Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOGAN 2. EKİM 50 YAS 4107 GREFT 28.01.2026  (Okunma sayısı 391 defa)

yabulahan

• Full Member
Merhabalar;

İlk konumu Hintel ve Forum a borcumu odemek, ikincisi ise ilk ekimimde aldigim harika sonuc icin Asmed e tesekkur etmek icin aciyorum. Her ne kadar buna ihtiyaclari olmasa da, her ne kadar biraz erken sac kaybi yasamis olmakla hayal kirikligi yasamis olsam da.
Sabah 07.30 da odamdan islemler icin hasta temsilcim Fatma Hanim tarafindan alindim. Kanal acim islemine Koray Hoca basladi, Melissa Hanim da geri kalan yaklasik 3/2 lik bolumunu tamamladi. İlk ekimde en son kalan 70 grefti Melissa Hanim acmisti pimpiriklenmistim. Ama zaman icerisinde Melissa Hanimin isinde bir cok diger degerli, Koray Hocanin yaninda minumum 7/8 sene calismis Asmed calisanlari gibi cok basarili oldugunu gordum. Hepsine ne kadar tesekkur etsem azdir, alimlarimi ilk ekimdeki gibi yapan ekip sorumlusu Fransiz hastalarin Melek diye adlandirdigi Gizem Hanim, gercekten bir hasta gibi degil de bir yakini gibi ilgilendi, ozen gosterdi. Yine Gizem Hanimin partneri, yine ilk ekimindeki gibi alimlarin ve ekimin buyuk cogunlugunu yapan Gokce Hanim, onlara eslik eden Rabia, Esra, Busra, Ceren, Beyza, Fatma Hanim ve ismini bilmedigim hatirlamadigim tum calisanlara sonsuz tesekkurler.
Yarin ilk yikamam yapilacak ve eve gidicem, yikama sonrasi Asmed fotolarini eklicem konuma. Propecia 1/2 15 gundur kullaniyordum, iki gundur de 1 Propecia  almaya baslayip, 6. Aya kadar devam edicem, Gizem Hanim Minoxidil tablet kullanmami da tavsiye etti, nasil edinebilirim bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
Gerekli onlemleri alip en azindan bir muddet, ilk ekime gore daha bilincli sekilde, guzel ve uzun sureli bir sonuc temenni etmekten baska bir dusuncem yok simdilik. Cok fazla tereddutum olmayacagini dusundugum icin yorumdan ziyade, her ay fotolarla gelisimi paylasmayi dusunuyorum. Yorum yapan, iyi dileklerini iletenlere simdiden tesekkur ediyorum.

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED KORAY ERDOGAN 2. EKİM 50 YAS 4107 GREFT 28.01.2026
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2026, 20:27:31 »
Ekiminiz hayırlı olsun bu ekimi de takipteyim saçların  ekilmeden önceki halini de ekleseydiniz gelişimi iyi takip ederdik.

Celal200048

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2026, 20:31:25 »
İlk ekimde ön çizgi için çok eleştirin vardı bu ekimde içine sindimi çizgi hayırlı olsun tekrardan umarım daha kalıcı olur ekim
  • Ekim Tarihi: 06.09.2025
  • Ekim Merkezi ismi Muğla Büşra can hair transplant
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Oral Biotin, topikal finasterid minoxidil

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2026, 20:44:50 »
Güzel görünüyor

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2026, 23:03:36 »
Dedigim gibi ilk ekimin konusunda cizgiyle ilgili her hangi bir degisiklik ve ya ozel bir talebim olmadi. Asmed fotolarinda ekim oncesi hali de olucak. Ayrica eski konumla bu konum nasil birlestirilir bilmiyorum Hintelden rica etmem gerekicek sanirim…
  • Ekim Tarihi: 21-24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48
  • Medikal Tedavi Finansteridi ekim oncesi sonrasi 20 ser gun kullanip 45. Gunde 1/2 procea olarak tekrar basladim solgar vm2000 biotin5000 omega3 kolajen tıp1-3

Kaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2026, 17:42:29 »
…..
« Son Düzenleme: Bugün, 00:28:41 Gönderen: Kaptan123 »

Emre2707

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2.ekiminiz hayırlı olsun, umarım istediğiniz gibi sonuçlanır. Koray Bey kendini A ve asistanı B olarak adlandırıp bunu fiyat politikası haline getirdiği süreçte sizin sol ön çizginizi asistanın kanal açtığını ve öteki saçlara uyumsuz açıldığını söylemiştiniz bu konuda bir düzeltme yapıldı mı o alanda acaba? Ön çizginiz konusunda illk zamanlar biraz gerilmiştiniz ama  yaşa uygun doğal bir saç olmuş mature hair tarzı. Benim saç ekimimde de sizin ön çizginizi oval ve çok önden yapmayalım demişti doktor hanım. Çünkü bana sorduğu zaman fikir almak için,ben birinci şartım doğallık demiştim.

2.Ekiminizle daha da hacimli ve sık güzel bir saçınız olur. Şimdiden sürecinizde kolaylıklar ve başarılar dilerim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam saç ekiminiz rica ederim gayet güzel bir ekim olmuş gene çizgi değişmemiş aynı çizgi sanıyorum ?

çok güzel duruyor maşallah asmed fotolarınızda öncesi olarak eklersiniz zaten inşallah harika bir sonuç alıp bu işi güzelce kapatırsınız çok emek çok zaman ve para harcadınız emeklerinizin karşılığını almanızı dilerim
Global Moderator

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam. Her zamanki gibi, çok güzel bir ASMED ekimi. Sonuç da güzel olur inşallah

Cemil Aydın

• Full Member
İlk ekşmde ka greft aldlar ki ikinci elimde bu kadar çıkması gayet iyi . Benim ikinci ekilim sakal destekli 3240 çıktı .

Facebook Twitter Instagram