Gönderen Konu: Son Umudum  (Okunma sayısı 158 defa)

Berkan Çatı

• Yeni üye
  • *
Son Umudum
« : 25 Mart 2026, 18:54:45 »
Arkadaşlar neredeyse 3 4 aydır piyasada finasterid ve minoksidil dşında ilaç dışı serum tonik losyon arıyorum. Ama hassas saç derim var ve araştırmaktan hem mental hem psikolojik çok yoruldum. Bildiğiniz bir ürün varsa bana tavsiye etmenizi çok isterim. Onun dışında eğer yoksa da piyasada en azından saç ekim tedavimi geçiktiricek bir ürün ben umudumu kesiyorum.

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Son Umudum
« Yanıtla #1 : Bugün, 01:29:54 »
Arkadaşlar neredeyse 3 4 aydır piyasada finasterid ve minoksidil dşında ilaç dışı serum tonik losyon arıyorum. Ama hassas saç derim var ve araştırmaktan hem mental hem psikolojik çok yoruldum. Bildiğiniz bir ürün varsa bana tavsiye etmenizi çok isterim. Onun dışında eğer yoksa da piyasada en azından saç ekim tedavimi geçiktiricek bir ürün ben umudumu kesiyorum.
kanka bunlar en güvenilirleri zaten.  Spironolakton, ru58841,androcur,setipiprant,flutamide,alfatradiol. Falan fistan var dutasterid bile bunların yanında melek kalır öyle düşün. Bunun tek ve güvenli çaresi antiandrojen kullanımı zaten kıl tüy demek cinsiyet hormonları demek
Ben yoruldum hayat, gelme

Facebook Twitter Instagram