Merhaba hocam, öncelikle başınız sağ olsun.
İşlemi kimin yaptığına dikkat etmelisiniz bence. saç ekimi aşamalarını bilirsiniz kök alımı, kanal açma, ekim aşaması. Bunları kimin yaptığına dikkat etmelisiniz. Bu sitede çok öneriliyor ama finasteride ve minoksidil tarzı ilaçlara hiç bulaşmayın derim.
Kararsız kaldığınız iki merkez konusuna gelirsek de, forumun adamları gelmeden ben cevap vereyim onların yerine. Bu sitenin önerdiği zaten belli başlı merkezler var anlaşmalı oldukları. Bunu kör gözler bile 500 metre öteden görüyor artık.
Asuman Hair, Ahmet tosun, medeks, ers Clinic, Şahin Çelik, Hakan clinic, bunlar sitede önerilen merkezler. Saç tiplerine göre bu merkezler arasında paylaştırılıyor burada. Berna hair de bu sitenin eleştirdiği merkezler arasında. Ben de berna hair’de ekim yaptırdığım için dikkatimi çekti o yüzden size cevap veriyorum. O yüzden araştırmanızı yaparken bu siteyle sınırlı kalmayın, her iki merkezi bu site dışında da araştırın derim.
Bu yazdıklarımı da hızlıca okuyun çünkü Hintel Bey gelip silecektir, direkt Asuman Hair demediğim için