2-3 ay arası finasterid kullanıyodum (topikal) hazır küçük saçlarım kalınlaşmaya başlamıştı, arada nadiren yan etkiler olsada asıl şeyi gözden kaçırmışım farkına bile varamadım

Jinekomasti bende yavaşça ilerlemiş ilk başta kilo alıp verdiğimde yağ dokusu sarkıyor zannediyordum yüksek kiloları aniden verince deri sarkıyor biliyorsunuz
Sonra göğsümün ucunda sert bi kitle olduğunun farkına vardım dedim büyük ihtimalle göğüs kasıdır aynı şey koldada var çünkü, fakat bunu sıkınca ağrıyordu
Kolda öyle bişey yoktu
Fakat araştırdıktan sonra bi baktım aha bu jinekomasti, hiç ağrı sızı olmadan göğüste hassasiyet olmadan meğerse meme büyüyormuş
Finasteridin en ama en çekindiğim yan etkisi bi bu bide prostat bozuklukları ki bu iki yan etkisi dışında ben diğerlerini yan etkiden saymıyorum.
Üzgün bi şekilde bu ilaçla bağımı kopardım ve artık kelleşmeye teslim olarak kendimi bırakacağım öbür yollar ne kadar etki eder bilemem herşeyi kafamda deneyeceğim
“DOĞAL OLARAK AGA’nın TEDAVİSİNİ SAĞLAYACAK HERHANGİ BİRŞEY BENCE MEVCUT DEĞİL OLSA BİLE ETKİSİ SINIRLI”