Gönderen Konu: 08.09.2018 Estemylife 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 43069 defa)

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 08.09.2018 Estemylife 4200 greft saç ekimi
« Yanıtla #195 : 07 Mart 2019, 15:46:22 »
1) sen “abi”li ithamlarda bulunmasaydın, bende sana o şekilde ithamlarda bulunmazdım. Yani doğal savunma hakkımı kullandım. Yoksa burdan yazışmayla kimse kimsenin karakterini ölçemez. Tanışıp kaynaşmak, tiicaret yapmak, beraber iş yapmak , vakit geçirmek gerekir.

2) Doktor mevzusunda, yalanda olsa, yanlış da olsa bi sunum yapıyorum. İspat yapıyorum. Sende diyosun ki bırak onları bana inan. Tartışmada tartışmacının sözüne inanılır mı? Kanıtına, ispatına inanılır.
Ayrıca doktor reklamını yapacak olsa, bir buçuk yıl niye desin? 6 ayda bonus oluyosun der müşteri toplar. Burda bir tezatlık yok mu?

3) Besyo mevzusuna gelecek olursak, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözü yeterli olacaktır.

4) Tecrübe işinin açıklamasını “beden eğitimi öğretmeni” konusunda yapmıştım.

Ben genede teşekkür ederim sana ve saçsız krala. Bugün mübarek gün. Az önce üniversiteden güreş dersimize giren baş pehlivan bir hocamızın cenazesindeydim. Fani dünya. Kalp kırmaya değmez. Ben kırdıysam özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Kandiliniz mübarek olsun. Hoşça kalın dostça kalın.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #196 : 07 Mart 2019, 16:21:16 »
Teşekkür ederim üstadım inşallah gönülden geçen gibi olur :)).2. ekim için Tetikçileri veya Serkan Aygını düşünüyorum bakalım.
bencede serkan aygın ekimleri güzel

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 07 Mart 2019, 18:23:22 »
beyler bakın eleman çok dertli, beklentilerini karşılamayan bir ekimi var ve haklı da .

polemiğe girecek kadar birbirinizi tanımadığınızdan dem vurmuşsunuz ikinizde, o yüzden hiç uzatmaya gerek yok o gereksiz muhabbeti.

arkadaş için ise hayırlısı olsun.malesef bir dünyanın parasını versende şartlar ve durumlardan olmayabiliyor bu saç ekimi işi.

ama bu saatten sonra saç istiyorsan finasteride mutlaka başla.
paraya kıyamıyorsan çevre hastanesine git derim.süper değiller ama deneyimleri yüksek ve sterilizasyona önem veriyorlar.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 07 Mart 2019, 22:45:03 »
saçsız kral; ben de estemylife da ektirdim. senden 2 ay önce.

valla ben hala bekliyorum. memnun değilim. bir yılı beklerim. çıkarsa çıkar çıkmazsa 2 numaraya vurup gezeceğim. yapacak bir şey yok. giderim estemylife'a; para iadesi isterim. ki ne olacak onların durumu da bilmiyorum; hasan hocanın instagram hesabı estemylife'a çevrilmiş; hasan hoca ile olan bütün resimler kaldırılmış. ekim yapılmıyor tadilat var diye... kolundan rahatsız diyorlar; ancak resimler niye kaldırıldı?

ha yine de ilgililer; mehmet akil e yazdım;hemen iletişim kurdular- onu da belirtmeliyim.

:) neyse; hayırlısı ve hayırlı olsun :)

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 07 Mart 2019, 23:27:31 »
bencede serkan aygın ekimleri güzel

Aynen dostum.

beyler bakın eleman çok dertli, beklentilerini karşılamayan bir ekimi var ve haklı da .

polemiğe girecek kadar birbirinizi tanımadığınızdan dem vurmuşsunuz ikinizde, o yüzden hiç uzatmaya gerek yok o gereksiz muhabbeti.

arkadaş için ise hayırlısı olsun.malesef bir dünyanın parasını versende şartlar ve durumlardan olmayabiliyor bu saç ekimi işi.

ama bu saatten sonra saç istiyorsan finasteride mutlaka başla.
paraya kıyamıyorsan çevre hastanesine git derim.süper değiller ama deneyimleri yüksek ve sterilizasyona önem veriyorlar.

Finans kullanıyorum zaten dostum finans kullandığım halde durum böyle.2. ekim için Esma serkan tetik veya serkan aygın var kafamda.

valla ben hala bekliyorum. memnun değilim. bir yılı beklerim. çıkarsa çıkar çıkmazsa 2 numaraya vurup gezeceğim. yapacak bir şey yok. giderim estemylife'a; para iadesi isterim. ki ne olacak onların durumu da bilmiyorum; hasan hocanın instagram hesabı estemylife'a çevrilmiş; hasan hoca ile olan bütün resimler kaldırılmış. ekim yapılmıyor tadilat var diye... kolundan rahatsız diyorlar; ancak resimler niye kaldırıldı?

ha yine de ilgililer; mehmet akil e yazdım;hemen iletişim kurdular- onu da belirtmeliyim.

