Gönderen Konu: Ekim mi Tedavi mi? RESİMLİİİ  (Okunma sayısı 12815 defa)

Furymen

• Sr. Member
Ynt: Ekim mi Tedavi mi? RESİMLİİİ
« Yanıtla #45 : 02 Kasım 2019, 15:31:31 »
Ben sonuç alabilirmiyim yani. Tartışmanızdan onu mu çıkarayım😁
Kesin sonuç alırsın diye bişey yok hiçbir zamanda olmadı ama şu taraftan bak bu ilaç son şans buda işe yaramazsa kelliğe teslim olursun boşuna ilaçlara para vermezsin saç ektirirsin ben şundan yanayım saçları yeni dökülmeye başlayanlar bu ilacı kullanmalı tabiki kullanırken yan etkilerinide göz ardı etme gözlerin üstünde olsun 1 ay içinde hiçbir etki görmezsen bırak kullanma bundan sonrada etmeyecektir

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 02 Kasım 2019, 22:02:27 »
Ben sonuç alabilirmiyim yani. Tartışmanızdan onu mu çıkarayım😁
Minoxil döngüsü deki saçları oral finasterid ile çıkacağını hiç sanmıyorum özellikle ön bölgede pek işe yaramıyor. Topical finasterid çok daha iyi.. Duşta 50 tel dökülmeyi 10 15 e düşürdü topikal ile.kurıturken tararken elimi attığımda da 20 30 tel gidiyordu şimdi 0.Şuan çok iyi ilrierleme var bende.

Adam videoda anlatmış benzer şekilde hazırlıyorum bende. Forumlarda topikal Fin konuşulmuş ama teoride çalışmaz olarak yorumlamış.. Ama gayet iyi çalışıyo yan etkisi de yok gibi ben hiç yan etki hissetmedim şuana kadar 1 aya yaklaştı.
Bu da minoxil ile yapmış
Bencd dene derim hatta 5 6 ay kullanıp bi fayda göremeyenler de deneyebilir topikali

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 03 Kasım 2019, 11:43:06 »
Minoxil döngüsü deki saçları oral finasterid ile çıkacağını hiç sanmıyorum özellikle ön bölgede pek işe yaramıyor. Topical finasterid çok daha iyi.. Duşta 50 tel dökülmeyi 10 15 e düşürdü topikal ile.kurıturken tararken elimi attığımda da 20 30 tel gidiyordu şimdi 0.Şuan çok iyi ilrierleme var bende.

Adam videoda anlatmış benzer şekilde hazırlıyorum bende. Forumlarda topikal Fin konuşulmuş ama teoride çalışmaz olarak yorumlamış.. Ama gayet iyi çalışıyo yan etkisi de yok gibi ben hiç yan etki hissetmedim şuana kadar 1 aya yaklaştı.
Bu da minoxil ile yapmış
Bencd dene derim hatta 5 6 ay kullanıp bi fayda göremeyenler de deneyebilir topikali
Topikal finasterid pek mantıklı gelmiyor bana beyindeki yan etkileri ağır olarak ortaya çıkabilir kafadaki dht yi baskılamak demek nitekim beyin fonksiyonlarını etkileyecek görme bozukluğu bulanık düşünce depresif ruh hali kontrasyon bozukluğu vs

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 03 Kasım 2019, 16:49:50 »
10 gündür biotin 4 gündür propecia alıyorum. Yeni çıkış için çok erken fakat saç kalitem yükseldi renkte koyulaşma ve dökülmede bariz bi düşüş var. Yan etki içinde erken şuan için sadece idrar sıklığı biraz yükseldi o kadar.
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2019, 17:06:55 Gönderen: Keladayı07 »

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 03 Kasım 2019, 17:18:55 »
10 gündür biotin 4 gündür propecia alıyorum. Yeni çıkış için çok erken fakat saç kalitem yükseldi renkte koyulaşma ve dökülmede bariz bi düşüş var.
Psikolojik..
Anajen fazdaki saça propecia’nın gerek dökülmeye,gerek kalite artışına etkisi mümkün değil.Tesirini düzenli kullanımda bir sonraki Anajen fazdaki saçlarınızda hissedersiniz ihtimal %70.

