Gönderen Konu: Murat Makasçı Pişman Oldum  (Okunma sayısı 702 defa)

erkurt34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Murat Makasçı Pişman Oldum
« : 16 Mart 2026, 01:04:23 »
Saç ekimi yaptırmadan önce sayfalarında paylaştıkları 360° tepe ekimi sonuçlarına güvenerek işlem yaptırdım. Açıklığın kapanacağı yönünde bana net vaatlerde bulunuldu. Sigara kullanmıyorum, verilen vitamin ve ilaçları düzenli kullandım, hatta önerdikleri mezoterapi tüplerini de kullandım. Düzenli olarak prp yaptırdım. Buna rağmen ortaya çıkan sonuç paylaşılan görsellerle ve verilen sözlerle maalesef örtüşmüyor. Saç ekimi düşünenlerin karar vermeden önce çok dikkatli olmasını tavsiye ederim. Saç köklerim artık yok geri dönüşü olmayan bir işlem. 

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Murat Makasçı Pişman Oldum
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2026, 02:34:04 »
Ben olayı anlamadım ekim mi yaptırdınız? Öndeki saçlar ekim gibi duruyor emin olmamakla beraber.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2026, 05:41:22 »
Geçmiş olsun.

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2026, 18:16:48 »
hiç bir fark yok ekim öncesi ile geçmiş olsun ne diyor merkez duruma ?

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2026, 11:43:48 »
Dostum merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Saç ekim sürecini görebileceğimiz şekilde fotoğraf paylaşırsan bizler de yorumlarımızı yapmış oluruz. Tepe bölgesi biraz geç gelişen bir bölgedir ve dik açı ile bakıldığı için kendini tam göstermeyebiliyor. Ameliyat öncesi fotoğrafın var fakat ameliyattan çıktığın zamanki fotoğrafını koyarsan ekim kalitesi olarak değerlendirme yapabiliriz.

Bununla birlikte saç ekim sonrası ne kadarlık bir paylaşım bu eğer 3-4 aylık bir sonuç ise çok erken konuşuyoruz demektir ama 12-15 aylık bir sonuç ise ekim fotoğraflarına göre değerlendirme yapıp size yönlendirme yapabiliriz.

Facebook Twitter Instagram