Gönderen Konu: İBRAHİM ERAYHAN VS ASUMAN HAİR  (Okunma sayısı 3045 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: İBRAHİM ERAYHAN VS ASUMAN HAİR
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2026, 04:38:35 »
bence her anlamda asuman ön planda kıyaslanmaz bile diye düşünüyorum :)
Global Moderator

theking

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2026, 06:58:01 »
bence her anlamda asuman ön planda kıyaslanmaz bile diye düşünüyorum :)

Haklısınız. Aslında benim merak ettiğim bir diğer konu matematiksel hesaplama yapılıp yapılmaması. Yani dönorden greftler göz kararı mı alınıyor. Belki benim sol tarafta sağa göre daha fazla kök var. Yani ense 3-4 alana ayrılıp her alan için cm2deki ortalama greft sayılsa buna göre her alanda belirli bir oranda greft alınsa daha iyi olmaz mı hocam..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2026, 07:15:18 »
En detaylı hesaplamayı Türkiye’de yapan merkezlerden biri kesinlikle Asmed. Kendi tasarladıkları cihazlarla, ekilecek saçın ortalaması, greft sayısı, çoklu greft dağılımı, alan hesaplaması, saç kalınlığı gibi tüm detayları en ince ayrıntısına kadar ölçüyor ve planlıyorlar.

Asuman Hanım’a gelirsek; gözlemlediğim kadarıyla yaptığı saç ekimleri oldukça dengeli ve başarılı . Kendisi, operasyon sırasında kendi tasarım ve hesaplamalarını uyguluyor olabilir, ama bu detaylara ben tam olarak hakim değilim.

Özetle, Asmed Türkiye’de bu teknik ve estetik hesaplamaları en kapsamlı şekilde yapan merkez olarak öne çıkıyor. Asuman Hanım da kendi stratejilerini uyguluyor; fakat detayları nedir çok hakim değilim DÜNYA GENELİNDE  Asmed kadar kapsamlı bir sistem kullananan başka bir firma yok..

ama yakında olacaktır asmed yaptığı bir cihazı yakında satışa çıkaracak hem de erişebilir rakamda tasarım aşamaları program yazılımları vs takibimde
  asuman hanımda bu cihazı alacaktır diye düşünüyorum..
Global Moderator

theking

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2026, 07:36:26 »
Ne kadar yakında cıkaracak hocam ve asuman hanım alacak? Ona göre bekleyelim? Asuman hanım bildiğim kadarıyla göz kararı dönorden alıyor. Yani bu çok fark eder mi sonuca

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2026, 11:14:50 »
Ne kadar yakında cıkaracak hocam ve asuman hanım alacak? Ona göre bekleyelim? Asuman hanım bildiğim kadarıyla göz kararı dönorden alıyor. Yani bu çok fark eder mi sonuca

Onu beklersen 1 sene sonra saç ektirirsin :) en erken
Asuman hanım alır diye düşündüm kesin alıcam Hintell cim demedi :)
Global Moderator

Emre0861

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #6 : 18 Mart 2026, 17:38:39 »
İyi bir klinik cihaza pek te ihtiyaç durmuyor.
Asuman hocanın ekimleri çok iyi ve doğal sonuçlar çıkarıyor.
Tecrübe ve zanaat olduktan sonrası gerisine o kadar takılmayın bence.

ScaevolaS

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #7 : 19 Mart 2026, 03:38:25 »
Hocam dediklerinizde haklısınız ben İbrahim erayhanda Ekim yaptırdım gerçekten kimse ön hattımın Ekim olduğunu anlamıyor ama çıkış konusunda şaibeli ya da verilen sayılar ekilmiyor

Tuna97

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2026, 14:12:58 »
Asuman hanım tabiki dostum

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #9 : 21 Nisan 2026, 20:10:15 »
Sen tofaşla bi  wolswagen wag gurubundan golfle kıyaslayamazsın tabi asuman hanım ibrahim erayhan burda  memnun olmayanların çok şeyini gördük ve yüksek greft çalışıyo asuman hanımda teknik açıdan ve herşeyde ibrahimden önde
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Nasıl Ya

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2026, 11:32:43 »
Çevremde Asuman'da ektiren yok. İbrahim'de ektiren var. Sonucu çok iyi. Çevrende ektiren insanları bul. Öncesi fotoğraflarını iste.

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #11 : 30 Nisan 2026, 11:39:59 »
Şimdi senin cevrenle bu işin iyi olduğu kanatına gelinmez kime göre i kime göre sen örnek veriyorum doğuda yaşıyon istanbuldaki ve diğer yerlerdeki ekimciler ektiren yok diye ona göremi yargılıyon forumda herşey net
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21

Nasıl Ya

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 30 Nisan 2026, 20:56:04 »
Şimdi senin cevrenle bu işin iyi olduğu kanatına gelinmez kime göre i kime göre sen örnek veriyorum doğuda yaşıyon istanbuldaki ve diğer yerlerdeki ekimciler ektiren yok diye ona göremi yargılıyon forumda herşey net

Kim doğuda yaşıyor? Ben İstanbul'da yaşıyorum. Benim çevremle işin iyi olduğuna kanaat getiremiyorsak, senin çevrenle mi işin iyi olduğuna mı kanaat getirecez? Ne içiyorsun? Cümle kurmasını beceremiyorsun ne saçmaladığın belli değil. Kimsenin birşey yargıladığı yok, sen gelmiş fanboy gibi saçmalıyorsun ne dediğin belli değil. Bende saç ektirdim. Saç bile ektirmemişsin burada fanboyluk yapıyorsun. Araştır çevrende bir sürü ektiren vardır görüşlerini al. Yeni hallerine bak eski hallerine bak, gelip burada fanboyluk yapıp kendini rezil etme.

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #13 : 01 Mayıs 2026, 11:02:34 »
Dostum bu üslubunu düzelt düzgün yaz  burda ahkam kesme bana çevreyle olacak işmu bu cahil cahil konuşma formu iyiece araştır bakalım  hangi ekim daha çok burda öle yotube video çekip iyi ekimci demek ne kadar doğru çok biliyosan kendi ekimini paylaş yorumlayalım bursa ibrahim erhaynı kötüleme amaçım yok asumandan daha iyi değil dedim
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2026, 05:32:17 »
Çevremde Asuman'da ektiren yok. İbrahim'de ektiren var. Sonucu çok iyi. Çevrende ektiren insanları bul. Öncesi fotoğraflarını iste.

kardeşim bizene senin çevrenden forumda 200 yakın konu var senin çevrenimi baz alacak millet hayret bir şey
kıyaslanmayacak durumlarda neyi savunuyorsun ?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram