Gönderen Konu: Cüneyt coşkun ve saç ekimi öncesi tavsiye  (Okunma sayısı 1066 defa)

baba yorgun

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
Ynt: Cüneyt coşkun ve saç ekimi öncesi tavsiye
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2026, 20:46:52 »
Merhaba ben konunuzu şimdi gördüm daha doğrusu silmişsiniz. Ben de saç ekimi düşünüyorum ve Cüneyt hocayı değerlendiriyorum. İsterseniz konuşabiliriz.
Sunt lacrimae rerum...

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2026, 22:47:06 »
Merhaba Cüneyt hocada sevdiğim ekimcilerden iş yerini yeni açtı tanıtım amaciyla uygun fiyata ekiyor. Burada yazmakla olmuyor gidip kendisi ile İstanbul'da kliniginde görüş bir kontrol etsin muayne etsin
 Konunun içeriğini görmedim hakkında hayırlısı olsun
Yada WhatsAppdan iletisime geçersen cevap.veriyor bende kendisi ile görüşmem olmuştu. Ankara'dan İstanbula kadar gittim. Gezmedigin konusmadigim klinik kalmadı üstelik 2 kez gittim

Saç ekimi önemli bir olay
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2026, 22:57:38 Gönderen: Conqueror1453 »
  • Ekim Tarihi: 29-30 Haziran 2026
  • Ekim Merkezi ismi DR.BEKİR BEK
  • Greft Miktarı 3371
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi AGA-E Tablet Solgar Biotin 5000 Orzax D3K2 Damla Orzax B12 Dilaltı Sprey Nutraxin Omega 3 Solgar Folik Asit Orzax Magnezyum 3 lü Etki, Solgar İron 17 Demir.Bol su ile içiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanmayınız zararlı olabilir.(Minoxidil Sprey)
Saç Ekimi Konum Dr. Bekir BEK 3371 Greft ANKARA
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41389.0

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2026, 23:29:08 »
2. Saç ekimi mi orada yaptırdım . İşinde titiz . Sorulara özenle cevap veriyor . Ama yüz yüze konuş muayene ol . Şuan yaz ayı kampanyası da var fiyat konusunda degerlendire bilirsin.  Ekimi de kendisi yapıyor ayrıca. 

KaramsarEleman

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2026, 16:23:10 »
İki hafta önce kendisinde Ekim yaptırdım telefonla görüştük ardından İstanbul’a gittiğimde planlama yapılıp aynı gün ekim yapıldı. Gerek kendisinin ilgi alakası işinde titizliği gerek ekibinin ilgisi ve titizliği takdire şayan

baba yorgun

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2026, 17:00:41 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Konu açmamışsınız paylaşmayı düşünüyor musunuz süreci? Şu an durumunuz nasıl kabuk dökümü yapmışsınızdır herhalde
Sunt lacrimae rerum...

Facebook Twitter Instagram