Gönderen Konu: Serkan aydın 5200 greft arenamed  (Okunma sayısı 59869 defa)

Harun

• Full Member
Ynt: Serkan aydın 5200 greft arenamed
« Yanıtla #75 : 04 Aralık 2018, 17:49:56 »
Dostum gereksiz korkulara kapılıyorsun greftlerin artık derinin altında et ve kanla birleşti istesen de çıkartamazssın ha ben böyle seyler kafamda kurup takıntı yapıcam dersen gene yap sen bilirsin ama gereksiz senin iş bitti artık masajını da yap sacınıda istediğin gibi yıka geçmiş olsun

Hintel hocam 25 gündeyim resimde attıgım vitamini kullanıyorum vitamin hakkında bilginiz varmı..

Yada önere biliceginiz bi işac varmı

felus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 04 Aralık 2018, 21:07:59 »
Hintel hocam 25 gündeyim resimde attıgım vitamini kullanıyorum vitamin hakkında bilginiz varmı..

Yada önere biliceginiz bi işac varmı

İyi bişeye benziyor hocam, saç ekiminden sonra şok dökülmeyi azaltır vs yazıyor sitesinde, fiyatı da baya pahalıymış siz nereden aldınız?

Web sitesindeki içerik:
Zengin içeriği ile saçı kökten uca besleyerek güçlendirir ve yeniden yapılandırır.

The Mossi ağızda eriyen tablet formu ile ürünün hızlıca kana karıșmasını sağlar böylece saç köklerimizin ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin hızlı bir șekilde saç köküne ulaștırır. Ağızda eriyen tablet formu ağız boșluğu, gırtlak ve gastrik bölgeden hızla absorbe olur ve böylece biyoyararlanımın artmasına da olanak sağlarlar. Ayrıca suya ve çiğnemeye ihtiyaç duymadan kullanılmaları da hasta uyumu ve etkin tedavi sağlanmasında önemli bir avantajdır.
The Mossi ağızda eriyen tablet, içeriğindeki At kuyruğu bitki ekstraktında bulunan ‘silika‘ sadece kadınlarda ve erkeklerdeki saç dökülmesini yavașlatmakla kalmaz, aynı zamanda yeni saç köklerinin büyümesini teșvik eder. Isırgan otu ile erkeklerde saç dökülmesine neden olan DHT maddesini baskılar ve dökülmeyi durdurmaya yardımcı olur.
Ginseng ile zayıflamıș saç köklerini canlandırır, saça güç ve esneklik sağlar. Sağlıklı saçların vazgeçilmez vitamini Biotin ile saçın anagen evredeki süresini uzatır. Ayrıca vitamin ve mineral içeriği kan dolașımını artırır, saç köklerini besler ve saç uzamasını teșvik eder.

Saç Ekiminden Sonra
Saçlı derideki kan akıșını arttırarak ekilen kökün daha iyi beslenmesini ve çıkacak saçın kalitesini artırmaya yardımcı olur. Saç ekimi sonrasında olușabilecek șok dökülme oranını azaltır. Bunun yanında o bölgede ekim öncesi var olan tüyleșmiș kılların kalitesinide arttırarak saç ekimi sonrası olușacak görüntünün daha iyi olması sağlar.

Saç kökünü besler, enerji verir.
Saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı olur.
Saç büyümesini destekler.
Saç ekiminden sonra saçların güçlü ve dayanıklı olmasını sağlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 04 Aralık 2018, 21:10:00 »
benım bu setle ılgılı açıkçası çok bılgım yok kardesım arkadasımız güzel araştırmış senın ıcın
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 04 Aralık 2018, 22:09:57 »
benım bu setle ılgılı açıkçası çok bılgım yok kardesım arkadasımız güzel araştırmış senın ıcın

