yaş- 20.01.2026
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2026, 02:00:32 »
Ekim öncesi

dougstanhope

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2026, 02:02:32 »
Ekim sonrası

dougstanhope

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2026, 02:08:29 »
Ekim sonrası kabuklu hali, kabuk dökümü ve son fotoğraf en güncel hali(26.gün), ışık altında dökülme iyice belli ediyor. Kendi önceki saçlarım çıkıyor mu emin olamadım biraz endişelendirdi açıkçası şu hali ve şok dökülme yeni başladı aslında

Tripod

• Full Member
« Yanıtla #4 : 16 Şubat 2026, 13:59:18 »
Kardeşim ön çizgi, şakak ve planlama harika olmuş.
Umarım sonuçta gönlünüze göre olur.
Hayırlı olsun
  • Ekim Tarihi: 31 Ağustos 2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra can mugla
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

Esguel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2026, 17:35:06 »
Ekiminiz hayırlı olsun merakla takip edeceğim oldukça sık bir ekim olmuş sonuç inşallah çok güzel olacaktır

dougstanhope

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2026, 23:12:05 »
Birkaç sorum var öncesinde de bahsetmiştim, ekim öncesi fotoğraflardaki kendi saçlarıma zarar gelmiş midir, şu an kendi saçlarım çıkıyormuş gibi durmuyor çünkü, bir de şu an genelde kapüşonla dolaşıyorum bu bir sıkıntı mı veya hava geçiren bir buffım var onla gezsem saçlara zarar gelir mi, son olarak kırmızılığı azaltmanın veya geçirmenin bir yolu var mıdır acaba

dougstanhope

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 18 Şubat 2026, 16:39:09 »
Arkadaşlar bakma şansınız olur mu

Esguel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Şubat 2026, 19:45:24 »
Birkaç sorum var öncesinde de bahsetmiştim, ekim öncesi fotoğraflardaki kendi saçlarıma zarar gelmiş midir, şu an kendi saçlarım çıkıyormuş gibi durmuyor çünkü, bir de şu an genelde kapüşonla dolaşıyorum bu bir sıkıntı mı veya hava geçiren bir buffım var onla gezsem saçlara zarar gelir mi, son olarak kırmızılığı azaltmanın veya geçirmenin bir yolu var mıdır acaba

Ekim sonrası benim de kendi saçlarım zarar gördü ama sanırım ilerleyen zamanlarda geri düzeliyor. Kabuk dökümünden sonra dışarıda hep şapka taktım sorun olacağını düşünmüyorum sonuçta kafa derime baskı yapmıyor ara ara çıkarıp kafamı havalandırıyorum çok terlememesine dikkat ediyorum o kadar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Şubat 2026, 21:02:49 »
Asmed’de saç ekimin hayırlı olsun kardeşim. Açık alan için yapılan saç geçişleri, ön çizgi tasarımı ve saçlı alan ile saçsız alın arasındaki geçiş gerçekten çok başarılı olmuş. Adeta estetik bir işçilik, bir sanat icra edilmiş diyebilirim. Umarım bu profesyonel ve özenli çalışmanın sonucunu en güzel şekilde alırsın.

Bunun dışında Asmed, mevcut saçlara zarar vermemesiyle bilinir. Ancak şok dökülme evresinde, saçların alıştığı beslenme düzeni değiştiği ve operasyon sırasında kanallar açılıp deri mikro düzeyde travma aldığı için, geçici bir zayıflama yaşanabilir. Bu tamamen normal bir toparlanma sürecidir ve genellikle yaklaşık 3 ay içinde büyük ölçüde düzelir. Çoğu kişide bu durum çok belirgin olmaz ve kişiden kişiye değişir. Eğer finasterid de kullanıyorsan, bu toparlanma süreci daha hızlı ve sağlıklı olacaktır. Endişe etmene gerek yok.
Global Moderator

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #10 : 18 Şubat 2026, 21:12:04 »
hayırlı olsun ne güzel saçların varmış.
Sok dökülme sonrası mevcut saçların nereye gitti aynı seyleri aynı soruları bende kendime sordum
Hatta senın daha sık sacın varmıs suan bende 1 ay içindeyım mevcut saclarımda yok oldu eski görüntüme kavusayımda aralarda ekılenlerde cıksa yeter derken mevcut saclarımı unuttum şeklimi unuttum.
Sanki sıfır kafaya sac ekılmıs gibiyim.
Merakla sorularına aradıgın cevapları aradım bende
@hintell hocanın dediği gibi olur umarım bende özledim eski halimi 🤣
Hayırlı olsun ekimin müdür

dougstanhope

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 19 Şubat 2026, 12:54:57 »
Asmed’de saç ekimin hayırlı olsun kardeşim. Açık alan için yapılan saç geçişleri, ön çizgi tasarımı ve saçlı alan ile saçsız alın arasındaki geçiş gerçekten çok başarılı olmuş. Adeta estetik bir işçilik, bir sanat icra edilmiş diyebilirim. Umarım bu profesyonel ve özenli çalışmanın sonucunu en güzel şekilde alırsın.

Bunun dışında Asmed, mevcut saçlara zarar vermemesiyle bilinir. Ancak şok dökülme evresinde, saçların alıştığı beslenme düzeni değiştiği ve operasyon sırasında kanallar açılıp deri mikro düzeyde travma aldığı için, geçici bir zayıflama yaşanabilir. Bu tamamen normal bir toparlanma sürecidir ve genellikle yaklaşık 3 ay içinde büyük ölçüde düzelir. Çoğu kişide bu durum çok belirgin olmaz ve kişiden kişiye değişir. Eğer finasterid de kullanıyorsan, bu toparlanma süreci daha hızlı ve sağlıklı olacaktır. Endişe etmene gerek yok.

Abi teşekkürler öncelikle bu ekimi mümkün kıldığın için, diğer arkadaşlara da iyi dilekleri için teşekkür ederim. Umarım dediğin gibi olur ve hızlıca toparlanır. Şapka, buff, kapüşon gibi şeyler takmak konusunda ne diyorsun üstad @Hintell, hava almasına dikkat ederek kullanmakta sakınca var mıdır

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 20 Şubat 2026, 22:37:28 »
Güzel ekim takipteyim
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

Facebook Twitter Instagram