Evet hocam konunu takipteyim.Çıkış çok az olduğu için üzüldüm.Hasan hocayı estemylife dan sıyırdılar hocam yoksa iş onun üstüne kalacaktı.Geçen 1 senede sonuç alamayan bir arkadaşla karşılaştım mahallede son 1 senedeki ekimlerin çoğu patlamış.Alabilirseniz direk para iadesi alın derim.Saç çıkışı çok az olduğu için hakkınızı sonuna kadar savunun derim.Revizyon vs orada yaptırmak sakınalı olur.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #200 : 16 Mart 2019, 00:09:36 »
saç ekim koordinatörü olarak geçiyordu

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 16 Mart 2019, 00:11:03 »
saç ekim koordinatörü olarak geçiyordu

Koordinatör deyince cem yılmaz geldi aklıma :)
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

brnsnl

• Full Member
« Yanıtla #202 : 16 Mart 2019, 00:40:01 »

Merhaba iki ay için olumsuz düşünme derim ve instagram ve tadilat meselesinde de farklı şeyler var galiba banada 1 Şubat da orda Ekim yapacaklardı ana bir gün önce arayın teknik arıza nedeniyle tüm operasyonlarımızı iptal ettik dediler bende başka yerde ektirdim beklemedim onları sonrasında hasan akilin Instagram'da estemylafi oldu
brnsnl

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 05 Nisan 2019, 12:02:48 »
7. Ay sonucum arkadaslar.6. aydan sonra yeni cikislar filizlenmeler tek tuke dustu.Bu siralar ise yeni cikis gozlemleyemiyorum.Cikanlar buyuyor.Saclarda dokulme var 1 aydir ekilenlerden de dokuluyor.7. ayda da surecten memnun degilim.Onumuzdeki aylara bakicaz :))

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 05 Nisan 2019, 12:08:37 »
Sen fin kullanıyomusun kral?
Global Moderator

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 05 Nisan 2019, 12:11:37 »
Sen fin kullanıyomusun kral?

Evet abi 5 aydır kullanıyorum.2 ay sonra bırakıcam ama.Fin bırakınca görüntü daha kötü olur dime abi ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 05 Nisan 2019, 12:14:38 »
Evet abi 5 aydır kullanıyorum.2 ay sonra bırakıcam ama.Fin bırakınca görüntü daha kötü olur dime abi ?

Devam et sen 1 sene e tabi var olan saçlarda gerileme olur bırakırsan. saçların sanırım yapısal olarak ince? Biraz da biotin al almıyorsan b12 kan değerlerinede bir baktır.

Önceki kellik durumuna göre suanki görüntü fena değil aslında  biraz daha kalınlaşşa saçlar güzel olucak bu açıklığa bakalım ilerki aylara
Global Moderator

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 05 Nisan 2019, 12:21:17 »
Devam et sen 1 sene e tabi var olan saçlarda gerileme olur bırakırsan. saçların sanırım yapısal olarak ince? Biraz da biotin al almıyorsan b12 kan değerlerinede bir baktır.

Önceki kellik durumuna göre suanki görüntü fena değil aslında  biraz daha kalınlaşşa saçlar güzel olucak bu açıklığa bakalım ilerki aylara

Bu gidişle finle arkadaş olcaz zaten abi aynen ince.Xpeciada kullanıyorum yanında.Evet abi baktırmayı düşünmeye başlamıştım ben de teşekkür ederim önerilerin için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 05 Nisan 2019, 12:34:28 »
Bu gidişle finle arkadaş olcaz zaten abi aynen ince.Xpeciada kullanıyorum yanında.Evet abi baktırmayı düşünmeye başlamıştım ben de teşekkür ederim önerilerin için.

Ben oldum darısı başına :) Rica ederim kral nedemek baktır  kan değerlerinr bende de eksik vardı baya kullandım. Saçın dışında b12 cinsel artış ve daha zinde olmana neden oluyor takviyede :) güç enerji veriyor resmen eksik varsa bence herkes yaptırmalı gayet basit ve ücretsiz aile doktoruna gidiyorsun boş bir vakitte okadar.
Global Moderator

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 05 Nisan 2019, 12:58:34 »

Ben oldum darısı başına :) Rica ederim kral nedemek baktır  kan değerlerinr bende de eksik vardı baya kullandım. Saçın dışında b12 cinsel artış ve daha zinde olmana neden oluyor takviyede :) güç enerji veriyor resmen eksik varsa bence herkes yaptırmalı gayet basit ve ücretsiz aile doktoruna gidiyorsun boş bir vakitte okadar.

Abi ben xpecia içeriğinde B12 var diye biliyodum baktım şimdi yokmuş.Bilgiler için tekrar sağol abi baktırıp alayım B12.

Facebook Twitter Instagram