Gönderen Konu: Saç dökülme problemim  (Okunma sayısı 385 defa)

Özgür Ege

• Yeni üye
  • *
Saç dökülme problemim
« : 21 Mart 2026, 17:02:15 »
Selamlar herkese 28 yasındayım, ve lisanslı vucut geliştirme yarışmacısıyım. Steroid kullandığım zamanlarda genelde saçlarım dökülür ama bırakınca toparlardı. Bu sefer, 4 aydır kullanmama rağmen seyrek bölgeler dolmadı. 3 aya toparlardı saçım hep. Bu sefer 20.gün oldu finasterid e başladım Propecia kullanıyorum ama dökülmem daha da sıklaştı gibi. Ve inanılmaz rahatsız olmaya başladım bütün önerilerinize açığım

Vitamin olarak
Xpecia
Cinko
Omega3
Biiotin 5 mg

Olmak üzere her şeyi kullanıyorum ama bana mısın demiyor , bu saç fin ile toparlar mı ? Yoksa salıp saç ektirmeyi mi beklemeliyim ?

1. Fotoğraf flaşlı
2. Fotoğraf ıslak flaşlı
3.fotoğraf flaş yok

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç dökülme problemim
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2026, 22:58:30 »
Aslında kürü bıraktığınızda testosteronunuz çok düşeceği için dolaylı olarak Dht nizde çok düşük olucak toparlaması gerekirdi kan testi yaptırdınız mı kürü bıraktıktan sonra doğal testo salgısı için terapiye girdi işeniz ordan da kaynaklı olabilir çok genetik dökülme gibide durmuyor

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2026, 23:19:58 »
dostum bu saçlar androjenlerin etkisi altında, ciddi tetiklemişsin finasterid toparlar xpeciayı bırak ikisi birlikte libidonu alt üst eder
Ben yoruldum hayat, gelme

Nerterver

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Mart 2026, 00:47:36 »
genetik dökülmen varmış hocam zaten ,sen steroid kullanarak erkene çekmişsin yoksa bu yaşa ve zorlamaya göre saçların güzel benim 22 yaş seninki kadar gür değil takma kafana . Steroid bıraktıysan finasteride xpecia vs kullanma vücud hormonları kendisini toparlasın bi sonra düşünürsün zaten sporcusun sağlıklı besleniyorsundur saçlar besinini alıyordur. Steroid finasteride tam tersi görev yapan kimyasallar saç için çok daha büyük sıkıntılara girebilirsin 3-5 ay sonra alışacağın kelleşme sorunu için kedini üzmene gerek yok dönor bölge güzel gibi duruyor 1 yıl sonra Ekim düşünürsün şuanlık birşeye gerek yok

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : Bugün, 21:15:33 »
Salıp saç ektirmek diye bir kavram yok. Saç ektirdikten sonra da kullanman gerekiyor fin'i o zaman niye bırakacaksın ki? Steroidler aga'n varsa dökülmeni hızlandırabilir. Ekimden ziyade steroidleri bırak ve dökülmeni kontrol altına almaya çalış.

Facebook Twitter Instagram