Saç Ekimi Sonuçları
Transeksüel'lerin kullandığı söylenen hap bu mu?Ben ayrıcana bu merdiven altından satılan mavi suların içerisinde bu gibi şeylerin olduğunu düşünüyorum
Avodartı nasıl kullanmalıyım ? Ve ne kadar mg almalıyım ? Not:yan etki şu bu diye konuşan arkadaşlar yazmasa sevinirim
Değil o spirolaktine tarzı bir şeydi.Dutasteride finden tek farkı daha fazla dht baskılaması yan etkileri aynı diyorlar
Tek farkı Tip1 ve Tip 2 baskılaması FİNASTERİD Tip1 BASKILARDUDASTERİD : Tip 1 ve Tip 2 bazıları finasterid den daha az yan etkisi var diyor bazıları aynı diyor , kısaca kullanmadım ama iyi araştırdım
Aynen sıvı olduğu için kana hızlı karışıyor diye düşünüyorum Haftada 1 ya da 3 günde bir yeterli bencede
Hintel hocam merhaba ben dutasteride basladim sizin dediğiniz gibi 3 günde bir alıyorum oncesinde finasterid kullanıcıydim diger günler finasa devam ediyorum güncel yeni bir bilginiz var mi bu konuda sadece dutasterid mi yoksa 3 gunde bir dut diger günler finasterid mi? Chatgptye sordum fin gereksiz diyor sıcak bakmıyor siz ne önerirsiniz
Yanlişın var hintel hocam Finasterid tip II 5-a reduktaz inhibitörüdür. Dutasın fda onayinda çekilmesisin en büyük sebebi tip 1 baskılaması,tip 1 saç dökülmesiyle alakasi yok,adamlar 3.fazda çalismalarini birakip geri çekildiler. Dutas yarilama ömrü cok uzun ve finastan daha fazla dht baskiliyor. İlk bir ay günde bir adet alinip ondan sonra haftada bir yeterli kanimca bir ay sonucunda neredeyse vucutta 10mg dutas birikir