Gönderen Konu: ASUMAN HAİR / 4800 Greft / 16.06.2020 / Yaş 36  (Okunma sayısı 161085 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: ASUMAN HAİR / 4800 Greft / 16.06.2020 / Yaş 36
« Yanıtla #796 : 16 Haziran 2025, 23:37:13 »
Tekrardan Herkese Selamlar Olsun.. (^_^)
Saçsız Adamın Laneti Geri Döndü :D

16 Haziran 2020' de Ekim yaptırmıştım,
Bugün 5 yıl geride kaldı
Zaman çok hızlı geçior ???

Saçların bana vermiş olduğu görüntü ve  özgüven Harika oldu diyebilirim bu 5 yılda 8)

Geçen 5 yılda ekilen saçlarımdan, Mevsim dökülmeleri hariç açılma şeklinde bir azalma olmadı, hatta MaşAllah gittikçe çoğaldığını söylüyorlar :D

Bunlarda 5. Yıl Süreç Resimleri en son 3. yıl bitince resim atmıştım Ama ölmez kalmazsak nasip olursa 5 yıl sonrası saçların Akıbeti ne olur diye tekrar resim atacağıma dair söz vermiştim, Allah nasip ederse hâlâ hayattayken Resimleri atmak istedim (^_^)

Saçlarımı uzattım, arkadan bağlayınca Vertex (tepe) zaten bayağı kapanıyor, Saçları yana doğru tarayınca çok yakışıklı oluyorum :D ve yıldızım düşük olduğu için Nazar vb. falan değebiliyor.. (^_^)

Yana tarayınca çok güzel oluyordu ama tabi bu seferde vertex (tepe) bölgesi daha fazla ortaya çıkıyor, bu tarama şeklinide fikir vermesi amacıyla attım, ama tabi genel olarak saçları geriye doğru tarıyorum..
ön çizgide şakaklarda falan geri çekilme açılma vb olmadı 5 yıl önceki gibi duruyor |-onayisareti-|

Ama özellikle açıklığı benim gibi çok olan kişiler için Size verebileceğim En iyi tavsiyem;
Ön çizgiyi olabildiğince önden başlatın, benim açık alan çok olduğu için, biraz geriden başlatmıştık, tabi O' zamanlar saçlarımı öne doğru tararım nasılsa diye düşündüğüm için, geriye tarama Fikri hiç yoktu, alnım geniş olunca biraz daha göze batıyor tabi, Açıklığı benim gibi fazla olanlar, ön çizgiyi olabildiğince öne alıp, saçları uzatıp geriye doğru taradıklarında ne demek istediğimi Anlayacaklardır ;)

Şuan geriye doğru tarayıp arkadan bağlayınca, hem pratik bi kullanım sağlıyor, daha sık duruyor ve vertex (Tepe) bölgesi daha iyi kapanıyor,

Şuan kullandıklarım;

Şampuan olarak Bu resimdeki Şampuanı kullanıyorum ve gerçekten başarılı bir sampuan, saçları hacim kazandırıyor, daha sağlıklı ve canlı görünüyor, benim saçlar yağlı, özellikle yağlı saçlar içinde çok iyi geldi bana, onun dışında vitamin vb herhangi birşey yok, sadece şampuan kullanıyorum,

Eskiler bilir, belki anlatmışımdır;

5 sene önce saç ekim merkezi araştırırken, Google görsellerden saç ekimi sonucları diye aratınca, görsellere baktığımda şans eseri bu forumla karşılaştım ve iyiki karşılaşmışım, yoksa belki merdiven altı bir yerde, dertsiz başımızı derde sokup, burada bambaşka bir
Konuyla, kötü bir şekilde bambaşka bir senaryoyla devam etmek zorunda da kalabilirdim,
 Tekrardan
"Hintell" başkana ve forumun kurulmasında katkısı olan kim varsa Teşekkürlerimi İletiyorum Allah razı olsun (^_^)

Eskiler bilir, ve benim konuyu okuyanlar, foruma ilk geldiğimde bana ve diğer yeni gelenlere yardımcı olanlara ve tecrübelerini paylaşanlara da ayrıca Teşekkür ederim, Foruma vefa borcumu ödemek için Paylaşımlarımı elimden geldiğince düzenli olarak yapmaya çalıştım,

Böylelikle 5. Yıl için verdiğim sözüde yerine getirmiş oldum, benim paylaşımlarımdan
dolayı, Eğer birilerine faydası olduysa ne mutlu,

Dünyanın şu anki durumunu düşünce biraz uzun bir süre olacak ama Allah nasip ederse ölmez kalmazsak, 5 yıl sonra yine Resim atarım, Ekilen saçların 10 yıl sonrasındaki Akıbeti ne olur Anlamında |-onayisareti-|

Ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar ben İzmirden tek başıma, öyle salakta istanbula gidip pandemi zamanı yüzümde maskeyle otelde falan tek kalıp ekim yaptırmıştım, hatta çoğu tanıdığım kişiye haber vermedim sürpriz oldu, cesur olun hiç panik yapmayın, düzgün merkezlerden herhangi birini seçin ve mutlu sona ulaşmamanız için hiçbir neden yok, saç ekim masasına uzandığınızdan sonrası süreç çok hızlı ilerliyor, dün gibi hatırlıyorum ama 5 yıl bitti bile rahat olun.. 8)

Acı eşiği düşük olanlar,

Anestezi yapılırken;

Lanet Olasıca Anestezinin Canı Cehenneme Dostum, Diyebilirler.. :D

Ekim yapılırkende Sıkılırsanız;

Bu forumdaki ilk yorumumda da yazdığım gibi, Aklınizdan şu sözleri Geçirin;

Bir yıl sonra, iyice uzamış olan Yeni ekilen saçlarınızla denizden çıkarken, başınızı hızlı bir şekilde aşağıdan yukarıya doğru salladığınızda, saçlarınızın uç kısımlarındaki damlacıkların, yer çekimine karşı koyarak, gökyüzüne doğru hızla yükselirken oluşturduğu, o görkemli şekilleri hayâl ederek de geçirebilirsiniz, bende öyle Yapmıştım.. 8) :D

Arkadaşlar benim için burada geçirdiğim süre çok özeldi ve Ekim sonrası saçlarımdaki değişimi forumda takip etmek çok eğlenceliydi,

Benim için mutlu sonla bitti, İnşAllah sizin içinde Allah kalbinize göre, hayalini kurduğunuzdan daha iyi şekilde olmasını nasip etsin, yarının ne getireceğini bilmediğimiz için, hakkınızı helal edin, benden yana Varsa helal olsun,
Geçmişi değiştiremeyiz, ama Gelecek hâlâ avuçlarımızın içindedir,

Nasip olursa, 5 yıl sonra Tekrar görüşmek Üzere, Hoşçakalın ve Allah'a Emanet Olun..

Sevgilerimle;

Saçsız (SAÇLI) Adam.. (^_^)
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2025, 19:18:50 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

• Hero Member
« Yanıtla #797 : 16 Haziran 2025, 23:40:37 »
Saçların uzunluğunu göstermek ve geriye taramayınca, vertex' in (Tepe Bölgesi) daha ön plana çıkmış olması farkını anlatmak amacıyla da, Fikir açısından Bir kaç resim (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #798 : 16 Haziran 2025, 23:48:56 »
uzun dönem böyle sonuçları görmek cidden insan mutlu ediyor maşallah diyelim  |-nazarboncugu-| darısı başımıza  :)

mucahitt26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #799 : 16 Haziran 2025, 23:56:06 »
Çok başarılı sonuç gerçekten harika güzel günlerde tarayın
Asmed By Dilek Çakır saç ekimi

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #800 : 17 Haziran 2025, 19:50:52 »
Sizin konunuzu hep merak ederdim :) Atlayarak okumak zorunda kaldım ahahah

Şahane ve ötesi. Revize ile çok güzel olmuş siz de çok iyi bakmışsınız saçlarınıza. Maşallah tebrikler
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2025, 16:44:23 Gönderen: Beyonder »
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #801 : 17 Haziran 2025, 21:16:10 »
Dostum tekrar hoş geldin.
Foruma vefa borcunun hakkını verdin.

Sen ekimini yaptırdığında bende yeni foruma üye olmuştum ve yeni yeni araştırmaya başlamıştım.

Şubat 2025 de nihayetinde Asuman hanıma ektirdim ve şuan için ümitliyim. İnşallah sonucumda senin gibi olur.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

• Hero Member
« Yanıtla #802 : 18 Haziran 2025, 16:26:18 »
uzun dönem böyle sonuçları görmek cidden insan mutlu ediyor maşallah diyelim  |-nazarboncugu-| darısı başımıza  :)

Sağolasın, İnşAllah güzel bi ekim merkezinde güzel bir sonuç alırsın sende, darısı senin başına (^_^)

Çok başarılı sonuç gerçekten harika güzel günlerde tarayın

Sağolasın hocam, senin saç tam ekimlikmiş ve valla senin saç maşAllah mükemmel ötesi olmuş, güle güle kullan 7. ay zaten harika görünüyor hayırlı olsun (^_^)

Sizin konunuzu hep merak ederdim :) Atlayarak okumak zorunda kaldım ahahah

Şahan ve ötesi. Revize ile çok güzel olmuş siz de çok iyi bakmışsınız saçlarınıza. Maşallah tebrikler

Sağolasın kardeşim senin saçlarda 4. Ay için efsane olmuş maşAllah, çok açıklığın yokmuş, on numara olur bu saç, sadece seninde alnın geniş benim gibi, ön çizgiyi 1-2 parmak önden yaptırsaymışsın harika olurmuş aslında, ama yine iyi görünüyor, simdiden güle güle kullan saçlarını (^_^)

Dostum tekrar hoş geldin.
Foruma vefa borcunun hakkını verdin.

