Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24460 defa)

Jeu

• Hero Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #60 : 10 Eylül 2019, 21:04:58 »
Bana göre bu şekilde saç çizgisi yapılacaksa ufak bir temple ekimi de gerekebilir. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Evet bende onu söyledim ama buna hiç gerek olmayacağını çizdiği çizgiye maksimum 1600 2000 greftle  güzel sonuç alabileceğimizi  söyledi ki benim için çok da sıkıntı olmaz ön çizgi sağlam bi şekilde dolsun benim için yeterli. Ektirmeye gittiğimde ekstra bi konuşurum ama  yine bi

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #61 : 10 Eylül 2019, 21:12:59 »
Evet bende onu söyledim ama buna hiç gerek olmayacağını çizdiği çizgiye maksimum 1600 2000 greftle  güzel sonuç alabileceğimizi  söyledi ki benim için çok da sıkıntı olmaz ön çizgi sağlam bi şekilde dolsun benim için yeterli. Ektirmeye gittiğimde ekstra bi konuşurum ama  yine bi

Ufak bir temple ekimi ile yüze uygun da yapılırsa yapılan ekim daha güzel bir görüntü ortaya çıkarabilir. Bence de yüzyüze gittiğinizde danışın derim ben çok büyük bir saç probleminiz yok. Bana sorarsanız madem estetik kaygı ile ekim yaptıracaksınız beklentiniz en iyi sonuca uygun şekilde olmalı :). Şimdiden bol şans...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 10 Eylül 2019, 21:14:04 »
Ufak bir temple ekimi ile yüze uygun da yapılırsa yapılan ekim daha güzel bir görüntü ortaya çıkarabilir. Bence de yüzyüze gittiğinizde danışın derim ben çok büyük bir saç probleminiz yok. Bana sorarsanız madem estetik kaygı ile ekim yaptıracaksınız beklentiniz en iyi sonuca uygun şekilde olmalı :). Şimdiden bol şans...
Çook teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve yorumunuz için 🤞🏻😊

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 29 Eylül 2019, 23:33:33 »
Bayadir fotoğraf yüklemiyordu uzadı biraz ama hala dökülmeler devam ediyor fotoğraflar full ışık altında çekilmiştir saçların yanlarını 1e vurdum  saçların şuanki durumu nasıl sizce? Donör bölgesi kesimden mi seyrek gözüküyor yoksa gerçekten mi seyrek tam anlayamıyorum.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 30 Eylül 2019, 00:50:19 »
Valla hocam senin saç 10 numara. Senin saç ile alakalı problemin neydi

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 30 Eylül 2019, 01:04:44 »
Şakak açılması ve ön çizgi gerilemesi bunun dışında bi sıkıntım yok ön çizgi sorunum var sadece şuanlık ve dökülme devam ediyor uzatıyorum ki açıklıklar belli olmasın diye

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 30 Eylül 2019, 05:27:11 »
Klasik şakak açılması ama erken safhada henüz.Benimki orta seninki ise ileri seviye.
Seninde böyle başlamıştır önler ilk v sonrada M şeklinds açılmjştır.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 30 Eylül 2019, 22:16:01 »
Bu saça ekim yaptırmak büyük cesaret. Bir sorun göremedim ben

davud123

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 01 Ekim 2019, 07:55:57 »
Hiçbirşeyin yok kardeşim evhamlandıkça evhamlanıcaksın

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 01 Ekim 2019, 21:59:55 »
Klasik şakak açılması ama erken safhada henüz.Benimki orta seninki ise ileri seviye.
Seninde böyle başlamıştır önler ilk v sonrada M şeklinds açılmjştır.

V iken iyide M ye dönmeye başladığı zaman durumun vehametini anlıyor insan  :)

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 12 Kasım 2019, 11:36:57 »
 Son durum böyle dökülmeler devam ediyor zaman zaman azalıp zaman zaman çoğalıyor şimdilik ekim düşünmüyorum

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 12 Kasım 2019, 11:38:51 »
Sakın bu saça ekim falan yaptırmayın, mevcut saçlarınız zarar görebilir. Bekleyin birkaç sene geçsin, açıklıklar gözle görülür seviyeye gelsin. Çok pişman olursunuz.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 12 Kasım 2019, 13:09:14 »
Son durum böyle dökülmeler devam ediyor zaman zaman azalıp zaman zaman çoğalıyor şimdilik ekim düşünmüyorum
Ben bu saçta bir sorun göremiyorum bir psikoloğa gitsen iyi olur.
Şaka maka saçında değişiklik yok durmuş dökülmesi daha önce demiştim 30dan önce norwood3 olmazsın diye haklı çıkmışım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 12 Kasım 2019, 13:51:01 »
Bencede saçların çok güzel  ekimlik durumu yok
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 12 Kasım 2019, 14:37:30 »
Ben bu saçta bir sorun göremiyorum bir psikoloğa gitsen iyi olur.
Şaka maka saçında değişiklik yok durmuş dökülmesi daha önce demiştim 30dan önce norwood3 olmazsın diye haklı çıkmışım
Eskisi kadar takmıyorum sadece dökülme ne kadar ilerlemiş görmek adına fotoğraf atıyorum buraya dökülmeler devam ediyor umarım hızlanmaz bu şekilde devam eder..

Facebook Twitter Instagram