Saç Ekimi Sonuçları
Kellik bu
Ahsjskskskskekls yine geldi dostum bu platformda kel etmediğin adam kalmadi yeter la
resimlere bak nerden başlamış nereye doğru ilerliyor
bak çevremdeki herkeste böyle kısa saç kesince vertex bölgesimde tepe bölgesinde seyrek gözükür uzayınca boule bir sorun kalmaz tamamen saç telleri ile alakalı kellik böyle bişey değil
yok sorunu olmayan saçın seyrek gözükmesi normal değil demir ekskliğine bağlıda böyle görülebiliyor ama tepede ve saçın ortasında belirgin değil heryerden dökülüyor şimdi saçın orta kısmından ve tepeden dökülme görülünce insan süpheye düsmesi lazım sen genetiğimizde kellik yok dedin ama seyreklik yok demek değil belki seyrelme var ama kellik yok ki seyrelmede genetik kategorisine giriyor seyrelme bendede var bizim sac tipimzde finasteridin müthiş toplama gücü var
Günaydın dostum öncelikle bir insana kelleşiyorsun demen için şakaklar ve vertexten açılması lazım bundada böyle bişey görülmüyor bak çok takıntılı biriyim gerek bu forum olsun gerek ise diğer forumdaki bütün konuları inceledim insanların çoğu saçını kısa kestirince kafa derisi gözükür o saç telli ince ve kalınlığıyla ilgilidir diffuse thining yazmışsın sende biliyorsundur ki telegon eflluviumda heryerden saç döküyor bu çocuğa kelleşiyorsun demen çok absürt olmuş her saç dökülmesi AGA olduğu anlamına gelmiyor
Ahmet çok yorumunu gördüm senden büyük insanlara olumlu yorum yapıyorsun ama yaşıtlarının hepsini kel ettin saçlarını kısa kesince bu arkadaş dan kötü olan arkadaşlarım var herkesin saç yapısı farklı uzayınca sıkıntı gözükmüyorsa normaldir