%30 indirimli fiyatı Ekim parası :)
Janjanlı ambalaja bakınca 5 para etmez birsey diye düşündüm ama baya para ediyormuş:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 04 Aralık 2018, 23:35:24 »
ohhh harun sen nerden kaça aldın bunu :)
Global Moderator

Harun

• Full Member
« Yanıtla #80 : 05 Aralık 2018, 00:09:17 »

1 Resimdeki seti 600tl aldım serumlar yoktu bende 2 şişe taplet ve 4 şişe sampuan

2 ci  resim sok dökülmede saclar böle geliyo işaretledigim yer ölmüş kök gibi geldi bana fikri olan varmı

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 05 Aralık 2018, 00:10:30 »
  ;D  ;D  ;D  ;D
yuh ben bu parayla evi boyatır üstüne de yalıtım yaptırırım

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 05 Aralık 2018, 00:11:44 »
Resimdeki seti 600tl aldım serumlar yoktu bende 2 şişe taplet ve 4 şişe sampuan

2 ci  resim sok dökülmede saclar böle geliyom işaretledigim yer ölmüş kök gibi geldi bana fikri olan varmı
kökten gelmiyor kardeş o ,sıkıntı yapacak bir şey yok..benim öyle çok geldi çok şükür sıkıntı olmadı

Harun

• Full Member
« Yanıtla #83 : 05 Aralık 2018, 00:16:23 »
kökten gelmiyor kardeş o ,sıkıntı yapacak bir şey yok..benim öyle çok geldi çok şükür sıkıntı olmadı

Serumlusunu almaya gerek yok dedi tabletler yeterli sampuanlada desteklersin yeterli olurmuş.

Bende genelde böle geliyo biraz tırstım acıkcası

Harun

• Full Member
« Yanıtla #84 : 05 Aralık 2018, 00:19:45 »

Hocam siz forumun sahibi olarak herkezi takip ediyosunuz epey bi tecrubeye sahipsiniz öncesi sonrası böle bi dökülmeye şahit olup sonucu belki aklınızda kalmıştır.  Atıcam resimdeki bana gireft gibi geldi fikrinizi alabilirmiyim

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 05 Aralık 2018, 00:20:54 »
Serumlusunu almaya gerek yok dedi tabletler yeterli sampuanlada desteklersin yeterli olurmuş.

Bende genelde böle geliyo biraz tırstım acıkcası
stres yapma hocam,ben de geçtim bu evreden seninki gibi geliyordu ekim yaptırdığım yer ile görüştüm gayet normal dedi

Harun

• Full Member
« Yanıtla #86 : 05 Aralık 2018, 00:27:57 »

Başkan senin sayfanı bulamadım senin ekim sürecine nerden bakabilirim

Harun

• Full Member
« Yanıtla #87 : 05 Aralık 2018, 02:21:31 »
27 gün

1 ve 2 resim donör flaslı

3 resim önden flaslı

4 resim duştan sonra dökülen saclar masaj yapmadım öne dogru duruladım hafif hafif 2 gün önce masajla yıkamamda deli gibi sac dökülüyodu ve L şeklinde şimdikilerde eser yok

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 05 Aralık 2018, 02:23:44 »
son fotograftaki dökülen saçlar L şeklinde göremedim ben I Şeklinde gibi görünüyor. neyse buna takılma zaten şok dökülme tamamlanmak üzere hızlı dökülen hızlı çıkar
Global Moderator

Harun

• Full Member
« Yanıtla #89 : 05 Aralık 2018, 02:32:29 »
son fotograftaki dökülen saçlar L şeklinde göremedim ben I Şeklinde gibi görünüyor. neyse buna takılma zaten şok dökülme tamamlanmak üzere hızlı dökülen hızlı çıkar

Dogrudur hocam masaj yapmadım L şeklinde dökülme olmadı. Masaj yaptıgımda L şeklinde cıkan cok oldu. Onlarada artık giden gitmiştir gözüyle bakıp kafayı takmim artık.

Facebook Twitter Instagram