Gönderen Konu: KORAY ERDOĞAN/ 29.07.2020/ 3600 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 31808 defa)

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: KORAY ERDOĞAN/ 29.07.2020/ 3600 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #135 : 22 Ocak 2021, 22:15:46 »
kimse koray hocanın bilgisini veya yeteneğini sorgulamıyor ama bana yazılanlar da etik gelmiyor.. hiç kimse koray hocadan daha iyi bilemez ne demek ki?

haksızlık karşısında susan sadece dilsiz şeytandır, her şey yolunda demek bu ekime yanlış yorum yapmak olur, bu yorumu koray bey yapıyorsa onun yorumu da yanlıştır, doğru yorum 6 aya göre geriden geliyor bekleyelim süreç devam ediyor şeklinde olmalıdır.

Ilk sorudan baslayayim. Bu forumda hangimiz Koray Hoca'dan daha iyi biliyor sac ekimini? Varsa goster.

Koray Hoca bu ekimin gidisati konusunda yanlis yorum yapmis diyorsun. Neden yanlis yorum yapsin ki? Sunu demek istiyorum. O da goruyor 6. ay icin geriden geldigini ekimin. Bunu gore gore herse yolunda diyorsa muhakkak bir bildigi vardir diye dusunuyorum ben. Eger bildigi birseyden dolayi diyorsa, bizim yorumlarimiz dogru degil (seninki de dahil) Yok demiyorsa, amaci ne olabilir ki?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #136 : 22 Ocak 2021, 22:34:22 »
 geriden geliyor gibi gozukuyor ama daha dikkatli inceleyince surec pekte anormal değil.geriden gelmeside sorun değil.bazı orneklerdeki erken çıkışlar insanları erken beklentiye itti.sorun burdan kaynaklandı.bence sorun yok daha 6 ay dolmadı 180 gun etmedi 170.gunde falansın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #137 : 23 Ocak 2021, 02:06:27 »
Ilk sorudan baslayayim. Bu forumda hangimiz Koray Hoca'dan daha iyi biliyor sac ekimini? Varsa goster.

Koray Hoca bu ekimin gidisati konusunda yanlis yorum yapmis diyorsun. Neden yanlis yorum yapsin ki? Sunu demek istiyorum. O da goruyor 6. ay icin geriden geldigini ekimin. Bunu gore gore herse yolunda diyorsa muhakkak bir bildigi vardir diye dusunuyorum ben. Eger bildigi birseyden dolayi diyorsa, bizim yorumlarimiz dogru degil (seninki de dahil) Yok demiyorsa, amaci ne olabilir ki?

moral bozmamak için olabilir çünkü şöyle bir durumda moralin her şeye gebe olabileceğini hepimiz biliyoruz.. koray hocanın tecrübesini veya bilgisini sorgulamak değil bunu burada gördüğüm ekimlere dayanarak söylüyorum, süreç herkeste aşağı yukarı aynı tabi ki 7.ayda bile kap kara olan kafalar gördük ama bu 10 ekimden 2 tanesinde olur, doğal olarak burada üstte de söylediğim gibi süreç devam ediyor bekleyelim takviyelere devam edelim denilmesi gerekirken yanlış bir yorum mevcuttur.

« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 10:47:30 Gönderen: Hintell »

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 23 Ocak 2021, 20:06:32 »
moral bozmamak için olabilir çünkü şöyle bir durumda moralin her şeye gebe olabileceğini hepimiz biliyoruz.. koray hocanın tecrübesini veya bilgisini sorgulamak değil bunu burada gördüğüm ekimlere dayanarak söylüyorum, süreç herkeste aşağı yukarı aynı tabi ki 7.ayda bile kap kara olan kafalar gördük ama bu 10 ekimden 2 tanesinde olur, doğal olarak burada üstte de söylediğim gibi süreç devam ediyor bekleyelim takviyelere devam edelim denilmesi gerekirken yanlış bir yorum mevcuttur.

Moral maalesef sac ekimine etkili degil. Streslerden stres begenmesine ragmen tum saclari cikan, tum surec boyunca cok rahat ve pozitif olup ekilen saclarin yarisinin cikmadigi bircok ornek var. O yuzden bence nedeni bu olamaz.

Silinmis admin tarafindan ama orjinal mesajinda benim neden Koray Hocayi bu kadar savundugumu anlayamadiginizi soylemistin. Ozellikle bir savunmuslugum, reklamini yapmisligim yok. Kendisini tanimam.

