Saç Ekimi Sonuçları
saç ekimi sürecinde kabuk sonrası görüntün gayet sağlıklı söylediğim gibi hiç bir sorun yok hayırlı olsun saç yönlerin sıklık çok güzel duruyor
Teşekkürler hintell..şuan sadece şok sürecini düşünüyorum şok olmama durumunda herhangi bir sıkıntı oluyor mu ? Yani illa şok dökülme olması şart mı ?
Merhabalar,Saç ekiminiz hayırlı olsun umarım sürec istediğiniz gibi sonuclanır. Şok dökülme bildiğim kadarı ile ekilen saçların yeni ekim bölgesinde travmaya uğraması sonucunda oluyor. Ekilen saçların ucları dökülüyor, kokleri sağlam kalıyor. Ben de sizinle aynı gün ekim yaptırdım ve şok dökülme henüz oldu diyemem şahsi düşüncem şok dökülmeyi hafif atlatan ekimler güzel sonuçlanıyor..
Teşekkürler umarım sizinde istediğiniz gibi olur..evet şok olmadan olan saçlar iyi oluyor benim de gördüğüm kadarıyla ama bu saç ekimi için şok olmaması olumsuz bi durum mu yani şok olup alttan çıkanlar daha mı sağlıklı yoksa şok olmaması veya olması fark ediyor mu ? Şok olması iyi bişey mi yada olmaması kötü bişey mi onu anlayamadım
Merhaba arkadaşlar..ekimden sonra yanlar ve donör bölgede ki saçlar uzadı ekim yeri kısa kaldı acaba ne zaman traş olmam gerekiyor yanlar ve arkası için ? Bide makinayla traş olmak zarar verir mi ?
makina saç derisini tahriş edebilir bence hiç riske girme makas en iyisi şu aşamada.
ne kadar süre sonra donör bölgeyi makine ile tras edebiliriz ?
Şok dökülme bitmiş hayırlı olsun saç cildiniz sağlıklı bundan sonra umarım güzel çıkışlar başlar