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 03 Kasım 2019, 18:28:13 »
Psikolojik..
Anajen fazdaki saça propecia’nın gerek dökülmeye,gerek kalite artışına etkisi mümkün değil.Tesirini düzenli kullanımda bir sonraki Anajen fazdaki saçlarınızda hissedersiniz ihtimal %70.
Hocam bende psikolojik diye düşündüm ama yok asılıyorum saça 3.4 çekişte 2.3 tel anca geliyo. Belki de toparlanma fazına geçtiği döneme denk gelmiştir ilaç.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 03 Kasım 2019, 19:58:42 »
Topikal finasterid pek mantıklı gelmiyor bana beyindeki yan etkileri ağır olarak ortaya çıkabilir kafadaki dht yi baskılamak demek nitekim beyin fonksiyonlarını etkileyecek görme bozukluğu bulanık düşünce depresif ruh hali kontrasyon bozukluğu vs
Bulanık düşünce depresif ruh hali odaklanma problemleri oral Fin kullanırken vardı şuan yok. Hatta en basiti kulak kiri üretimi dht ile alakalı oral fün de o da yoktu şuan normal seviyede.
Tabi topikal diye aşırı kullanmıyorum 1 ml de 0.75 mg finasterid olacak şekilde yaptım günlük 0, 75 mg aşmıyoeum şuanlık sıkıntı yok olursa bırakırım zaten 😀

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 03 Kasım 2019, 21:15:09 »
Bir eczacı olarak topikal finasteridin mantıksız olacağını belirtmem gerekiyor. Finasteridin etki mekanizması enzimler üzerindendir. direkt olarak kafaya sıkıp dht yi yok etme gibi bir özelliği yok. öyle bir mekanizma yok

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 03 Kasım 2019, 22:16:13 »
Bir eczacı olarak topikal finasteridin mantıksız olacağını belirtmem gerekiyor. Finasteridin etki mekanizması enzimler üzerindendir. direkt olarak kafaya sıkıp dht yi yok etme gibi bir özelliği yok. öyle bir mekanizma yok
Ben uzun yıllardır 15 tel dökülme görmedim bu topik Fin kullandığım döneme denk geldi o zamn 😁

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 03 Kasım 2019, 23:01:43 »
Olan dhtyi baskılamıyor zaten oluşacak dhtyi baskılıyor bazıları bunları anlasa :) ama yinede fayda görmüşse ne mutlu 😊 umarım bu mutluluk kısa sürmez

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 03 Kasım 2019, 23:28:43 »
Hatta Bu forumda vardı finasteridi topikal kullanan eczacıydı oda sanırım çok iyi sonuç almıştı saf Fin kullanıyodu sanırım

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #56 : 04 Kasım 2019, 04:18:13 »
Topikal finasterid zaten yurt dışında satılıyor böyle bir seçeneği var ama sonuçta işe yarasa bile yanetki görmek (görülecekse) olağan bir durum. Bu nedenle topikal kullanıyorum yanetki görmüyorum düşüncesi yanlış bir düşünce bana göre.

Konu sahibine gelince finasterid kullanması zayıf olan saçlarına iyi gelebilir. Aynı durumda olsam ben kesinlikle kullanırdım. Kendi saçlarım dökülürkende kullandım halen saçlarım dökülmedi. Kullanmasam şuan muhtemelen saçlarım çok fazla dökülmüştü. Süreyi ertelemek için en doğru takviye finasterid. Ama yanetkilerinden korkuluyorsa, çocuk yapma planı varsa bunlar hep risktir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #57 : 08 Kasım 2019, 17:50:59 »
10. Gün güncelleme yapalım. Saçımın dökülmesi baya bi yavaşladı minox sıkarken ve duştan sonra 50.60 tel anca dökülüyor. Artı yönde başka bi gelişme yok. Yan etki olarak menide sıvılaşma oldu. 3 gündürde yumurtalıklarda seyirme oluştu. Meni geçer diye düşünüyorum ama bu seyirme niye olur acaba bilgisi olan var mı?

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 11 Kasım 2019, 00:57:12 »
10. Gün güncelleme yapalım. Saçımın dökülmesi baya bi yavaşladı minox sıkarken ve duştan sonra 50.60 tel anca dökülüyor. Artı yönde başka bi gelişme yok. Yan etki olarak menide sıvılaşma oldu. 3 gündürde yumurtalıklarda seyirme oluştu. Meni geçer diye düşünüyorum ama bu seyirme niye olur acaba bilgisi olan var mı?
Hayırlı geceler arkadaşlar. Bilenler bi fotoğrafı yakınlaştırıp bakabilir mi siyah bi sürü kıl kökleri çıktı bunlar uzar mı yoksa böyle mi kalır?

Keladayı07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #59 : 11 Kasım 2019, 00:58:54 »
Hintell hocam senden de bi yorum bekliyorum vaktin olursa.

Facebook Twitter Instagram