Anket

..

.
24 (64.9%)
.
13 (35.1%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Koray Erdoğan 5106 greft, ortalama saç yoğunluğu:2.26, 22-23 mayıs 2018  (Okunma sayısı 38182 defa)

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel olmuş. hayırlı olsun
Teşekkür ederim sağol dostum.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Harika olmuş saçların maşallah nazar değmesin bayıldım sonuca inanılmaz doğal

lostcontrol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hala Finasreid kullanıyor musunuz?

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Harika olmuş saçların maşallah nazar değmesin bayıldım sonuca inanılmaz doğal
Soğolun. Herkes hayalindeki saçlara kavuşur inşallah.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hala Finasreid kullanıyor musunuz?
Yazmıştım dostum finansa devam ediyorum diye gözünden kaçtı. Süreç bitene kadar da devam edicem. Sonrası Allah kerim.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah çok güzel olmus  güle güle tarayin allah nazarlardan korusun

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah çok güzel olmus  güle güle tarayin allah nazarlardan korusun
Soğol dostum😉

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
229. günden herkese sevgiler,saygılar..
Genel olarak memnum ancak şakaklar tam istediğim gibi değil. Yatırınca çok fazla olmamakla birlikte şakaklarda hafif seyrek bi görüntü oluşuyo. Süreç 12 ay diyolar ama bu 12 aylık gelişme süresi sanırım ön kısım için(şakaklar ön saç çizgisinin olduğu kısım) geçerli değil. O yüzden ön tarafta şakaklarda vs yeni saç çıkışı ya da kalınlaşma olur mu bilmiyorum. O hafif seyrek görüntü de süreç sonuna kadar giderse bi sıkıntım kalmıcak. Kısa bi süre biotin 1000 mg kullandım sonra bıraktım. Finansa devam ediyorum. Saçı uzatıp düz kullanmak istiyorum.Keratin bakımı öneriyolar. Bilgisi olan ya da yaptıran var mı? Saça ya da saç köklerine falan zararı var mı? Kuaförlere sorsan yokta işte sinmiyo insanın içine:)  Şimdi değil ama süreç tamamlanınca yaptırmayı düşünüyorum. Aklıma gelmişken bi soruyım dedim.

güzel sonuç tebrikler.
keratin bakımı bayanlar yapıyor çevremdede bir kaç kişi yaptırdı hatta nasıl yapıldığınıda gördüm öyle kesimlikle zarar veren bir şey değil ama öyle aman aman faydalı bir işlemde değil.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
9.aydan merhabalar. Baştan söyleyim daha kısa kestirdiğimde bu kadar sık gözükmüyo. Ama sıklık olarak memnunum. Dışardan tepki olarak anlatabiliceğim Ankarada farklı ve kalburüstü diyebiliceğim kuaförlere gidiyorum son iki üç seferdir. Hepsi de gördükleri en iyi ekim olduğunu söyledi. Konu dışında olcak ayda bir saç düzleştirici krem uygulatıcam kuaföre. Bilindik bi markanın fön falan çekilmeden sürerek uygulanan bi ürünü. Kullanan var mı arkadaşlar? Saça zarar veriyo mu böyle şeyler? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa iyi olur. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Masallah süper olmuş ama 18 aya kadar gelişecel bu saçlar ve yumuşayacak o yüzden kullanma daha süreç bitmedi kardeşim güle güle tara saçlarını.
Global Moderator

BJKKARA

• Hero Member
Tek kelime ile sanat eseri verdiğin her kuruşa değmiş bir saç ekiminde olucak en güzel sonuç güle güle tara ve bencede bir şey kullanma bir kaç ay sonra saçların yumuşar.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonuç cok mukemmel güle güle tara saçlarını

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ohh may good:)) nazar değmesin

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
9.aydan merhabalar. Baştan söyleyim daha kısa kestirdiğimde bu kadar sık gözükmüyo. Ama sıklık olarak memnunum. Dışardan tepki olarak anlatabiliceğim Ankarada farklı ve kalburüstü diyebiliceğim kuaförlere gidiyorum son iki üç seferdir. Hepsi de gördükleri en iyi ekim olduğunu söyledi. Konu dışında olcak ayda bir saç düzleştirici krem uygulatıcam kuaföre. Bilindik bi markanın fön falan çekilmeden sürerek uygulanan bi ürünü. Kullanan var mı arkadaşlar? Saça zarar veriyo mu böyle şeyler? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa iyi olur. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım.

Saç düzleştirme ürünü olan ve Türkiye'de uygulayanların ilklerinden kuaför Kadir Alkan kendi youtube videolarında dahi bu tarz ürünlerin saçı döktüğünü söylüyor. Sonuçta kimyasal içeren ürünler bence hiç bulaşma çünkü güzel olmuş saçların. Tabi tahmin ettiği kadar zarar vermez saçlarınıza ancak sürekliliği var bu ürünlerin sürekli uygulaman lazım zamanla zarar verir. Dediğim gibi güzel olmuş saçlarınız güle güle tarayın.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram