Gönderen Konu: Arenamed-Serkan Aydın 5200 Greft  (Okunma sayısı 88712 defa)

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed-Serkan Aydın 5200 Greft
« Yanıtla #210 : 12 Aralık 2018, 00:05:33 »
Saçlar harika olmuş bir kaç ay önce arenamed yerden yere vuruluyordu ama şimdi çok övgü alıyor. Şahsen bu iyi yorumlar bi kaç ya öncede olsaydı ciddi ciddi atenamedi düşünürdüm.dönörü mahvediyolar ama çıkıyo . Bi arkadaş demişti dönörü düzgün alsalar sonuç bu kadar iyi olmazdı bende ona katılıyorum . Dönörü byük punch la alıyolar yıpratoyolar ama o şekildede ekilenlerin çoğu çıkıyo dönörde ne hikmetse geçte olsa yopluyo. Enteresan bi sistem

Aynen katılıyorum çok doğru tespit.zamanında çok eleştirilirken şimdi en iyi sonuçlar buradan geliyor yani başkalarının yaptığı ekimlere bakıyorsun birde bunlara helal olsun gerçekten.doner her ne kadar biraz yıpratılsada çıkıyor saçlar sonuçta.birde hiç saçı çıkmayanlar oluyor çoğu yerde bu durum heralde bundan bin kat iyidir.en azından donerde iz kalsa çaresi var saç dövmesiyle halledilir ama saçın çıkmama durumu bambaşka bir şey onca emek onca harcanan zaman bozulan psikoloji falan çok beter bir durum.arenamedde bunlar olmadığı için şahsen ben tebrik ediyorum onları .benim gördüğüm hiç çıkmayan patlayan ekimleri yok .yiğidi öldür hakkını yeme demişler bu durumdada sezarın hakkını sezara vermeli her ne kadar doner için riskli bir ekim tarzları varsada tercih edilebilecek bir yer diyorum ben.

Dadaş2552

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #211 : 12 Aralık 2018, 10:01:52 »
Abicim bende yeni Ekim yaptırdım bir hafta oluyor kullandığın ilaçların isimlerini verirmiisin birde nasıl kullanmam gerektiğini zahmet olmazsa söylermisin

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 12 Aralık 2018, 20:21:08 »
Abicim bende yeni Ekim yaptırdım bir hafta oluyor kullandığın ilaçların isimlerini verirmiisin birde nasıl kullanmam gerektiğini zahmet olmazsa söylermisin
Merhaba kardeşim
Öncelikle ekimin hayırlı olsun,umarım istediğin sonucu alırsın.Benim kullandığım şampuan ve ilaçlar resimde gördüğün gibi.Kullandığım vitamin hapının faydasını fazlasıyla gördüm diye bilirim.Vitamin hapını ilk 6 ay sabah akşam (1er tane )aldım.Sonrasında ise günde 1 tane almaya başladım.Şampuan ise içinde her hangi katkı maddesi ve silikon yok.%100Arganöl doğal yani.

Dadaş2552

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #213 : 13 Aralık 2018, 09:11:01 »
Merhaba kardeşim
Öncelikle ekimin hayırlı olsun,umarım istediğin sonucu alırsın.Benim kullandığım şampuan ve ilaçlar resimde gördüğün gibi.Kullandığım vitamin hapının faydasını fazlasıyla gördüm diye bilirim.Vitamin hapını ilk 6 ay sabah akşam (1er tane )aldım.Sonrasında ise günde 1 tane almaya başladım.Şampuan ise içinde her hangi katkı maddesi ve silikon yok.%100Arganöl doğal yani.
teşekkür ederim abicim sağolasın bende xpecia ve sollar biotin aldım bunlar nasıl bir bilgin varmı abi

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 13 Aralık 2018, 12:05:05 »
kısa zaman da güzel sonuç kardeşim

bahtsiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 13 Aralık 2018, 14:20:49 »
muhteşem olmuş valla

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 13 Aralık 2018, 15:26:06 »
kısa zaman da güzel sonuç kardeşim
Çok teşekkürler kardeşim👍

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 13 Aralık 2018, 15:27:24 »
muhteşem olmuş valla
çok sağol kardeşim,umarım herkes istediği ,hayal ettiği sonuca kavuşur.

