Anket

..

.
24 (64.9%)
.
13 (35.1%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Koray Erdoğan 5106 greft, ortalama saç yoğunluğu:2.26, 22-23 mayıs 2018  (Okunma sayısı 38172 defa)

byflamingo

• Sr. Member
Evet doğru anlamışsınız. Konaklama, yemekler, ekim, arabamın yıkanması ve aklıma gelmeyen diğer hizmetler dahil hiçbir ücret talep edilmedi. Daha önce de söylemiştim Koray Hoca hastasını memnun etmek ve yaptığı işin en güzel şekilde sonuçlanması adına ne gerekiyosa yapıyo. Konu açılmışken ekibinden de bahsetmek isterim. Bir çok ekip var asmedde. Benimle daha çok seda hanım ile alina hanım ilgilendiler. Açıkcası süreç boyunca başka bir şehirde olucağım için ister istemez bir kopukluk yaşanıcağını düşünmüştüm. Ancak hiç öyle değil. Ekimden sonra da büyük bir titizlikle her sorunuzu cevaplandırıyor, aylık olarak gelişmeyi takip ediyorlar. İlk ekimde öyleydi şimdi de öyle.

Bu kadar başarılı sonuçlanmış bir ekime memnuniyetsizliğinizi dile gerirmeniz üzerine tekrardan bir sıklaştırma ekimi yapılmış olması takdire şayan bir davranış olmuş asmed tarafından ,diyecek söz bulamıyorum  :) aldıkları paranın hakkını sonuna kadar veriyorlar.

Lion

• Sr. Member
Fotoğrafı koymayı unutmuşum

saçları 3 numara kestirmişsin ve böyle bir görüntü inanılmaz güzel bir sonuç ama uzun halini görmek isterim lütfen paylaş

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kısa saç harika bir de uzun saçı görelim

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar her şey yolunda. Şok dökülme olmadı 2. ekimden sonra anlam veremedim. Öndeki varolan saçların da dökülüp sonra çıkışlar olcak diye düşünmüştüm tam tersine var olanlarla birlikte doldu boşluklar. 2. Ekim için 150. gün. 5 yıl önceki özgüvenim geri geldi, Koray hocaya ve ekibinden Allah razı olsun.

Saçsızkralpele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Günü yanlış hesapladım. 150 değil 102. gün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
102 gün de bu kadar saç mı çıktı pele ? Maşallah bir kaç foto daha eklesene süper sürecin
Global Moderator

duranalp

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Mutlu olmanız gerçekten çok önemli.Her saç ekim merkezi Koray hoca gibi ekiminin arkasında durabilmeli.Sizi memnun edebilmek için gerçekten çok çaba göstermişler ve umarım sonuç dilediğiniz gibi olur.Gönül tabi ki revizyon olmadan sonuca gidilebilmesi.
Fakat sonuçta çok etkeni olan bir operasyon.Her zaman dilendiği gibi sonuç vermeyebilir.
Sizin sonucunuz bir çok ekim merkezinin sonuçlarından bile iyi olmasına rağmen ,sizi daha da memnun edebilmek için uğraşmaları tüm diğer ekim merkezlerine örnek bir davranış.İşte bu profesyonelliktir.Olumsuz durumlarda bile yaptığınız işin arkasında durabiliyorsanız,büyük bir merkez olabilirsiniz.Alkışlanacak bir konu bence...

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok beğendim güle güle kullan.Koray Erdoğan yaşadığı sürece her zaman bu alanda en iyisi olacak net.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok beğendim güle güle kullan.Koray Erdoğan yaşadığı sürece her zaman bu alanda en iyisi olacak net.

Allah sağlıklı uzun ömür versin koray hocamıza.
Global Moderator

kelimben

• Yeni üye
  • *
Abi kafayı yiyeceğim güle güle kullan tarak kır inşallah, umarım okulum bittikten sonra en kısa zamanda gerekli parayı biriktirip ben de koray hocamıza ektiririm.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Sonuç gerçekten çok iyi. Ben 2. sıklaştırılma yapılmadan önceki halini de çok beğenmiştim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önceki ekimin zaten basariliydi
Bu ekimde +plus oldu sadece
Şok dökülme olmuştur. ancak var olan saçlar bunu kapatmıştır anlayamassiniz
O kapanan aralar ise daha yeni atak yapan 2. Ekimdeki saçlardir. Asıl şimdi başlıcak doluluk

Özgüven en büyük zenginliktir
Koray hoca seni zengin etmiş.
Artık şirketler kuracaksin

« Son Düzenleme: 03 Ekim 2019, 14:35:56 Gönderen: dinodin11 »

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç maşallah çok güzel başkan.

Ugurlu

• Yeni üye
  • *
sure iyi gidiyor, guzel ekim