Gönderen Konu: Yaş 20 saçım 3 yıldır dökülüyor artık çok bariz tavsiyelerinizi istiyorum  (Okunma sayısı 317 defa)

Batu21

• Yeni üye
  • *
Merhaba benim saç dökülmem yaklaşık 3 yıldır devam ediyor yaşım 20 neden bu kadar erken başladı bilmiyorum ama cocukken dahi aileme arkadaşlarıma dökülüyor saçım diyordum onlar da yok falan diyordu ama şimdi gelinen nokta da her şey çok belli sizden tavsiyelerinizi bekliyorum 1 kere prp yaptırdım ama etkisini görmedim ayrıca hafta da bir iki kere dermaroller ve günlük hairforte sprey kullanıyorum masajla beraber yaşımdan dolayı çok fazla ağır ilaçlara girmekten çekiniyorum ama bu yaşta bunları kafaya takmak sürekli resimini çekmek saçımın beni çok yıpratıyor .Uzun bir yazı oldu okursanız tavsiyelerinizi bekliyorum sağolun

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba benim saç dökülmem yaklaşık 3 yıldır devam ediyor yaşım 20 neden bu kadar erken başladı bilmiyorum ama cocukken dahi aileme arkadaşlarıma dökülüyor saçım diyordum onlar da yok falan diyordu ama şimdi gelinen nokta da her şey çok belli sizden tavsiyelerinizi bekliyorum 1 kere prp yaptırdım ama etkisini görmedim ayrıca hafta da bir iki kere dermaroller ve günlük hairforte sprey kullanıyorum masajla beraber yaşımdan dolayı çok fazla ağır ilaçlara girmekten çekiniyorum ama bu yaşta bunları kafaya takmak sürekli resimini çekmek saçımın beni çok yıpratıyor .Uzun bir yazı oldu okursanız tavsiyelerinizi bekliyorum sağolun
saçların androjen hormonların kontrolünde şuanda, dayılarındanmı baba tarafından mı aldın kellik genini bilmiyorum ama bu ilaçlar kullanılması bu tip saç dökülmesinde mecburi. Zaten belli bi deseni izleyen saç dökülmesine halk arasında “kellik” veya “erkek tipi saç dökülmesi” isimlerini veririz M şeklinde ilerler 2 şakak 1 tepe olacak şeklinde

“Finasterid”
“Dutasterid”
“Saw palmetto”
“Ketokonazol”
“Dermaroller”

Seçenek senin

Eğer ki kullanmayacağım saçlarım tamamen dökülsün dersen , saçların bir süreden sonra ilaçlara tepki vermeyecektir (minyatür tüy olmayıp tamamen parlak kel alanlar oluştuğunda)

(Ama o kısma daha çok var en az 10 sene gider)

Attığım listedeki son 3 maddeyi uygularsanda senin için saç kaliteni bir miktar arttıracaktır
« Son Düzenleme: Bugün, 01:36:38 Gönderen: caputodeoro »
Ben yoruldum hayat, gelme

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kafana takma, kortizol androgenetic alopecia nın bir numaralı dostudur, onu körükleme,

Saw palmetto içeren aga e tablet var, dht blokajı güzel kabak çekirdeği yağı falanda var, saçlarına katkı sağlayacaktır, yan etki pek hissetmezsin

Şampuan olarak ketokonazol var, haftada 2 kullanırsın dht blokajı güzel

Dermaroller haftada 2 yaparsın

Onun dışında uykun beslenmen vb de dolaylı etkiliyor

Batu21

• Yeni üye
  • *
Çok teşekür ederim dediklerinizi uygulayacağım siz benim yerimde olsanız ilaçları kullanır mıydınız bu aşamada

Batu21

• Yeni üye
  • *
Ketokonazol şampuanı nereden alabilirm internetten baktım da bulamadım

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekür ederim dediklerinizi uygulayacağım siz benim yerimde olsanız ilaçları kullanır mıydınız bu aşamada

Kullanırdım ama bizim yirmili yaşlarda dökülmedi benim 30lu yaşlarda dökülmeye başladı zaten yeni nesil yirmilerde çok erken döküyor saçı böyle cok vakalar var bizim besle göre 80-90 nesline göre 2000 sonrası nesilde saç dökülmesi cok yaygın biz lisede üniversitede sac dökülmesi nedir bilmezdik çok yaygın bir şey değildi bizde
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kullanırdım ama bizim yirmili yaşlarda dökülmedi benim 30lu yaşlarda dökülmeye başladı zaten yeni nesil yirmilerde çok erken döküyor saçı böyle cok vakalar var bizim besle göre 80-90 nesline göre 2000 sonrası nesilde saç dökülmesi cok yaygın biz lisede üniversitede sac dökülmesi nedir bilmezdik çok yaygın bir şey değildi bizde
z kuşağının genleri sağlıklı değil

Facebook Twitter Instagram