Mantigim sunu diyor: Asmed acik ara en iyi sac ekim merkeziyse, Koray Hoca da en iyi sac ekim doktoruysa, soylemlerini illaki birseylere dayandiriyordur. Tecrubesiyle, bilgisiyle, doktorluguyla illaki bizim bilmedigimiz faktorlerden kaynakli olarak bu ekimin su andaki zayif gidisatina ragmen duzelecegini, atak yapacagini ve ekilenlerin cikip tam bir kapaticilik saglayacagini dusunuyor, biliyordur.

Aksi yonde bir yaklasim (yani senin bahsettigin gibi moral olsun diye hersey yolunda demek) cogu insani ikna etmeyecegi gibi, kendisine ve Asmed’e olan guveni ve sayginligin yerle bir eder. Cunku insanlar aptal degil; 12. ayin sonunda kalkip ‘Hocam hersey yolunda demistiniz, bekleyin demistiniz, 12. ayin sonunda ekilenlerin yarisi cikmadi. Neden zamaninda yanlis soylemde bulundunuz, yanlis yonlendirdiniz beni?’ demez mi?

Koray Hoca goruneni bile bile saklayacak bir doktor degil. Bunu yapanlar, etikten yoksun ve sac ekimini ticarete dokmus olan merdiven alti ekimciler.

Asmed icin boyle bir ihtimal soz konusu olamayacagina gore, basa donuyoruz. Koray Hoca hersey yolunda dediyse, hersey yolundadir.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 23 Ocak 2021, 21:37:07 »
Daha önce de yazmıştım beyler 2 ay daha bekleyelim sonra overiz veya elestiririz
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #140 : 23 Ocak 2021, 22:25:49 »
Moral maalesef sac ekimine etkili degil. Streslerden stres begenmesine ragmen tum saclari cikan, tum surec boyunca cok rahat ve pozitif olup ekilen saclarin yarisinin cikmadigi bircok ornek var. O yuzden bence nedeni bu olamaz.

Silinmis admin tarafindan ama orjinal mesajinda benim neden Koray Hocayi bu kadar savundugumu anlayamadiginizi soylemistin. Ozellikle bir savunmuslugum, reklamini yapmisligim yok. Kendisini tanimam.

Mantigim sunu diyor: Asmed acik ara en iyi sac ekim merkeziyse, Koray Hoca da en iyi sac ekim doktoruysa, soylemlerini illaki birseylere dayandiriyordur. Tecrubesiyle, bilgisiyle, doktorluguyla illaki bizim bilmedigimiz faktorlerden kaynakli olarak bu ekimin su andaki zayif gidisatina ragmen duzelecegini, atak yapacagini ve ekilenlerin cikip tam bir kapaticilik saglayacagini dusunuyor, biliyordur.

Aksi yonde bir yaklasim (yani senin bahsettigin gibi moral olsun diye hersey yolunda demek) cogu insani ikna etmeyecegi gibi, kendisine ve Asmed’e olan guveni ve sayginligin yerle bir eder. Cunku insanlar aptal degil; 12. ayin sonunda kalkip ‘Hocam hersey yolunda demistiniz, bekleyin demistiniz, 12. ayin sonunda ekilenlerin yarisi cikmadi. Neden zamaninda yanlis soylemde bulundunuz, yanlis yonlendirdiniz beni?’ demez mi?

Koray Hoca goruneni bile bile saklayacak bir doktor degil. Bunu yapanlar, etikten yoksun ve sac ekimini ticarete dokmus olan merdiven alti ekimciler.

Asmed icin boyle bir ihtimal soz konusu olamayacagina gore, basa donuyoruz. Koray Hoca hersey yolunda dediyse, hersey yolundadir.

Yazdıklarınıza son cümleniz haricinde harfiyen katılıyorum. Asmed hastalarının (müşteri kelimesini özellikle kullanmıyorum) memnuniyetini ön planda tutan kıymetli bir merkez. gecelerinyargıcı da öyle ya da böyle Asmed'den memnun olarak ayrılacaktır. Ancak maalesef bu ekim sürecinde bir şeylerin yolunda gitmediği de bir o kadar açık. Koray Erdoğan her şey için yolunda demiş midir, neden demiştir, bizim göremediğimiz neyi görmüştür bilmiyorum. 6 aylık bir süreçte en azından kararmaların daha yoğun olması beklenir. 3600 greft bu alan için ciddi bir miktar.

