Gönderen Konu: Kafa Masajı  (Okunma sayısı 21017 defa)

kelimsi05

• Sr. Member
Ynt: Kafa Masajı
« Yanıtla #61 : 05 Mayıs 2021, 16:34:14 »
2 3 gune bende sipariş ediyorum elle masaj yapmak saçı döküyor dermoreller den sonra magnezyum yağını kafaya surup sonra bu aletle masaj yapacaksın sonra bakın bakalım kireç den eser kalıyor mu

Ben ön kısımlara yapıyorum bu aralar saçım bildiğiniz deri değiştiriyor kepek falan değil çok dikkat ettim kesildi zaten neredeyse deri değişimi dökülme de azaldı bayağı bakaldım. Magnezyum yağını nereden temin ediyorsunuz
  • Yaşınız 26

Keltoross

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 05 Mayıs 2021, 18:06:20 »
Ben ön kısımlara yapıyorum bu aralar saçım bildiğiniz deri değiştiriyor kepek falan değil çok dikkat ettim kesildi zaten neredeyse deri değişimi dökülme de azaldı bayağı bakaldım. Magnezyum yağını nereden temin ediyorsunuz

Reis bende sipariş edicem aleti 2 haftadır elle masaj yapıyorum baya yumuşadı deri ama hala taşlaşma geçmedi senin önlerde taşlaşma var mıydı,yanlara göre daha mı yumuşak oldu,net bir şekilde bükebiliyor musun deriyi?

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 05 Mayıs 2021, 19:02:13 »
Reis bende sipariş edicem aleti 2 haftadır elle masaj yapıyorum baya yumuşadı deri ama hala taşlaşma geçmedi senin önlerde taşlaşma var mıydı,yanlara göre daha mı yumuşak oldu,net bir şekilde bükebiliyor musun deriyi?

Usta ben çok bükme yapmıyorum ama elle bastırınca anlaşılıyor ya da hareket ettirirken yumuşadığı. Benim önlerde de arkada da vardı arkalarda dökülme yok önlerde vardı o yüzden öne yoğunlaştım. Şu an zaten bayağı yumuşadı deri attım bayağı önlerden. İşe yarıyor sanırım.
  • Yaşınız 26

Keltoross

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 05 Mayıs 2021, 21:20:27 »
Saçının son durumu nasıl şakaklarda gelişme görüyo musun ?

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 05 Mayıs 2021, 23:00:00 »
Saçının son durumu nasıl şakaklarda gelişme görüyo musun ?

Usta saç aynı gerileme yok kesinlikle sanki bir tık yoğunlaşma var ama daha çok erken xpecia 4. Aydayım masaj vs 2 ay anca olmuştur. Şakaklarda tüylenmeler var uzuyor da ama çok yavaş. Elimle masaj yaparken diplerde elime sanki yeni saç geliyor gibi batmalar oluyor hissediyorum ancak dediğim gibi daha erken çıkışlar olacaksa da gözlemlemek için. Fakat şunu fark ettim her gün duşa girerim ben yıka kurula kurut 50-60 tel giderdi bu derilerim atmaya başlayınca azaldı yarı yarıya neredeyse. Kurula kurutta 20 30 saç telim giderdi artık totalde 10 tane falan gidiyor. Duştayken delikte çok az da olsa birikiyordu şimdi o da birikmiyor görüyorum tabi duşta dökülen ama tek tük. Sanırım olumlu yönde gidiyor bakalım zaman sabır ve disiplin istiyor bırakmadan devam.
  • Yaşınız 26

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 05 Mayıs 2021, 23:48:05 »
Bende hala beyaz şeylerden dökülüyo aşırı bi şekilde taradıkça geliyo bitmek bilmeden. Şampuan kepek mi yapıyo acaba anlamadım ki? Kepek olsa yanlarda da mı olması gerekiyo? Yanlarda sıkıntı yok. Az önce taradım duştan sonra yine bi sürü kabartı var diplerde

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #67 : 06 Mayıs 2021, 05:29:41 »
Bende hala beyaz şeylerden dökülüyo aşırı bi şekilde taradıkça geliyo bitmek bilmeden. Şampuan kepek mi yapıyo acaba anlamadım ki? Kepek olsa yanlarda da mı olması gerekiyo? Yanlarda sıkıntı yok. Az önce taradım duştan sonra yine bi sürü kabartı var diplerde

Az önce duştan çıktım bende de vardı yeniden. Ben sadece önlere yapıyorum masajı başka hiç bir yerde yok önlerde var. Muhtemelen deri yeniliyor kafa dikkatli baktım çünkü gelen beyqz şey yumuşacık deri. Bu hani yazın derimiz soyulur ya onun gibi. Bence doğru yoldayız benim dökülmeler bayağı minimuma indi çünkü.
  • Yaşınız 26

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 06 Mayıs 2021, 06:25:58 »
Az önce duştan çıktım bende de vardı yeniden. Ben sadece önlere yapıyorum masajı başka hiç bir yerde yok önlerde var. Muhtemelen deri yeniliyor kafa dikkatli baktım çünkü gelen beyqz şey yumuşacık deri. Bu hani yazın derimiz soyulur ya onun gibi. Bence doğru yoldayız benim dökülmeler bayağı minimuma indi çünkü.
Deride değil hocam bendekiler sarımsı bişeyler ince kum tanesi gibi. Kalsifikasyona iiy geldiği kesinde kalsifikasyondan kurtulmak saça iyi gelcek mi onu zaman göstercek. Seansları da 30 dk ya çıkardım günde 4 defa ya herrü ya merrü modeli :D belli olur 2-3 aya artık. Haftada bir iki defa da vuruyom dermastampı  gitsin 😂

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : 06 Mayıs 2021, 16:17:41 »
Geldi cihaz bende akşama deniyorum. :)

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #70 : 06 Mayıs 2021, 16:41:35 »
Hadi bakalım beyler yüklenelim kafaya masaja. Denilen gibi olursa 1 seneye daha gür saçlara daha az dökülen saçlara sahip olucaz inşallah ☺
  • Yaşınız 26

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #71 : 06 Mayıs 2021, 16:44:12 »
Hadi bakalım beyler yüklenelim kafaya masaja. Denilen gibi olursa 1 seneye daha gür saçlara daha az dökülen saçlara sahip olucaz inşallah ☺
Geç kaldım ama bakalım boş vaktim var diye uğraşıyorum, dökülme başlamadan yapmam lazımdı bu tedavileri.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 06 Mayıs 2021, 17:17:43 »
Benim yan şakaklar da tüylenme yaptı biraz bişeyler olacak herhalde 🤔 ortalarda biraz  iyileşme var

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #73 : 06 Mayıs 2021, 18:05:11 »
Benim yan şakaklar da tüylenme yaptı biraz bişeyler olacak herhalde 🤔 ortalarda biraz  iyileşme var

Bende de tüylenmeler var ama henüz bu derecede kalınlaşmadı ama gözlemliyorum hareketlilik var bayağı tüyler se belirginleşmeye başladı. Gelişme olsun paylaşacağım
  • Yaşınız 26

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #74 : 06 Mayıs 2021, 18:06:22 »
Geç kaldım ama bakalım boş vaktim var diye uğraşıyorum, dökülme başlamadan yapmam lazımdı bu tedavileri.

Hepimiz geç kaldık önemli olan daha da geç kalmamak her şeyin amacı ya ileride idare eder bir saça sahip olup saç ekiminden kurtarmak ya da ekim olacağı zaman tutabileceğimiz kadar saçı o zamana elde tutmak.
  • Yaşınız 26

Facebook Twitter Instagram