Gönderen Konu: the mosssi london  (Okunma sayısı 27381 defa)

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
Ynt: the mosssi london
« Yanıtla #60 : 13 Ekim 2020, 12:43:11 »
1 Alana 1 Hediye Kampanyamız Başlamıştır..

Bu arada alım yapan arkadaaşlar buradanda paylaşabilirse sevinirim.

İletişim instagram @megscosmetic

Fikri

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #61 : 13 Ekim 2020, 14:50:09 »
İlk kez duydum bu ürünü. Ne kadar kullanmak lazım başlayınca ? Yan etkisi varmı?

Piyasada mossi london ve benzeri cok sayida urun var ve hemen hicbirinin klinik testlerden, deneylerden gecmis urunler oldugunu sanmiyorum. Birkac doktor ve eczacinin bir araya gelerek hazirladiklari karisimlar genelde. Kullanicilar uzerinde de etkileri hic arastirilmamis. Vitamin haplari ne zarari olabilir deyip geciyor bazilari ama o is o kadar basit degil. Bu firmalar konu sac olunca insanlarin zafindan yaralaniyor. Ingiltere kokenli deniliyor sanki yabanci bir ulkenin ismi gecince cok guvenilir oluyor. Birde greftPlus diye buna benzer bir urun daha vardi, onun icinde isvicre kokenli diyorlardi. Gulermisin aglarmisn halimize. Ben ingiltere'de yasiyorum burada ki health shop'lar bu turden urunlerle kayniyor. Kimi burada yapilmis kimi hindistan'dan ya da cin'den geliyor. Hicbiri de buranin saglik departmanin onay verdigi urunler degil. Kimsenin ekmegine mani olmayalim ama bana sorarsaniz uzak durun derim.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 13 Ekim 2020, 16:27:34 »
Piyasada mossi london ve benzeri cok sayida urun var ve hemen hicbirinin klinik testlerden, deneylerden gecmis urunler oldugunu sanmiyorum. Birkac doktor ve eczacinin bir araya gelerek hazirladiklari karisimlar genelde. Kullanicilar uzerinde de etkileri hic arastirilmamis. Vitamin haplari ne zarari olabilir deyip geciyor bazilari ama o is o kadar basit degil. Bu firmalar konu sac olunca insanlarin zafindan yaralaniyor. Ingiltere kokenli deniliyor sanki yabanci bir ulkenin ismi gecince cok guvenilir oluyor. Birde greftPlus diye buna benzer bir urun daha vardi, onun icinde isvicre kokenli diyorlardi. Gulermisin aglarmisn halimize. Ben ingiltere'de yasiyorum burada ki health shop'lar bu turden urunlerle kayniyor. Kimi burada yapilmis kimi hindistan'dan ya da cin'den geliyor. Hicbiri de buranin saglik departmanin onay verdigi urunler degil. Kimsenin ekmegine mani olmayalim ama bana sorarsaniz uzak durun derim.

Kesinlikle katiliyorum.Ustelik fiyatlara bakılırsa gerçekten o parayı bu ürünlere vermek içler acısı .Yani fiyatlara bakıyorsun tablet 400 kusur şampuan 200 kusur .Üstelik faydası belirsiz olan ürün ki zaten saçlara Fin ve minox dışında buna dutasterid de katıyorum başka bir çaresi yok. Xpecia tablet bile fayda alan var kerozan tablet dede fayda gören duydum ki bunların fiyatı 60-70 lira yani bir tablete 400 lira verilirmi hadi şampuan 200 kusur bunun yerine revita alırım daha iyi ki almayı dusunseydim revita alırdım .Ama özelikle tablete o fiyatları vermek çok içler acısı olur gercekten.Umarim kimse bu gibi ürünleri boş yere alıp pişmanlık yaşamaz.Bu ürünleri nekadar kullanılacak üstelik çok açıklığı olan biri zaten hepten mantıksız bu urunu almayı hiç aklınin ucundan gecirmesin az bir açıklığı olan kişide bence buna para vereceğine biriktirip ufak bir ekimle halletsin daha iyi .sonra zaten yan etkisi az olan kerozan xpecia başla devam eder  ki zaten Fin yada minox kulanan kişiler bu ürünleri düşünmesi bile çok boş olur .umarım herkes mantıkli düşünür ve bu ürünlerin yanından bile geçmez çok saçma bir fiyat ve ürün.

Hakan Çak?r

• Full Member
« Yanıtla #63 : 03 Aralık 2020, 01:55:36 »
Bende mossi urunu hakkinda konu acmisken bu basligi buldum sac ekim merkezim bana ekim sonrasi verdi netten icerigine baktigimda amacinin ekim sonrasi losyonunun kabuk dokmede etkili oldugu icin veriyorlar. Sampuani ise icerisinde sls vs gibi biseyler yaziyor saca zarar verecek maddelerin olmadigini tabi bunu tartisamam ama illaki yazdilarsada ve taninmis birde marka ise bir gercekciligi vardir.Ben su an sampuanini kullaniyorum 10. yikamayi yaptim hatta kepek kasinti vs gibi operasyon sonrasida herhangi bir rahatsizlik vermedi bitene kadar kullanacagim 1 kutu bayagi gider diye dusunuyorum, hatta merak ettigim bir konu vardi sadece sacekim sonrasimi kullanilir diye firmaya mail attim cevap ne verecekler bekliyorum cunku dht baskilayici ozelligi var glb iceriginde dht ile ilgili bir yazi geciyor.Hatta icerigini paylasayim.
Mossi Saç Dökülme Şampuanı% 5 Procopil içerir. Procapil, saç dökülmesi sorununa karşı geliştirilen dünyadaki en etkili bilimsel maddedir.

Belirteçler:

Doğal özlerle oluşturulan Mossi Saç Dökülme Şampuanı, saç kökleri ve barba üzerinde son derece temizleyici bir etkiye sahiptir. Doğal bitki özleri, vitaminleri, mineralleri ve aktif temizlik maddeleri ile saçı kökten uca besler. Saçın daha canlı, parlak ve kalın olmasını sağlar. Düzenli kullanıldığında saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur.

İçeriğindeki "procapil", saç dökülmesinin ana nedeni olan DHT (Dihidrotestosteron) hormonunu azaltarak saç köklerinde zararlı maddelerin oluşumunu engeller. Böylelikle uzun vadede ürünün etkisi azalmaz. Saç dökülmesi tedavisinde prokapilinin başarı oranı% 90 olarak bulundu.

Saç büyümesinde mutlak bir gereksinim olan Biotin içerir. Biotin saçın kalitesini artırır, saç telinin çapını ve saç uzama hızını artırır. Böylelikle saçın anajen fazda kalma süresi uzar. Saw Palmetto sayesinde saç dökülmesini engeller. Saw Palmetto, genetik saç dökülmesine neden olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış DHT hormonunu baskılar.

Aloe Vera, Panthenol ile zenginleştirilmiş formüle sahiptir. Mükemmel tolerans günlük kullanıma izin verir. Saç ekimi sonrası kullanıma uygundur. Saçların daha sağlıklı ve güçlü uzamasına yardımcı olur.

Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur
Doğal koruyucu sistem içerir
Sadece saç ve saç derisi için faydalı bileşenlerle formüle edilmiştir.
Saçları canlandırır ve saç köklerini canlandırır.
Saç hacmini artırır
Saç ekiminden sonra mükemmel sonuç verir.

Paraben içermez

Alkolsüz

SLS / SLES ve DEA İçermez

Sert kimyasallar olmadan formüle edilmiştir

Erkek kadın

Tüm Saç Tipleri

Lawine

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #64 : 02 Mart 2021, 23:45:40 »
Bu Mossi setin içindeki şeker mi deyim hap mı deyim garip ilaç nasıl kullanılıyor. Naneli şeker  tadında. Şeker gibi emiyordum zararı olur diye korktum yuttum 😂 ?
  • Ekim Tarihi: 11.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Op.Dr.Bilgehan Aydın
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Propecia 1mg, Redoxon effs, kerozan, coraspirin 3 ay, gıda takviyeleri kabak çekirdeği-karafut ve keçiboynuzu pekmezi
Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish HWI | 4500 Greft | 11.02.2021 | 26 |Damla Hanım Ekibi

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19999.0

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #65 : 03 Mart 2021, 22:25:38 »
Bu Mossi setin içindeki şeker mi deyim hap mı deyim garip ilaç nasıl kullanılıyor. Naneli şeker  tadında. Şeker gibi emiyordum zararı olur diye korktum yuttum 😂 ?

Merhaba

Günde 2 defa dil altında eriterek kullanmanız gerekmektedir. Bu şekilde kana daha hızlı karışması sebebi ile etkisini daha hızlı göreceksiniz. Sadece saçlarınız için değil tırnaklar içinde faydalıdır. Yutarak kullanımlar da etkisi biraz daha geç görülmektedir.

Saygılar

KubilayKa

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #66 : 15 Mart 2021, 19:26:38 »
Saç ekimi sonrası 6 aylık bakım seti için indiriminiz var mıdır buraya özel?
  • Ekim Tarihi: 11.03.2021
  • Ekim Merkezi ismi Gold City
  • Greft Miktarı 5300
  • Yaşınız 30

Lawine

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #67 : 15 Mart 2021, 19:32:58 »
Saç ekimi sonrası 6 aylık bakım seti için indiriminiz var mıdır buraya özel?
4 aylık 1600den başlıyor. Yurt dışı revita şampuan ve conditioner daha uyguna gelir.
  • Ekim Tarihi: 11.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Op.Dr.Bilgehan Aydın
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Propecia 1mg, Redoxon effs, kerozan, coraspirin 3 ay, gıda takviyeleri kabak çekirdeği-karafut ve keçiboynuzu pekmezi
Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish HWI | 4500 Greft | 11.02.2021 | 26 |Damla Hanım Ekibi

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19999.0

Karagergedan03

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #68 : 16 Mart 2021, 11:16:53 »
1 Alana 1 Hediye Kampanyamız Başlamıştır..

Bu arada alım yapan arkadaaşlar buradanda paylaşabilirse sevinirim.

İletişim instagram @megscosmetic

Ben 4 hafta önce Saç ekimi yaptirdim ve 6aylik 
The Mossi bakim setini aldim.
Şimdilik memnumum...
Saygilarimla

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #69 : 18 Mart 2021, 19:37:49 »
Ben 4 hafta önce Saç ekimi yaptirdim ve 6aylik 
The Mossi bakim setini aldim.
Şimdilik memnumum...
Saygilarimla

Merhaba,

@megscosmetic instagram adresimizden ulaşabilirseniz yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız

lowermad

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #70 : 30 Mart 2021, 19:07:49 »
Merhaba 2 hafta önce saç ekimi yaptırdım.
The Mossi ürünlerini almak için araştırma yaparken bu sitede megscosmetic paylaşımlarını gördüm ve instagramdan kendileri ile iletişime geçtim, Gökhan bey ile tanıştık, sağolsun benimle çok ilgilendi. Kendilerinden the mossi'nin yeni piyasaya sürülen mezoterapili 6 aylık setini aldım. Trendyol mağazalarındaki satış fiyatlarından çok daha uygun fiyata verdiler ürünü.
Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
Sırf bu yorumu yazabilmek adına siteye üye oldum.
  • Ekim Tarihi: 13.03.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hair Estetik
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 37

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 30 Mart 2021, 20:07:30 »
The Mossi ürünlerini almak için araştırma yaparken bu sitede megscosmetic paylaşımlarını gördüm ve instagramdan kendileri ile iletişime geçtim, Gökhan bey ile tanıştık, sağolsun benimle çok ilgilendi. Kendilerinden the mossi'nin yeni piyasaya sürülen mezoterapili 6 aylık setini aldım. Trendyol mağazalarındaki satış fiyatlarından çok daha uygun fiyata verdiler ürünü.

Sadece bunu yazmak için değilde ekim konusuda açarsanız daha faydalı olur ekimi takip ederiz

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 30 Mart 2021, 20:10:27 »
Vitamin olarak The Mosssi Londan sizin kullandığınız bir çok vitaminden çok daha kaliteli.
Sadece Dht blocer yok xpecia gibi oda olsa iyi olurdu ama kaliteli bir vitamin.

lowermad

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #73 : 30 Mart 2021, 21:26:38 »
Sadece bunu yazmak için değilde ekim konusuda açarsanız daha faydalı olur ekimi takip ederiz

Hocam şuan bulunduğum başlık the mosssi london başlığı, ekim detaylarını gerek duyarsam diğer başlıklar altında paylaşırım.
Ama kısaca anlatayım,
Saç ekimini İstanbul Esenşehir'de Hairestetik by Engin Sönmez ve ekibi gerçekleştirdi şuan 17. günüm ve her şey yolunda, gayet güzel geçti operasyon. Toplam 5000 greft ektiler, ekim esnasında prp uyguladılar ve 1. Ay bitince 8 seans lazer tedavisi uygulayacaklar. Prp de yapalım dediler ama ben yaptirmayi düşünmüyorum. Lazer tedavisi ve mossi seti ile devam edeceğim. Şuan çevremdeki bir çok kişi görüntümün değiştiğini söylüyor ve olumlu yorumlar yapıyorlar. Bu da beni ciddi anlamda mutlu ediyor.
  • Ekim Tarihi: 13.03.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hair Estetik
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 37

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #74 : 31 Mart 2021, 01:16:06 »

Değerli görüşleriniz için Teşekkür ederim. Yeni çıkan setimizi ilk kullanıcılarından biri oldunuz. Sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim.

Saygılarımla,

Facebook Twitter Instagram