Ben söz konusu ekim sürecinin sonunda revizyona ihtiyaç duyulacağını düşünüyorum. İnşallah gerek kalmaz ancak son görüntü bunu gösteriyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 23 Ocak 2021, 22:29:37 »
Biraz daha gelişir yeterli olmaz ise revize olur bakalım  yok öyle demiş böyle demiş uzatmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 23:01:11 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

@gecelerinyargıcı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #142 : 23 Ocak 2021, 22:51:09 »
Yorumlar için herkese teşekkür ederim. Asmede Ekim yaptıranlar bilir herkesin bir danışman asistanı var ve iletişime onunla geçiliyor benim danışmanında Melissa hanım. Resimleri kendisine  attım sürecin kendi açımdan  iyi gitmediğini belirterek resimleri Koray hocaya gösterir misiniz dedim kendisi de Koray hocanın resimleri gördüğünü her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Ve bir ay sonra tekrar resim göndermemi istedi  Normalde bildiğim kadar Asmed 7. Ayda fotoğraf istemiyor  demek ki onlarda birşeyler fark ettiki istiyorlar. Ayrıca klinik gerek elimden önce gerek ekimden sonra ilgilerinden gayet memnunun.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 24 Ocak 2021, 20:57:17 »

Belki daha iyi fikir verir bu video hocanin dedikleri hakkinda.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #144 : 24 Ocak 2021, 22:25:17 »
Forum da genel itibariyle benim saç ekimim hakkında olumlu konuşuluyor ama ben saçlarımın ilerleyişini konu sahibi ile benzer şekilde gerçekleştiğini düşünüyorum. Arada farklar var tabii ki benim boş alana tüm greftler ekilirken, konu sabininin sıklaştırma şeklinde planlaması yapılmış. Ayrıca söylememde yarar var Asmed benden de 1 ay sonrası için fotoğraf istediler. Ben sürecimin yavaş ilerlediğini düşünüyorum bunu merkeze ilettiğimde uzun süreceğini ama güzel olacağını söylediler. Bence tecrübelerine güveniyorum açıkcası. Yine söylememde yarar var Asmed gibi kurumsal bir firmanın olumsuz gittiği düşündüğü bir ekimi motivasyon amacıyla iyi gibi göstereceğini bende düşünmüyorum. Video da anlattığı gibi Koray Hocanın tüm süreci 1 yıl olarak değerlendiriyorlar. O nedenle gelişim bekliyorlardır mutlaka saçlarda. Asmed'in başarısız ekimlerini de gördük forum da yok değil. Hatta ben son 2 yıl da 2 tane başarısız ekimini gördüğüm halde merkezi tercih ettim. Sonuç olarak saç ekimi kusursuz bir işlem değil. Bazen başarısızlıkta tüm koşullar olsa bile sağlanıyor. Önemli olan daha sonra telafisi yapılıp hastanın mutlu olması.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #145 : 24 Ocak 2021, 22:32:17 »
 sana surecin uzun surucek ama güzel olucak yazmıştım ektirdiğin yerde aynı şeyi solemiş.geriden gelen bir surec yok bu iş geniş alana gore 1.5 seneye kadar çıkabiliyor tabi senin geniş alan değil ama değil diyede pat küt 7 8 ayda saçlar çıkmaz sonucta 12_15 ay arası sonuc gelir.biraz beklemen gerek.dra diyor 12 ayda memnun olmayıp sonra olan var diye
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

@gecelerinyargıcı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #146 : 25 Şubat 2021, 18:44:05 »
7. Ayda bitti

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 25 Şubat 2021, 19:27:48 »
İlerleyen süreçlerde gelişmez ise biraz revize yapılır umarım gelişir şakaklar
Global Moderator

jeopardy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #148 : 25 Şubat 2021, 19:39:18 »
Hocam merkez ile görüştünüz mü 7. Ay için yorumları ne oldu?
Seyrek bölgelerde dipte hareketlilik var mı?
Tarih: 05.02.2021
Ekim Merkezi: Asmed
Konu:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19857.0

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #149 : 25 Şubat 2021, 19:56:41 »
Ben %10-15 kadar daha gelişim olabileceğini düşünüyorum. Ancak ne yazık ki revizyona ihtiyacı duyacaksınız.

Asmed yaptığı operasyonun arkasında duracak, memnuniyetinizi sağlayacaktır. Geçmiş olsun.

Facebook Twitter Instagram