Gönderen Konu: Estenmylfe 3600Greft (Yorumlarınız Lütfen)  (Okunma sayısı 31976 defa)

TheArk

• Sr. Member
Ynt: Estenmylfe 3600Greft (Yorumlarınız Lütfen)
« Yanıtla #61 : 28 Ocak 2019, 00:13:42 »
Saçlarımın dökümü hızlandı çok dökülüyor ve  hep L şeklinde dökülüyor bazı yerlerde L şeklinde dökülenler bidaha çıkmıyor muş hatta Koray hocamızın da yorumuymuş doğrumu arkadaşlar ? :-\
Her canlı ölümü tatacaktır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 28 Ocak 2019, 10:59:35 »
Normal şok dökülme sürecin devam ediyor dökülen saçların da şekline takılma. Zaten bu konuda bana yazdığın özel mesajda anlattım cvp olarak :)
Global Moderator

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 05 Şubat 2019, 15:25:12 »
Arkadaşlar bugün 40.gün elimden geldiği kadar kıyaslamaya çalıştım sizden yorumlarınızı bekliyorum bu yorumlarınız önemli cidden nasıl bir ilerleme olduğunu çok merak  ediyorum kafada saç kalmadı valla :) 10.gün fotosuyla kıyasladım

•Sol taraf sağa göre daha çok döküldü
• şok dökülme 10.günlerde başladı daha devam ediyor.
•Darbe filan hiç almadım hep koruma çalıştım ama çok soğuk yedim bi zararı olacağını düşünmüyorum

•Kullandığım ilaçlar:
Omega
Coraspirin
Trchplus
Keçiboynuzu pekmezi
Avesin seti

Sorularım var ?

•İlk traşı ne zaman olmalıyım çok kötü gözüküyor ?
•Şok dökülme daha ne kadar sürer tahminen?
•Önerdiğiniz tavsiyeleri söyleyebilirsiniz !

•Daha hiç prp yaptırmadım şubat sonunda yaptırcam.
•Kış ayında yaptırdığım için güneşten hiç beslenemedim şu 1 haftadır havalar iyi güneşte bekliyorum
•Kendim için diyorum cinsel ilişkiye girdiğim gün şok dökülme o gün daha çok oluyor gerçekten bunu farkettim
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2019, 15:56:26 Gönderen: TheArk »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 05 Şubat 2019, 15:57:03 »
Yaz ve kış saç ekimini süreç bakımında etkilemez yazın +olarak kafayı güneşten korumak gerekir kabuklar kurumasın diye.

Cinsel ilişkinin şok dökülmenin hızı ile alakası yoktur . Saş ekiminden sonra şokmdökülme yavaş başlar hızlı devam eder.

Henüz 40 gündesin saç ekimi sürecinde olması gereken şekilde devam ediyor onun dışında bu günlerde pek söylenecek bir şey yok görünürde bir problem bir sorun yok hayırlısı diyelim.
Global Moderator

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 05 Şubat 2019, 16:15:42 »
Bence ilk traşımolabilirsin ekim bölgesine dokunmadan yanları ve tepeyi düzelttir. Şok dökülmende bitmiş çıkışları beklemek kalıyor.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 05 Şubat 2019, 16:18:35 »
Dostum omega ile coraspin birlikte kullanılmaz diye biliyorum.Omega damarları genişletir coraspin kan akışını hızlandırır fazla gelebilir dikkat et.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 05 Şubat 2019, 16:22:16 »
Dostum omega ile coraspin birlikte kullanılmaz diye biliyorum.Omega damarları genişletir coraspin kan akışını hızlandırır fazla gelebilir dikkat et.

Katılıyorum çok haklısınız bencede ikisi aynı anda sorun yaratabilir coraspin ni ne kadar kullanın dedi size merkez?

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 05 Şubat 2019, 16:24:35 »
Katılıyorum çok haklısınız bencede ikisi aynı anda sorun yaratabilir coraspin ni ne kadar kullanın dedi size merkez?

Omegayı balık hapını kendim aldım coraspirin 3 ay dediler

İlk defa duydum nasıl bi zararı olabilir hemen bırakayım

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 05 Şubat 2019, 17:36:33 »

Omegayı balık hapını kendim aldım coraspirin 3 ay dediler

İlk defa duydum nasıl bi zararı olabilir hemen bırakayım

DOKTORA DANIŞILMALI"

Belgin Efe, Omega-3'ün fazla alınmasının ciddi rahatsızlıklara neden olabileceğini bildirdi. Bu konuda uyarılarda bulunan Efe, "Omega-3'ün fazlasının, özellikle hasta kan sulandırıcı da alıyorsa, beyin kanamalarına ve beyin kanaması nedeniyle meydana gelen felce yol açabileceğini de unutulmaması gerekiyor. Aspirin türevi ilaçları, kan akışkanlığını artıran ilaçları kullanan hastaların, Omega-3 takviyesini kontrolsüzce almaları halinde yarar yerine hayatlarını tehdit edecek boyutta zarar görebilirler. Ne kadar alınması gerektiği konusunda doktora danışılması gerekiyor."