Sen ekimini yaptırdığında bende yeni foruma üye olmuştum ve yeni yeni araştırmaya başlamıştım.

Şubat 2025 de nihayetinde Asuman hanıma ektirdim ve şuan için ümitliyim. İnşallah sonucumda senin gibi olur.

Hoşbuldum dostum, uzun zamandır takip etmiyorum ama  Asuman hanımın ekimi hiş değişmemiş, hatta daha iyi gibi geldi, inci gibi dizmişler on numara olur gibi görünüyor, hatta sac telleri benim sac tellerinden kalınsa eğer harika olur bu saç, inşAllah şimdiden hayırlı olsun (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #803 : 18 Haziran 2025, 16:48:41 »
Sağolasın, İnşAllah güzel bi ekim merkezinde güzel bir sonuç alırsın sende, darısı senin başına (^_^)

Sağolasın hocam, senin saç tam ekimlikmiş ve valla senin saç maşAllah mükemmel ötesi olmuş, güle güle kullan 7. ay zaten harika görünüyor hayırlı olsun (^_^)

Sağolasın kardeşim senin saçlarda 4. Ay için efsane olmuş maşAllah, çok açıklığın yokmuş, on numara olur bu saç, sadece seninde alnın geniş benim gibi, ön çizgiyi 1-2 parmak önden yaptırsaymışsın harika olurmuş aslında, ama yine iyi görünüyor, simdiden güle güle kullan saçlarını (^_^)

Hoşbuldum dostum, uzun zamandır takip etmiyorum ama  Asuman hanımın ekimi hiş değişmemiş, hatta daha iyi gibi geldi, inci gibi dizmişler on numara olur gibi görünüyor, hatta sac telleri benim sac tellerinden kalınsa eğer harika olur bu saç, inşAllah şimdiden hayırlı olsun (^_^)

Serkan Aygın iki ekim planı düşündü o zamanlar sanırım çizgiyi bu yüzden geride tuttu :( Ben de biraz daha önde olmasını isityordum ama üstatların bildiği vardır herhalde.
Durumuma katılıyorum evet alın oval yuvarlak geliyor benim de :) Serkan Aygın'ı 3 yıldır klinikte yakalayamıyorum operasyon sonrası hizmet malasef biraz vasat bu klinikte geçen randevu aldım (zar zor bilmem kaç zaman sonrasına) oraya yolda giderken asistan mesaj attı bana ''hoca bugün yurt dışına gidiyor başka hoca baksın ister misiniz?'' diye ben tabiapayrı bir şok geçirdim. Aygın'da operasyon oldum ama kontrollere 1 kere bile gidemedim randevu vermiyorlar alamıyorum.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

• Hero Member
« Yanıtla #804 : 18 Haziran 2025, 19:07:27 »
Serkan Aygın iki ekim planı düşündü o zamanlar sanırım çizgiyi bu yüzden geride tuttu :( Ben de biraz daha önde olmasını isityordum ama üstatların bildiği vardır herhalde.
Durumuma katılıyorum evet alın oval yuvarlak geliyor benim de :) Serkan Aygın'ı 3 yıldır klinikte yakalayamıyorum operasyon sonrası hizmet malasef biraz vasat bu klinikte geçen randevu aldım (zar zor bilmem kaç zaman sonrasına) oraya yolda giderken asistan mesaj attı bana ''hoca bugün yurt dışına gidiyor başka hoca baksın ister misiniz?'' diye ben tabiapayrı bir şok geçirdim. Aygın'da operasyon oldum ama kontrollere 1 kere bile gidemedim randevu vermiyorlar alamıyorum.

2 ekim bile planlansa ön çizgi sonradan tekrar öne alınmaz, hatta daha zor olur, ön çizgi ilk ekimde olması gerektiği yerde yapılır, sonra 2. Ekimde ön çizginin hemen başlangıcından itibaren sıkılaştırma ekimi yapılsa daha mantıklı olur, çünkü tekrar yeni bir ön çizgi belirlendiğinde, aynı sıklığı tekrar yakalayamama riski var, ben çevremdeki saç ekimi düşünen herkese ön çizgiyi kesinlikle olması gereken yerde yaptırmalarını tavsiye ediyorum, geriye tarayınca daha guzel duruyor, sağlık olsun, saçlarımın eski haline bakınca, olsun bunada şükür (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram