Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24496 defa)

Santa33

• Jr. Member
  • **
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #196 : 11 Şubat 2021, 05:07:46 »
yalan söyleyemem biraderim, saçların sağlam. insanoğlu işte, hep aynı kalmasını istediğimiz ne kadar da çok şey vardır oysaki; saçlarımız, o mutlu anlar, o insanlar... ancak hiçbir zaman aynı kalmıyor hayat; değişiyor, nehir akmaya devam ediyor. naçizane fikrim; sen de öncelikle değişimi kabul etmekle yola devam etmelisin, nehrin önünde sabit bir taş gibi durmak yerine, bırak akıntıya kendini, bazı saçlar dökülsün, bazı insanlar gitsin. eğer bir gün dışarıdan, uzun zamandır görmediğin 15 insan senin saçlara noldu derse ve buradaki en az 25 insan ekilmeli derse, panik yapmaya ve araştırmaya başlayabilirsin :)

ayrıca yigit10'la muhabbeti de elimde çekirdek yıl yıl okudum, umarım bir gün ceza sago gibi barışır, bir birinizin saçlarını jölelersiniz :D
  • Yaşınız 28

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #197 : 11 Şubat 2021, 11:26:42 »
Kardesim bastan sona okudum. Belki farklı farklı 50 isim yorum yapmıs. Buyuk cogunlugu hatta tümü hayır yaptırma, saçların süper vs yazmış. Ayni soruyu araliklarla sorup durmussun. En tecrubelimiz hintell e hak verir gibi olmussun sonra sil bastan devam. En basa dönmussun. Yukardaki yorumda birisi ile de yogun tartisma yasadigin anlasiliyor ancak silinmiş onlar yok şu anda. Gelelim şahsi düşünceme:

Yaptırma bekle demeyeceğim. Kimseyi dinlemiyorsun ki.  Bu durumu takıntı haline getirmissin. Yurt disina gitmeden eminim yaptiracaksin.
Anladigim kadari ile Yaptırdıktan sonra da senin evham ya da takıntın baska konularda devam edecek. Iki senedir burdasin eminim benden bile bilgili olmuşsundur. Ancak gercekten burdaki cogunluk gibi saçın seyrek veya buna yakın duzeyde olsaydin hangi ekim merkezi diye baslik acardin. Neyse...

insan vucudu ihtiyac halinde kendi ihtiyaclarini yerine getirmek icin limbik sistem vasitasi ile otomatik olarak hareker eder. Uyku, aclik, susuzluk, refleksler, bosaltim vs.

Bunun gibi bizlerde gereken zamanda kendimiz icin dogru olanı gerekeni yapariz. Er ya da gec yapariz. Sen de oyle yapacaksin...

Santa33

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #198 : 12 Şubat 2021, 03:54:07 »
Kardesim bastan sona okudum. Belki farklı farklı 50 isim yorum yapmıs. Buyuk cogunlugu hatta tümü hayır yaptırma, saçların süper vs yazmış. Ayni soruyu araliklarla sorup durmussun. En tecrubelimiz hintell e hak verir gibi olmussun sonra sil bastan devam. En basa dönmussun. Yukardaki yorumda birisi ile de yogun tartisma yasadigin anlasiliyor ancak silinmiş onlar yok şu anda. Gelelim şahsi düşünceme:

Yaptırma bekle demeyeceğim. Kimseyi dinlemiyorsun ki.  Bu durumu takıntı haline getirmissin. Yurt disina gitmeden eminim yaptiracaksin.
Anladigim kadari ile Yaptırdıktan sonra da senin evham ya da takıntın baska konularda devam edecek. Iki senedir burdasin eminim benden bile bilgili olmuşsundur. Ancak gercekten burdaki cogunluk gibi saçın seyrek veya buna yakın duzeyde olsaydin hangi ekim merkezi diye baslik acardin. Neyse...

insan vucudu ihtiyac halinde kendi ihtiyaclarini yerine getirmek icin limbik sistem vasitasi ile otomatik olarak hareker eder. Uyku, aclik, susuzluk, refleksler, bosaltim vs.

Bunun gibi bizlerde gereken zamanda kendimiz icin dogru olanı gerekeni yapariz. Er ya da gec yapariz. Sen de oyle yapacaksin...

çok iyi yorum  |-onayisareti-|
  • Yaşınız 28

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #199 : 21 Şubat 2021, 16:54:42 »
Ön tarafım seyreliyor kuru ve ıslak hali

akaki akayiyevic

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #200 : 21 Şubat 2021, 18:42:53 »
finasterid kullaniyor musun?

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #201 : 21 Şubat 2021, 18:43:24 »

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #202 : 21 Şubat 2021, 18:49:11 »
Ben olsam hamile şükür ederdim .
Ben 20 yaşındayım benim konuma bak

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #203 : 21 Şubat 2021, 18:51:04 »
Ben olsam hamile şükür ederdim .
Ben 20 yaşındayım benim konuma bak
Senin saçın benimkinden daha iyi durumda  o tependeki açıklıktan bende de var

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #204 : 21 Şubat 2021, 18:52:45 »
Senin saçın benimkinden daha iyi durumda  o tependeki açıklıktan bende de var
Onlerimi gördün mü ki ?
Benim saçım bakma kalın olduğu için öyle gür duruyor .
Bir sorumda önlerin resmi var bir dakika

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #205 : 21 Şubat 2021, 18:59:25 »
Hayır

Bana dermatolog dedi . Erkeklerde şakak bölgesindeki açılma seksual gelisim sonrası saç dökülmesinden bağımsız olarak ilerleyen bir durum

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #206 : 25 Şubat 2021, 00:27:37 »
Sanırım bu sefer gerçekten gg.
Full ışık altında yağlı tepe hali.
Dökülme tepe bölgesinde de başladı, dökülme yavaş fakat bu aralar arttı  bu saçlar kaç sene götürür beni bilemiyorum.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #207 : 25 Şubat 2021, 00:36:07 »
Bence ektirin.

revita

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #208 : 25 Şubat 2021, 01:12:06 »
Garip bir döküme tepe şerit gibi yarılıyor ve tuhaf bir ön çizgi..
İşin zor tabi moralin bozuluyor haliyle.Nereyi düşünüyorsun nerde oturuyorsun ekim için.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #209 : 25 Şubat 2021, 10:35:26 »
Garip bir döküme tepe şerit gibi yarılıyor ve tuhaf bir ön çizgi..
İşin zor tabi moralin bozuluyor haliyle.Nereyi düşünüyorsun nerde oturuyorsun ekim için.
İstanbulda oturuyorum ekim için asuman hanım veya serkan aygını düşünüyorum  bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ekim konusunda ve hep bunu yaşıyorum

Facebook Twitter Instagram