Gönderen Konu: ERS Clinic | 3200 Greft | 27 Yaş| 19.03.2026 |  (Okunma sayısı 871 defa)

KöktenÇözüm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ERS Clinic | 3200 Greft | 27 Yaş| 19.03.2026 |
« : 20 Mart 2026, 00:14:45 »
Merhaba

Uzun süredir aynaya her baktığımda ertelediğim o kararı sonunda verdim ve saç ekimi operasyonumu gerçekleştirdim. Dürüst olmak gerekirse, bu sürece girene kadar saç ekimiyle ilgili teknik hiçbir bilgim yoktu; greft nedir, hat nasıl çizilir, hangi klinik iyidir gerçekten bilmiyordum.

Bu noktada en büyük şansım, bu konularla
yakından ilgilenen ve bu forumu düzenli olarak takip eden kuzenim oldu. Kendisi bana hem bu platformun öneminden bahsetti hem de yaptığı araştırmalar sonucunda ERS Clinic’i önerdi. Sayesinde hem bu harika toplulukla hem de ERS Clinic'le anışmış oldum. Buradaki kolektif bilgi birikimi gerçekten paha biçilemez; tecrübelerini paylaşan herkese ve bu yolu bana açan kuzenime çok teşekkür ediyorum.

Saç ektirmeyi düşünen ancak benim gibi nereden başlayacağını bilemeyen arkadaşlara bir nebze de olsa yardımcı olabilmek adına, tüm sürecimi şeffaf bir şekilde buradan paylaşmak istiyorum.

19 Mart 2026 tarihinde saat 12:30 gibi operasyona başladık ve akşam 18:00-18:30 civarı ekim bitti. Süreç boyunca Ersan Bey ve ekip oldukça ilgiliydi, her aşamada bilgilendirme yaparak süreci rahat geçirmemi sağladılar. Toplamda 3200 greft ile ekimi tamamladık. 

Orta kısımlara ve vertex (tepe) bölgesine ekim yapılmadı. Klinik, o bölgelerde mevcut saçlarımın olduğunu, şu an yapılacak bir ekimin oradaki sağlıklı köklere zarar verebileceğini ve buna gerek olmadığını belirtti.

Yorumlarınızı bekliyorum.

KöktenÇözüm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ERS Clinic | 3200 Greft | Yaş:27 19.03.2026
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2026, 00:22:20 »
Merhaba

Uzun süredir aynaya her baktığımda ertelediğim o kararı sonunda verdim ve saç ekimi operasyonumu gerçekleştirdim. Dürüst olmak gerekirse, bu sürece girene kadar saç ekimiyle ilgili teknik hiçbir bilgim yoktu; greft nedir, hat nasıl çizilir, hangi klinik iyidir gerçekten bilmiyordum.

yakından ilgilenen ve bu forumu düzenli olarak takip eden kuzenim oldu. Kendisi bana hem bu platformun öneminden bahsetti hem de yaptığı araştırmalar sonucunda ERS Clinic’i önerdi. Sayesinde hem bu harika toplulukla hem de ERS Clinic'le anışmış oldum. Buradaki kolektif bilgi birikimi gerçekten paha biçilemez; tecrübelerini paylaşan herkese ve bu yolu bana açan kuzenime çok teşekkür ediyorum.

Saç ektirmeyi düşünen ancak benim gibi nereden başlayacağını bilemeyen arkadaşlara bir nebze de olsa yardımcı olabilmek adına, tüm sürecimi şeffaf bir şekilde buradan paylaşmak istiyorum.

19 Mart 2026 tarihinde saat 12:30 gibi operasyona başladık ve akşam 18:00-18:30 civarı ekim bitti. Süreç boyunca Ersan Bey ve ekip oldukça ilgiliydi, her aşamada bilgilendirme yaparak süreci rahat geçirmemi sağladılar. Toplamda 3200 greft ile ekimi tamamladık. 

Orta kısımlara ve vertex (tepe) bölgesine ekim yapılmadı. Klinik, o bölgelerde mevcut saçlarımın olduğunu, şu an yapılacak bir ekimin oradaki sağlıklı köklere zarar verebileceğini ve buna gerek olmadığını belirtti.

KöktenÇözüm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ERS Clinic | 3200 Greft | Yaş 27 | 19.03.2026
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2026, 00:26:52 »
Merhaba

Kerim kör

• Yeni üye
  • *
Ynt: ERS Clinic | 3200 Greft | 19.03.2026
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2026, 00:54:53 »
Hocam inşallah iyi sonuç elde edersin bende ers düşünüyorum ne kadar aldılar

KöktenÇözüm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Mart 2026, 13:57:53 »
Hocam inşallah iyi sonuç elde edersin bende ers düşünüyorum ne kadar aldılar

Güncel fiyat 60 k hocam

BurakDemircioğlu

• ERS CLİNİC 29 31.10.2025 3700greft
  • Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2026, 16:36:52 »
Merhaba öncelikle açıklığınız çok makul seviyede fazlasıyla sıkı bir çalışma olmuş sağlıklı çıkarsa güzel sonucunuz olurrr
  • Ekim Tarihi: 31.10.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ers clinic
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 4/1 Xpecia 2x biotin 5000mg

KöktenÇözüm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2026, 01:08:16 »
Merhaba öncelikle açıklığınız çok makul seviyede fazlasıyla sıkı bir çalışma olmuş sağlıklı çıkarsa güzel sonucunuz olurrr

Teşekkür ederim hocam. Bakalım takviyeye de başlamayı düşünüyorum

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Mart 2026, 10:45:40 »
Güncel fiyat 60 k hocam

Ekiminiz hayırlı olsun
Yaş kaç ?

Açıklığa göre 3200 greft iyi rakam

KöktenÇözüm

• Yeni üye