Gönderen Konu: Yaş:35 Genetik Dökülme ve Kombine Tedavi Çözümüm Fotoğraflarıyla birlikte  (Okunma sayısı 22 defa)

Arif Anıl Özbayraktar

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar öncelikke 2016 dan beri uğraşıyorum saçlarımla sürekli bu tedavileri kullanıp bırakan biriyim finas ın en önemli yan etkisini görüyorum kullandığım zamanlarda ama bırakınca aynı oluyor herşey. Elimde farklı zamanlarda çekilmiş çok fazla fotoğraf var bunları bir kerede değilde zamanla atacağım size kullandığım tedavi ile beraber şimdi öncelikle son dökülme ve tedavi sürecimden bahsedeyim.
 Geçen sene ocak ayında spora başlamamın ikinci yılıydı ve kreatinin de kullandım o sırada finas da kullanıyordum ama ocakta bıraktım ve şubat gibi saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı.Umarım güzel bir seri olacak.Dilerseniz fotoğrafla anlatayım.
Tedavi yöntemim ise;
1.Proscar dişimle ısırıp bölüyorum 4-5 günde bitiriyorum.
2.Minoxidil sprey Gece yatarken 5 fıs sabah duş alıyorum duş aldıktan sonra bazen 3 fıs her zaman değil.
3. Tretinion krem haftada 3 gün.
4.D vitamini , C vitamini , Çinko
5.Dr. Pen Ultima A6 ile derma pen tedavinin ilk ayı ve son 1.5  aydır yapmıyorum.2 haftada bir yapıyordum . İlk yaptığımdan sonraki kafamda ki kızarıklık ve kaşıntı hissi geçti.

Alt postlarda fotoğraf atamaya devam edeceğim Sadece 5 fotoğrafa izin var sanırım

Arif Anıl Özbayraktar

• Yeni üye
  • *
Devamı

Arif Anıl Özbayraktar

• Yeni üye
  • *
Son hali de bu tam istediğim gibi olmadı ama bayağı bir gelişme var. Saçlarım daha sağlıklı daha güçlü en önemlisi kafamdaki kızarıklık ve kaşıntı yok şuan Ve istediğim gibi de şekil alıyor.
Hele 2025 eylül fln çok kötüydü çok cansızdı ve her elimi attığımda bir sürü(15-20 arası) tel geliyordu şimdi hiç gelmiyor neredeyse sadece ufak tüy gibi 1-2 tel geliyor. Çok agresif dökülme yaşadım ve inanılmaz hızlı döküldü ama umudunuzu kesmeyin çaresi var aslında.

Facebook Twitter Instagram