Forumun eski üyelerindenim bu foruma çok şey borçluyum bunu her defasında belirtiyorum yine de minnettarım.
3 Yıllık Dutasterid Kullanımından sonra saç ekimine karar verdim eski hayatımda eski bir hastalıkta görmüş olduğum radyoterapi sonrası saçımın arka alt kısmında meydana gelen dökülme ve seyreklik ile yıllar içerisinde saçımın genetik olarak önden açılmasından sonra 2022 Mayıs ayından itibaren her gün düzenli Dutasteride tedavisine başladım ilacı hala kullanıyorum bundan sonra da kullanmaya devam edeceğim Volomed isimli bir klinikte ekimi yaptırdım.
Toplamda 4500 greft ekildi donör alandan 4000 sakaldan 500 greft çıkarıldı. Bu greftlerin 1500 adet kadarı ön hatta ekilirken 2250 tanesi de arkadaki seyrek olan yere ekildi saç bölgesinden kalan 250 greft ve sakaldan alınan 500 greft ise benim isteğim üzerine saçımın üstünde mevcut seyrek olan yerlere ekildi.
Genel olarak süreci her zamanki gibi paylaşacağım. Dutasteride konusunda ne kadar bilgili isem ekim konusunda bir o kadar bilgisizim o yüzden düşünce ve tavsiyelerinize ihtiyacım var süreci zaman içerisinde paylaşacağım ve konuyu güncelleyecegim.
Ön çizgi tasarımı nasıl olmuş düşünce ve yorumlarınızı merak ediyorum acaba ön çizgi biraz daha aşağıya alınamaz mıydı yoksa alınsaydı kötü mü dururdu ? Saç ekimi hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum