Bende mossi urunu hakkinda konu acmisken bu basligi buldum sac ekim merkezim bana ekim sonrasi verdi netten icerigine baktigimda amacinin ekim sonrasi losyonunun kabuk dokmede etkili oldugu icin veriyorlar. Sampuani ise icerisinde sls vs gibi biseyler yaziyor saca zarar verecek maddelerin olmadigini tabi bunu tartisamam ama illaki yazdilarsada ve taninmis birde marka ise bir gercekciligi vardir.Ben su an sampuanini kullaniyorum 10. yikamayi yaptim hatta kepek kasinti vs gibi operasyon sonrasida herhangi bir rahatsizlik vermedi bitene kadar kullanacagim 1 kutu bayagi gider diye dusunuyorum, hatta merak ettigim bir konu vardi sadece sacekim sonrasimi kullanilir diye firmaya mail attim cevap ne verecekler bekliyorum cunku dht baskilayici ozelligi var glb iceriginde dht ile ilgili bir yazi geciyor.Hatta icerigini paylasayim.
Mossi Saç Dökülme Şampuanı% 5 Procopil içerir. Procapil, saç dökülmesi sorununa karşı geliştirilen dünyadaki en etkili bilimsel maddedir.
Belirteçler:
Doğal özlerle oluşturulan Mossi Saç Dökülme Şampuanı, saç kökleri ve barba üzerinde son derece temizleyici bir etkiye sahiptir. Doğal bitki özleri, vitaminleri, mineralleri ve aktif temizlik maddeleri ile saçı kökten uca besler. Saçın daha canlı, parlak ve kalın olmasını sağlar. Düzenli kullanıldığında saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur.
İçeriğindeki "procapil", saç dökülmesinin ana nedeni olan DHT (Dihidrotestosteron) hormonunu azaltarak saç köklerinde zararlı maddelerin oluşumunu engeller. Böylelikle uzun vadede ürünün etkisi azalmaz. Saç dökülmesi tedavisinde prokapilinin başarı oranı% 90 olarak bulundu.
Saç büyümesinde mutlak bir gereksinim olan Biotin içerir. Biotin saçın kalitesini artırır, saç telinin çapını ve saç uzama hızını artırır. Böylelikle saçın anajen fazda kalma süresi uzar. Saw Palmetto sayesinde saç dökülmesini engeller. Saw Palmetto, genetik saç dökülmesine neden olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış DHT hormonunu baskılar.
Aloe Vera, Panthenol ile zenginleştirilmiş formüle sahiptir. Mükemmel tolerans günlük kullanıma izin verir. Saç ekimi sonrası kullanıma uygundur. Saçların daha sağlıklı ve güçlü uzamasına yardımcı olur.
Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur
Doğal koruyucu sistem içerir
Sadece saç ve saç derisi için faydalı bileşenlerle formüle edilmiştir.
Saçları canlandırır ve saç köklerini canlandırır.
Saç hacmini artırır
Saç ekiminden sonra mükemmel sonuç verir.
Paraben içermez
Alkolsüz
SLS / SLES ve DEA İçermez
Sert kimyasallar olmadan formüle edilmiştir
Erkek kadın
Tüm Saç Tipleri