Gönderen Konu: Proscar  (Okunma sayısı 395 defa)

thatss3

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Proscar
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2026, 11:17:15 »
arkadaslar yaklasık 70. gündeyim ekimin ekim yaptırdığım yer bir kaç vitaminle beraber çeyrek 1/4 oranda proscar kullanmamı tavsiye etmişti bir yan etki vs görmedim fakat ilerde görür müyüm bu konuda ne diyorsunuz sizce sakıncalı mı bu durum
bundan sonrada göreceğini düşünmüyorum ama ilaç çok tehlikeli bir ilaç üstünde bile uyarıyor ilaç senin kararın

delaciox

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2026, 14:39:59 »
bundan sonrada göreceğini düşünmüyorum ama ilaç çok tehlikeli bir ilaç üstünde bile uyarıyor ilaç senin kararın
yani yan etki görenler cok başta mı görüyor diyorsun

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2026, 03:36:43 »
Hocam yan etki oranı literatürde %2-3'dür. Bu kadar çok korku olma sebebi psikolojik bence. Yan etki görmüyorsan devam et bence. Yan etki her zaman gelişebilir bu kişiye bağlı ama bırakıldığında ya da doz düşürüldüğünde genelde bu an etkiler kaybolur.

delaciox

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2026, 03:39:38 »
Hocam yan etki oranı literatürde %2-3'dür. Bu kadar çok korku olma sebebi psikolojik bence. Yan etki görmüyorsan devam et bence. Yan etki her zaman gelişebilir bu kişiye bağlı ama bırakıldığında ya da doz düşürüldüğünde genelde bu an etkiler kaybolur.
menide azalma belirtilerden biriydi bi süre gördüm ve ilacı bu yüzden bıraktım su an iyi durumda kullanmayı düsünmüyorum ilacı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2026, 17:26:11 »
70 gün saç ekimi sürecinde aslında destek tedavilerinin başladığı bir dönemdesin
Merkezin 1/4 proscar önermesi oldukça sık yapılan bir uygulama özellikle mevcut saçları korumak ve şok dökülme sonrası zayıflayan saçları desteklemek için veriliyor

70 gün kullanıp hiçbir yan etki görmediysen vücudun büyük ihtimalle tolere ediyor
Yan etki yaşayacak kişilerde çoğu zaman ilk aylarda belli olur zaten çeyrek doz kullanmak da oldukça düşük bir doz

Kısaca çok sakıncalı bir durum yok gibi görünüyor
Birçok kişi saç ekimi sonrası mevcut saçları korumak için bu tarz destekleri kullanıyor
Yan etki hissedersen zaten bırakınca genelde düzeliyor

Global Moderator

delaciox

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2026, 17:27:59 »
70 gün saç ekimi sürecinde aslında destek tedavilerinin başladığı bir dönemdesin
Merkezin 1/4 proscar önermesi oldukça sık yapılan bir uygulama özellikle mevcut saçları korumak ve şok dökülme sonrası zayıflayan saçları desteklemek için veriliyor

70 gün kullanıp hiçbir yan etki görmediysen vücudun büyük ihtimalle tolere ediyor
Yan etki yaşayacak kişilerde çoğu zaman ilk aylarda belli olur zaten çeyrek doz kullanmak da oldukça düşük bir doz

Kısaca çok sakıncalı bir durum yok gibi görünüyor
Birçok kişi saç ekimi sonrası mevcut saçları korumak için bu tarz destekleri kullanıyor
Yan etki hissedersen zaten bırakınca genelde düzeliyor

evet ufak bir yan etki yaşadım 15 gündür bıraktım düzeldi

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 13 Mart 2026, 17:29:36 »
Birçok kişi yerinde olmak ister sanırım hem bırakır bırakmaz yan etkinin gitmesi açısından hem de bu kadar iyi tolere edebilme açısından.

delaciox

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Mart 2026, 17:31:12 »
Birçok kişi yerinde olmak ister sanırım hem bırakır bırakmaz yan etkinin gitmesi açısından hem de bu kadar iyi tolere edebilme açısından.
o biraz öyle birazda ekilen kök çıkacaksa cıkacagı kanaatindeyim cok hormonel tedavilere gerek yok gibime geliyor vitamin dışı fazla b ozmamak lazım işleyen düzeni

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 13 Mart 2026, 17:33:17 »
Hocam zaten bu ekim için değil mevcut saçlarınız için önerilen bir tedavi. Yoksa mevcut saçlarınız dökülür ve ya doğal olmayan bir görüntü çıkar ortaya ya da tekrar bıçak aştına girip ekim yaptırmanız gerekir ki o da donörünüz iyi durumda olursa olur.

delaciox

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 13 Mart 2026, 17:34:44 »
Hocam zaten bu ekim için değil mevcut saçlarınız için önerilen bir tedavi. Yoksa mevcut saçlarınız dökülür ve ya doğal olmayan bir görüntü çıkar ortaya ya da tekrar bıçak aştına girip ekim yaptırmanız gerekir ki o da donörünüz iyi durumda olursa olur.
dönor iyi yaş genc gerekirse bi 10 sene sonra bi tur daha döneriz o zamana kadar yeni teknolojiler cıkar zaten  :D

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 13 Mart 2026, 17:38:28 »
İşte genç olduğun için sorun orada dökülmen devam edecektir. 10 yıl umarım gider mevcut saçların. Takdir senin saç dökülmesi seni etkilemiyorsa sorun yok.

delaciox

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 13 Mart 2026, 17:40:21 »
İşte genç olduğun için sorun orada dökülmen devam edecektir. 10 yıl umarım gider mevcut saçların. Takdir senin saç dökülmesi seni etkilemiyorsa sorun yok.
uzun süredir dökülmem yoktu belirli acıklıklar cocukluktan beri mevcuttu aşırı dökülmesi olan biri değildim

Facebook Twitter Instagram