Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24459 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #76 : 12 Kasım 2019, 19:58:18 »
Son fotoğraflar daha net gerçekten ekime gerek yok. Yakışıyorda saç çizgisi estetik açıdan da bir problemde yok. Dökülme şekli netleşmediğinden ön çizgiyi öne aldırmak bu yaşınızda riskli olabilir. Bu nedenle beklemekte yarar var ne kadar beklenirse ekime o kadar iyi. Finasterid de fazla bu saç için illaki medikal tedavi düşünüyorsanız Xpecia, Biotin yeterli olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 12 Kasım 2019, 21:11:01 »
Son fotoğraflar daha net gerçekten ekime gerek yok. Yakışıyorda saç çizgisi estetik açıdan da bir problemde yok. Dökülme şekli netleşmediğinden ön çizgiyi öne aldırmak bu yaşınızda riskli olabilir. Bu nedenle beklemekte yarar var ne kadar beklenirse ekime o kadar iyi. Finasterid de fazla bu saç için illaki medikal tedavi düşünüyorsanız Xpecia, Biotin yeterli olur.
Medikal tedavi düşünmüyorum dökülen saç kafada durmaz finasterid hiç düşünmüyorum akışına bıraktım dökülme ciddi bi boyuta gelirse de ektiririm şuan için bende düşünmüyorum ektirmek teşekkürler öneri ve yorum için.

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #78 : 12 Kasım 2019, 22:27:42 »
Ben 2ci ekimimi gerceklestirdim senin yarisi kadar olmayacagini biliyorum. Bende psikolojik olarak cokmustum cunku 21 yasinda hic sacim kalmamisti (nw6). Sen rahat ol gardasim hic birseyin yok su an sadece on cizgin olgunlasiyor. Kucuk cocuklar gibi dumduz kalmaz sac cizginiz endiselenmeyin vallahi bosuna uzulmeyin. Ektirirsen cok pismam olursun.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 12 Kasım 2019, 23:56:35 »
çekme testine göre nasıl tepki veriyor acaba saçlar .
saçlarını parmaklarının arasına alıp geriye doğru tarar gibi hafif bir kuvvetle çektiğin zaman her çekişte saç geliyormu? geliyorsa kaç tane geliyor? gibi .bu testi uygula duruma göre en azından antiandrojenlerden değilde doğal yöntemlerle medikal tedavi uygulaman gerekebilir.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 13 Kasım 2019, 09:19:05 »
çekme testine göre nasıl tepki veriyor acaba saçlar .
saçlarını parmaklarının arasına alıp geriye doğru tarar gibi hafif bir kuvvetle çektiğin zaman her çekişte saç geliyormu? geliyorsa kaç tane geliyor? gibi .bu testi uygula duruma göre en azından antiandrojenlerden değilde doğal yöntemlerle medikal tedavi uygulaman gerekebilir.
Arada 1 tane geliyor bazen 2 tane geliyor bazen  hiç gelmiyor  dökülmeler hızlandığı zaman elimi her attığımda 1 2 tel geliyor ama sakin zâmanlarda  2 3 çekişte 1 tane geliyor.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 13 Kasım 2019, 09:22:38 »
Ben 2ci ekimimi gerceklestirdim senin yarisi kadar olmayacagini biliyorum. Bende psikolojik olarak cokmustum cunku 21 yasinda hic sacim kalmamisti (nw6). Sen rahat ol gardasim hic birseyin yok su an sadece on cizgin olgunlasiyor. Kucuk cocuklar gibi dumduz kalmaz sac cizginiz endiselenmeyin vallahi bosuna uzulmeyin. Ektirirsen cok pismam olursun.
Olgunlaştığını düşünmüyorum abi genetik olarak babamın saçının şeklini almaya başlıyor  şakaklar yavaş yavaş geriliyor..

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 13 Kasım 2019, 20:59:06 »
Arada 1 tane geliyor bazen 2 tane geliyor bazen  hiç gelmiyor  dökülmeler hızlandığı zaman elimi her attığımda 1 2 tel geliyor ama sakin zâmanlarda  2 3 çekişte 1 tane geliyor.

ben her elimi atışımda geliyordu öyle öyle azaldı saçlar yani yüz defa atsam yüz tel geliyordu üst üste seninde öyleyse kork ama on defa atıyorsan bir tel geliyorsa boş ver normal o zaman.

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 13 Kasım 2019, 22:56:09 »
Yas itibariyle dokulmelerin olacaktir senin yaslarda bende boyle baslamisti. Büyük  bir dokulmem olmadi ama sakaklar iyice seyreldi on cizgi bozuldu ekim yaptirdim konuma bakabilirsin, bana da ekim yaptirma vs dendi ama on cizgi onemli! On cizgi cok bozuksa  gerisi saglam olsada gorsellik takintiliysan sorun ediyorsun. Ben ediyordum benim sadece  on gizgi sakak degil uag bezelerde aldirmistim. Surecim devam ediyor  yas itibariyle  beklemende fayda  var. En azindan dokulkeue bakip 25.30 arasi duruma göre  karar verirsin suan için  bencede erken. Iyi forumlar.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 14 Kasım 2019, 10:56:58 »
Yas itibariyle dokulmelerin olacaktir senin yaslarda bende boyle baslamisti. Büyük  bir dokulmem olmadi ama sakaklar iyice seyreldi on cizgi bozuldu ekim yaptirdim konuma bakabilirsin, bana da ekim yaptirma vs dendi ama on cizgi onemli! On cizgi cok bozuksa  gerisi saglam olsada gorsellik takintiliysan sorun ediyorsun. Ben ediyordum benim sadece  on gizgi sakak degil uag bezelerde aldirmistim. Surecim devam ediyor  yas itibariyle  beklemende fayda  var. En azindan dokulkeue bakip 25.30 arasi duruma göre  karar verirsin suan için  bencede erken. Iyi forumlar.
Sonuna kadar haklısın ön çizgi konusunda.. bi kaç sene daha bekleyip ön çizgi ekimi yatırabilirim.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 04 Aralık 2019, 23:46:53 »
Up up her geçen gün şakaklarımın biraz daha açıldığını saçlarımın incelediğini hissediyorum.. sanırım  3 5 sene sonra  nw 4 nw5i göreceğim

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 04 Aralık 2019, 23:55:50 »
Donör bölgem seyrek mi yoksa kesimden mi bunu da anlayamiyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 05 Aralık 2019, 02:53:10 »
Emos saçların çok iyi kaşınma :)
Global Moderator

Ferhatm

• Full Member
« Yanıtla #88 : 05 Aralık 2019, 16:01:57 »
Adama bak bide bize şükretmelisin

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 20 Ocak 2020, 22:30:29 »
Dökükmeler devam ediyor sizce ön çizgi biraz daha gerilemiş mi yoksa aynı mı?

Facebook Twitter Instagram