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 13 Aralık 2018, 15:31:43 »
teşekkür ederim abicim sağolasın bende xpecia ve sollar biotin aldım bunlar nasıl bir bilgin varmı abi
Bahsettiklerini kullanmadım fakat ,bir çok kişinin kullandığını biliyorum.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2018, 21:21:16 Gönderen: Koray1980 »

freier

• Full Member
« Yanıtla #219 : 22 Aralık 2018, 01:15:30 »
Muhteşem bir sonuç olmuş.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 22 Aralık 2018, 03:30:01 »
Saçlar harika olmuş bir kaç ay önce arenamed yerden yere vuruluyordu ama şimdi çok övgü alıyor. Şahsen bu iyi yorumlar bi kaç ya öncede olsaydı ciddi ciddi atenamedi düşünürdüm.dönörü mahvediyolar ama çıkıyo . Bi arkadaş demişti dönörü düzgün alsalar sonuç bu kadar iyi olmazdı bende ona katılıyorum . Dönörü byük punch la alıyolar yıpratoyolar ama o şekildede ekilenlerin çoğu çıkıyo dönörde ne hikmetse geçte olsa yopluyo. Enteresan bi sistem
adam doktor olmadığı için bir standarttan başlamadan deneme yanılma yöntemiyle ilerliyor, günde bir sürü hasta(denek) geldiğini düşünürsen bir yerde zaten kalitesini yükseltmesini gerekiyordu. Adamlar belki donöre şok geçirterek klonlamayı bulmayı çalışmışlardı bir ara, olmayınca bıraktılar.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 22 Aralık 2018, 05:56:39 »
adam doktor olmadığı için bir standarttan başlamadan deneme yanılma yöntemiyle ilerliyor, günde bir sürü hasta(denek) geldiğini düşünürsen bir yerde zaten kalitesini yükseltmesini gerekiyordu. Adamlar belki donöre şok geçirterek klonlamayı bulmayı çalışmışlardı bir ara, olmayınca bıraktılar.
Bu aralar TUS'da en çok tercih edilen uzmanlık alanı saç ekimi,uzmanlık eğitiminden sonra saç ekimi tecrübesi pardon standartı doktora otomatik yükleniyor,deneme yanılma asla yok çünkü doktor,ektiği çıkmasa da olur olsun doktor ;)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 22 Aralık 2018, 14:56:07 »
Bu aralar TUS'da en çok tercih edilen uzmanlık alanı saç ekimi,uzmanlık eğitiminden sonra saç ekimi tecrübesi pardon standartı doktora otomatik yükleniyor,deneme yanılma asla yok çünkü doktor,ektiği çıkmasa da olur olsun doktor ;)
reis 2-3 sene önce forumdaki donörleri hatırlıyorsan ne kastettiğimi anlamışsındır, vertexten kök alıyorlardı 2sene önce

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 22 Aralık 2018, 15:15:33 »
Valla adamlar kendini geliştirdi mi geliştirdi ben ona bakarım. Yiğidi öldür hakkını yeme şimdiki ekimlerini cok beğeniyorum. U ekim harika olmuş hayırlı olsun. Donör işi de hallolsaydı tamamiyle 10 üzeri 10alırlardı benden
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 11 Şubat 2019, 13:09:38 »
Merhaba arkadaşlar
Saç ekimimin 9.ayına girdim.Ekimin ilk ayından bugüne kadar vitamin haplarını ve kullandığım şampuanı hiç değiştirmedim.Takviye olarak Arganöl sürerek güçlendirmeye çalıştım.Bugüne kadar herşey yolunda gitti.Bundan sonra herhangi bir gelişme olurmu bilmiyorum ama ,sanki süreç sonlandı gibimi geliyor.Tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa sevinirim.

Facebook Twitter Instagram