Efe, Omega-3'ün tablet olarak kullanıldığı ve yeterli dozda alındığı takdirde kilo artışına yol açmadığına değinerek, "Omega-3 içeren gıdaları abartılı almak tabii ki kilo aldırabilir ama tablet biçiminde alınan Omega-3 kilo aldırıcı bir özelliği yok hatta kısmen yağ yakmayı da desteklediğini söyleyebiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Bence ikisinden birini kullanmalısın dostum.Ben coraspini bıraktım omega 3 kullanıyorum.

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #70 : 05 Şubat 2019, 18:05:56 »
DOKTORA DANIŞILMALI"

Belgin Efe, Omega-3'ün fazla alınmasının ciddi rahatsızlıklara neden olabileceğini bildirdi. Bu konuda uyarılarda bulunan Efe, "Omega-3'ün fazlasının, özellikle hasta kan sulandırıcı da alıyorsa, beyin kanamalarına ve beyin kanaması nedeniyle meydana gelen felce yol açabileceğini de unutulmaması gerekiyor. Aspirin türevi ilaçları, kan akışkanlığını artıran ilaçları kullanan hastaların, Omega-3 takviyesini kontrolsüzce almaları halinde yarar yerine hayatlarını tehdit edecek boyutta zarar görebilirler. Ne kadar alınması gerektiği konusunda doktora danışılması gerekiyor."

Efe, Omega-3'ün tablet olarak kullanıldığı ve yeterli dozda alındığı takdirde kilo artışına yol açmadığına değinerek, "Omega-3 içeren gıdaları abartılı almak tabii ki kilo aldırabilir ama tablet biçiminde alınan Omega-3 kilo aldırıcı bir özelliği yok hatta kısmen yağ yakmayı da desteklediğini söyleyebiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Bence ikisinden birini kullanmalısın dostum.Ben coraspini bıraktım omega 3 kullanıyorum.

Bilgilendirmen için teşekkür ederim dostum o zaman 3 ay coraspirin kullanırım sonra omegaya devam

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #71 : 19 Şubat 2019, 16:07:44 »
53 gün oldu halan deri kırmızı ekim yapıldığı belli sol taraf döküldü sağ duruyor bu nasıl iş anlamadım ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 19 Şubat 2019, 16:18:22 »
Deri kızarıkları normal cild yapısına göre 5 ayda sürebilir dökülmeye gelince şok dökülme bu belli olmaz dökülmeyen saç telleri varsa beslenmeyi başarmış tellerdir sürecin gayrt normal kardeşim.
Global Moderator

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #73 : 25 Şubat 2019, 21:58:27 »
Size bir kaç şey anlatcam bugün başımdan geçenleri ben normalde daha hiç prp yaptırmadım ekimden öncede fırsat olmadı işten dolayı da ektirdiğim merkeze gidemiyorum kendi ilimde bir yere gittim biraz konuştuk prp istiyorum diyorum gerek YÖK aslında yaptırsanda aynı sonuç yaptırmasanda ben istiyorum diyorum başka şeyler söylüyor ben ısrarla olsun kafamda ? Kalmasın dedim yarın anlaştık Ekim’ime baktı çok yavaş ilerliyor diyor ama sonuç güzel olur diyor 60.günde bunu neye göre dedi ya mercekle diblerine kadar baktı kendimde gördüm bazı saçlar sivilcelenmeye hazır ama çıkmamış iltihap olmamış daha bunları nasıl önlerim dedim olabildiğin kadar sert masaj yap dedi yarında prp gitcem ne diyorsunuz bu durum hakkında prp vakti gelmiş demi yoksa zamanı varmı ektirdiğim yer şubat sonu yaptır demişti ??

Prp yaptırken neye dikkat edeceğimide bilmiyorum ?
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2019, 22:06:32 Gönderen: TheArk »

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #74 : 02 Mart 2019, 13:07:39 »
65.gün bugün ilk kez makine dokundurdum donör çok seyrek geldi hele o işaretlediğim yer oyulmuş gibi belli oluyor sizin düşünceleriniz nedir nasıl gelişme olur hafif ten çıkışlar var donör dahada toplanır mı ?

Facebook Twitter Instagram