Gönderen Konu: Volomed 4500 Greft saç ekimi  (Okunma sayısı 592 defa)

Andrea

• Hero Member
Volomed 4500 Greft saç ekimi
« : 16 Mart 2026, 09:48:24 »
Forumun eski üyelerindenim bu foruma çok şey borçluyum bunu her defasında belirtiyorum yine de minnettarım.

3 Yıllık Dutasterid Kullanımından sonra saç ekimine karar verdim eski hayatımda eski bir hastalıkta görmüş olduğum radyoterapi sonrası saçımın arka alt kısmında meydana gelen dökülme ve seyreklik ile yıllar içerisinde saçımın genetik olarak önden açılmasından sonra 2022 Mayıs ayından itibaren her gün düzenli Dutasteride tedavisine başladım ilacı hala kullanıyorum bundan sonra da kullanmaya devam edeceğim Volomed isimli bir klinikte ekimi yaptırdım.

Toplamda 4500 greft ekildi donör alandan 4000 sakaldan 500 greft çıkarıldı. Bu greftlerin 1500 adet kadarı ön hatta ekilirken 2250 tanesi de arkadaki seyrek olan yere ekildi saç bölgesinden kalan 250 greft ve sakaldan alınan 500 greft ise benim isteğim üzerine saçımın üstünde mevcut seyrek olan yerlere ekildi.

Genel olarak süreci her zamanki gibi paylaşacağım. Dutasteride konusunda ne kadar bilgili isem ekim konusunda bir o kadar bilgisizim o yüzden düşünce ve tavsiyelerinize ihtiyacım var süreci zaman içerisinde paylaşacağım ve konuyu güncelleyecegim.

Ön çizgi tasarımı nasıl olmuş düşünce ve yorumlarınızı merak ediyorum acaba ön çizgi biraz daha aşağıya alınamaz mıydı yoksa alınsaydı kötü mü dururdu ? Saç ekimi hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar dostum başlığa merkz adı greft sayısı lütfen 🙏
Global Moderator

Andrea

• Hero Member
Ynt: Volomed 4500 Greft saç ekimi
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2026, 12:13:03 »
Selamlar abi başlığı güncelledim sonuçları süreçle birlikte düzgün paylaşacağım başta senin düşünce ve tecrübelerin olmak üzere tüm değerli forum üyelerinin tecrübe ve tavsiyelerini bekliyorum ameliyat sonrası yorgun olduğum için fotoğrafları daha düzgün çekmek isterdim zaman içersinde daha düzgün şekilde sonuçları paylaşacağım

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Mart 2026, 15:02:32 »
Forumu 1 sene araştırıp bu kadar alakasız bir merkeze saç ektirmeyi nasıl başardın dostum ?:)

Ekim öncesi resimlerde yok onlarıda ekle lütfen neye göre saç ekildi bakalım
Global Moderator

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2026, 16:33:16 »
burada linkini paylaştığım konular bu forumda zamanında açtığım ve ay ay etkilerini kaydettiğim forumu aktif bir şekilde kullandığım yıllara ait konular genellikle dutasteride tedavimden aldığım yanıtlar, deneyimlerim ve üzerine paylaştığım makaleler ile forumda biliniyordum buraya eski fotoğrafları şu an yükleyemediğim için linklerini buraya bırakmak istedim.

Şu an için tek temennim şu ekimden gerçekten tatmin edici bir sonuç almak özellikle ön bölge ve zamanında görmüş olduğum tedaviden dolayı seyrek olan arka bölge açısından

Saç Çıkarma Hikayem: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31019.msg598459#msg598459
Sivilce ve Saç Tedavisi: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29621.0
Dutasterid 4. Ay Sonuçları: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29190.0
Dutasterid 5. Ay Sonuçları: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29621.0
Dutasterid 9. Ay Sonuçları (9 AYDAN DAHA FAZLA SÜRELİ FOTOĞRAFLAR VAR EN SON KONUM BUYDU : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30765.msg631639#msg631639

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 16 Mart 2026, 16:38:10 »
Kliniği aslında saçlarım iyi olduğu için önceliğim ensemin altındaki o seyrek bölgeye mevcut dönor alanımdan değil de vücut kıllarından ekim yaptırmak niyetinde olduğumdan dolayı bu şekilde buldum bu işi yapan Dr. Umar ve burası vardı şu an için işlerimden ve önceliklerimden dolayı Amerika'ya gidemedim aklımda önce arkadaki bölgeyi vücut kılları ile kapatıp dutasteride ile saçlarımı korurken 1 yıl sonra da Asmed de ön çizgimi ileriye taşımak vardı fakat klnik ile görüşünce bir anda ikna oldum ve ekimi yaptırdım işin özü aklımda endişe var elbette keşke aklımdaki plana sadık kalsaydım ve ekim için acele etmeseydim doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum bakalım zaman gösterecek konuyu sürekli güncelleyeceğim

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2026, 18:30:32 »
Hocam medikal tedaviye başlamakla çok doğru yapmışsın ama merkezi hiç duymadım. Yaşın da genç, keşke biraz daha bekleseydin ama dut büyük ihtimalle stabil tutumuştur.
« Son Düzenleme: 16 Mart 2026, 19:20:38 Gönderen: Yusuf33 »

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2026, 18:52:03 »
Bence hata yaptım pişmanım ama ne fayda keşke de ektirmeseydim merakla bekliyorum bakalım sonuçları umarım güzel bir ekim olur ekim olalı 24 saat geçti sadece tek duygum var o da pişmanlık

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Mart 2026, 02:52:20 »
ekimden hiç bir şey anlamadım alım bir garip sağdan soldan yüklenmişler homegen geniş bir alana dağıtıp alım yapmak yerine gaerip bir ekim kardeşim ekim öncesi resminide ekle buraya ayrıca yani o kadar forumu araştırıp bizim hiç bilmediğimiz saç ekim merkezine ne cesaret ektirdin ?

anladınmı şimdi saç ektirince bizim uyarılarımızın ne anlama geldiğini ektirmeden önce anlamıyor insanlar çünkü
Global Moderator

JUSTPRİCE

• Yeni üye
  • *
  • Hey BC +
« Yanıtla #9 : 18 Mart 2026, 12:42:31 »
Normal hızda ilerleme
Gelisimi destekle mutlaka /

Facebook Twitter Instagram