Merhabalar;
İlk konumu Hintel ve Forum a borcumu odemek, ikincisi ise ilk ekimimde aldigim harika sonuc icin Asmed e tesekkur etmek icin aciyorum. Her ne kadar buna ihtiyaclari olmasa da, her ne kadar biraz erken sac kaybi yasamis olmakla hayal kirikligi yasamis olsam da.
Sabah 07.30 da odamdan islemler icin hasta temsilcim Fatma Hanim tarafindan alindim. Kanal acim islemine Koray Hoca basladi, Melissa Hanim da geri kalan yaklasik 3/2 lik bolumunu tamamladi. İlk ekimde en son kalan 70 grefti Melissa Hanim acmisti pimpiriklenmistim. Ama zaman icerisinde Melissa Hanimin isinde bir cok diger degerli, Koray Hocanin yaninda minumum 7/8 sene calismis Asmed calisanlari gibi cok basarili oldugunu gordum. Hepsine ne kadar tesekkur etsem azdir, alimlarimi ilk ekimdeki gibi yapan ekip sorumlusu Fransiz hastalarin Melek diye adlandirdigi Gizem Hanim, gercekten bir hasta gibi degil de bir yakini gibi ilgilendi, ozen gosterdi. Yine Gizem Hanimin partneri, yine ilk ekimindeki gibi alimlarin ve ekimin buyuk cogunlugunu yapan Gokce Hanim, onlara eslik eden Rabia, Esra, Busra, Ceren, Beyza, Fatma Hanim ve ismini bilmedigim hatirlamadigim tum calisanlara sonsuz tesekkurler.
Yarin ilk yikamam yapilacak ve eve gidicem, yikama sonrasi Asmed fotolarini eklicem konuma. Propecia 1/2 15 gundur kullaniyordum, iki gundur de 1 Propecia almaya baslayip, 6. Aya kadar devam edicem, Gizem Hanim Minoxidil tablet kullanmami da tavsiye etti, nasil edinebilirim bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
Gerekli onlemleri alip en azindan bir muddet, ilk ekime gore daha bilincli sekilde, guzel ve uzun sureli bir sonuc temenni etmekten baska bir dusuncem yok simdilik. Cok fazla tereddutum olmayacagini dusundugum icin yorumdan ziyade, her ay fotolarla gelisimi paylasmayi dusunuyorum. Yorum yapan, iyi dileklerini iletenlere simdiden tesekkur ediyorum.