Beyler ben 17-18 yaşımdan beri malum diğer forumda, burada, redditte ve arkadaşlarımla bu illetle uğraştım senelerce. Belki aranızda en tecrübeli genç benimdir bilemem. Harçlıklarımdan biriktirip topikal olarak dianeli losyonlar kullandım, bepanthen bemiks evigen üçlüsünü yaptım, setipiprant kullandım, ru58841 kullandım, peptitler kullandım, kafein kullandım, dutasterid kırıp dutasterid kullandım (alkol, dmso ve gliserin ile çözmeye çalıştım ama efektif olmadı), finasteride toz haline getirdim çözmeye çalıştım kullandım, her akşam ellerim ağrıyana kadar masaj yaptım. Bunlar bir yere kadar işe yaradı. En çok işe yarayan ru58841 oldu onda da meme uçlarında ağrı yapmaya başladı ve bıraktım. Fin ve dut harici zaten şuan inanılmaz paralardır muhtemelen. Ayrıca evde kendi imkanlarınızla fin ve dut losyon yapılabileceğini hiç düşünmüyorum. İşinin ehli bir eczacı veya doktorun hazırlaması veya hammadde olarak temin edilip yapılmasının en doğrusu olduğunu düşünüyorum. Şu devirde dht blocker harici yapacağınız çoğu şey boş bana kalırsa. Sadece ufak destek olur. Ergenlik bitti ve artık bir cesaret 4/1 proscar başladım. Şanslı taraftayım muhtemelen bu zamana kadar hiç yan etki yaşamadım. Sadece ilk başladığım zamanlarda ufak tefek yan etkiler yaşamıştım onlar da hiç yok zaten şuan. Bu yan etkileri yaşamamamın en büyük etkeni muhtemelen vücut geliştirme yapıyor olmam, beslenmemi düzgün yapmam ve erkek sağlığım için yapmam gereken ve kullanmam gereken şeyleri kullanmam. En başta hayat tarzı değiştirilmeli. Zaten erkek sağlığının hiç önemsenmediği bir devirde yaşıyoruz. Artık çarşamba, cuma, pazar şeklinde kullanıyorum ve mevcut saçım halen sağlam bir şekilde duruyor. Cümle biraz düşük ve karışık olmuş olabilir iş arasında yazdım kusura bakmayın