moral bozmamak için olabilir çünkü şöyle bir durumda moralin her şeye gebe olabileceğini hepimiz biliyoruz.. koray hocanın tecrübesini veya bilgisini sorgulamak değil bunu burada gördüğüm ekimlere dayanarak söylüyorum, süreç herkeste aşağı yukarı aynı tabi ki 7.ayda bile kap kara olan kafalar gördük ama bu 10 ekimden 2 tanesinde olur, doğal olarak burada üstte de söylediğim gibi süreç devam ediyor bekleyelim takviyelere devam edelim denilmesi gerekirken yanlış bir yorum mevcuttur.
Moral maalesef sac ekimine etkili degil. Streslerden stres begenmesine ragmen tum saclari cikan, tum surec boyunca cok rahat ve pozitif olup ekilen saclarin yarisinin cikmadigi bircok ornek var. O yuzden bence nedeni bu olamaz.
Silinmis admin tarafindan ama orjinal mesajinda benim neden Koray Hocayi bu kadar savundugumu anlayamadiginizi soylemistin. Ozellikle bir savunmuslugum, reklamini yapmisligim yok. Kendisini tanimam.
Mantigim sunu diyor: Asmed acik ara en iyi sac ekim merkeziyse, Koray Hoca da en iyi sac ekim doktoruysa, soylemlerini illaki birseylere dayandiriyordur. Tecrubesiyle, bilgisiyle, doktorluguyla illaki bizim bilmedigimiz faktorlerden kaynakli olarak bu ekimin su andaki zayif gidisatina ragmen duzelecegini, atak yapacagini ve ekilenlerin cikip tam bir kapaticilik saglayacagini dusunuyor, biliyordur.
Aksi yonde bir yaklasim (yani senin bahsettigin gibi moral olsun diye hersey yolunda demek) cogu insani ikna etmeyecegi gibi, kendisine ve Asmed’e olan guveni ve sayginligin yerle bir eder. Cunku insanlar aptal degil; 12. ayin sonunda kalkip ‘Hocam hersey yolunda demistiniz, bekleyin demistiniz, 12. ayin sonunda ekilenlerin yarisi cikmadi. Neden zamaninda yanlis soylemde bulundunuz, yanlis yonlendirdiniz beni?’ demez mi?
Koray Hoca goruneni bile bile saklayacak bir doktor degil. Bunu yapanlar, etikten yoksun ve sac ekimini ticarete dokmus olan merdiven alti ekimciler.
Asmed icin boyle bir ihtimal soz konusu olamayacagina gore, basa donuyoruz. Koray Hoca hersey yolunda dediyse, hersey yolundadir.