Saç Ekimi Sonuçları
Bana göre bu şekilde saç çizgisi yapılacaksa ufak bir temple ekimi de gerekebilir. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Evet bende onu söyledim ama buna hiç gerek olmayacağını çizdiği çizgiye maksimum 1600 2000 greftle güzel sonuç alabileceğimizi söyledi ki benim için çok da sıkıntı olmaz ön çizgi sağlam bi şekilde dolsun benim için yeterli. Ektirmeye gittiğimde ekstra bi konuşurum ama yine bi
Ufak bir temple ekimi ile yüze uygun da yapılırsa yapılan ekim daha güzel bir görüntü ortaya çıkarabilir. Bence de yüzyüze gittiğinizde danışın derim ben çok büyük bir saç probleminiz yok. Bana sorarsanız madem estetik kaygı ile ekim yaptıracaksınız beklentiniz en iyi sonuca uygun şekilde olmalı . Şimdiden bol şans...
Valla hocam senin saç 10 numara. Senin saç ile alakalı problemin neydi
Klasik şakak açılması ama erken safhada henüz.Benimki orta seninki ise ileri seviye.Seninde böyle başlamıştır önler ilk v sonrada M şeklinds açılmjştır.
Son durum böyle dökülmeler devam ediyor zaman zaman azalıp zaman zaman çoğalıyor şimdilik ekim düşünmüyorum
Ben bu saçta bir sorun göremiyorum bir psikoloğa gitsen iyi olur.Şaka maka saçında değişiklik yok durmuş dökülmesi daha önce demiştim 30dan önce norwood3 olmazsın diye haklı çıkmışım