Gönderen Konu: ASMED B GRUBU /4000 GREFT /YAŞ 43 / 15.12.2021  (Okunma sayısı 21328 defa)

obi

• Full Member
Ynt: ASMED B GRUBU /4000 GREFT /YAŞ 43 / 15.12.2021
« Yanıtla #150 : 28 Haziran 2022, 13:02:35 »
Kırılarak dökülme dediğiniz koparak dökülme mi? Yani saçın bir kısmı deri üzerinde kalmaya devam ederken diğer kısım kopup düşüyor mu?  Vitamin değerlerinize baktırabilirsiniz. Minoksidil de birinci ayda saç dökülmesi yapar ama koparak değil kökünden dökülür.

Evet koparak dökülmede diye biliriz , yani saçın bir kısmı kopuyor  deri üzerinde bır kısmı kalıyor  ( Resimlerde  siyah kalın göreceğin kökler gibi  )

Vitamin değerlerim düşük veya problemli olsa bütün ekim bölgesinde aynı şekil dökülme olmaz mı ?, sadece sol bölgede oluyor. diğer alanlarda 1 tel bile dökülme yok

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #151 : 28 Haziran 2022, 13:55:04 »
Vitamin değerlerinize bir baktırın b12 d3 keratin vs içeren
Vitamin kullanın bence
Global Moderator

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #152 : 28 Haziran 2022, 14:32:09 »
Evet koparak dökülmede diye biliriz , yani saçın bir kısmı kopuyor  deri üzerinde bır kısmı kalıyor  ( Resimlerde  siyah kalın göreceğin kökler gibi  )

Vitamin değerlerim düşük veya problemli olsa bütün ekim bölgesinde aynı şekil dökülme olmaz mı ?, sadece sol bölgede oluyor. diğer alanlarda 1 tel bile dökülme yok
Vitamin değerlerinde ciddi bir sorun olsa dediğiniz gibi diğer bölgelerde de dökülme olması gerekir, doğru ama diğer bölgelerde daha fazla saçınız olduğu için dökülmeleri fark etmiyor olabilirsiniz. Koparak dökülmeler genellikle yıpranmadan ve vitamin eksikliğinden kaynaklandığı için bu şekilde yorumladım. Gördüğünüz minik saçlar zamanla uzayıp güçlenir diye düşünüyorum.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

obi

• Full Member
« Yanıtla #153 : 28 Haziran 2022, 14:57:59 »

Vitaminle ilgili olduğunu düşünmesemde emin olmak için baktıracağım ( Bir şey kaybetmem )

* Diğer Bölgelerde aynı problem yok açıkcası , hani ekim. olup saç çıkmasa anlayacağımda çikıyor  ( uzaması diğer bölgelere göre  oldukça yavaş ) fakat şok dökülme gibi dökülüyor .. çok enteresan açıkcası  , değişik bir durum olduğu için paylaşmak istedim

o bölgedeki saçlarla ilgili izlenimim ; Son haftalardaki süper lige tutunmaya çalışan Rize Spor gibi, Federasyon +hakemler +siyasi otorite  Her türlü desteği almasına rağmen ( fin + minox + Biotin )  bir türlü tutunamıyor.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 28 Haziran 2022, 17:00:17 »
Tüm şartlar %100 lehine, bu maçı mutlaka alman lazım obi hocam,peki Asmed ne diyor? Yoksa Anadolu takımına kaybeden 3 büyükler gibi topu hakeme,federasyona,masabaşı oyunlara,bünyene,saç kalitene mi atıyor?
  • Yaşınız 31

obi

• Full Member
« Yanıtla #155 : 28 Haziran 2022, 17:41:08 »
Tüm şartlar %100 lehine, bu maçı mutlaka alman lazım obi hocam,peki Asmed ne diyor? Yoksa Anadolu takımına kaybeden 3 büyükler gibi topu hakeme,federasyona,masabaşı oyunlara,bünyene,saç kalitene mi atıyor?

temmuz ayında merkez gidecem hoca bakıp değerlendirecekmiş olumsuz olması durumunda prp yada mezoterapi yapacaklar.  Temmuz 15 kadar minoxa devam etmemi önerdiler.
Bende kendilerine dedim  …..topu başkasına atarmısınız  bahane üretirmisiz diye , bana aşağıdaki cevabı verdiler.

ASMED in büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz. İyi ekim yapmak mümkün, ASMED olmak imkansız.

Bu laf üzerine birşey diyemedim lig sonunu bekliyorum başkanım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 28 Haziran 2022, 17:42:41 »
 rizesporu çok baltaladılar ama sona kadar.3 buyuklerde yok artık.minoxa baslayıncamı oldu o dokulme galiba eskidende oldu yazmışsın.ya kopmaya bağlı dokulme stres falan kokenli bişi olabilir yada alttaki yeni saç verip usttekini atıyor olabilir.alttaki deri ustune çıkınca yukarıkine bay bay der.yada o bolgede yıllardır kadıköyde buyu vardı gs ondan fbyi yenemedi derlerdi buyuu yapılmış olabilir o bolgeye :)beslenmenin yetersizliğide olabilir o bolgedeveya tuhaf şekilde oraya saldıran dht fazladır orda reseptor fazladıt falan
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 28 Haziran 2022, 18:22:09 »
temmuz ayında merkez gidecem hoca bakıp değerlendirecekmiş olumsuz olması durumunda prp yada mezoterapi yapacaklar.  Temmuz 15 kadar minoxa devam etmemi önerdiler.
Bende kendilerine dedim  …..topu başkasına atarmısınız  bahane üretirmisiz diye , bana aşağıdaki cevabı verdiler.

ASMED in büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz. İyi ekim yapmak mümkün, ASMED olmak imkansız.

Bu laf üzerine birşey diyemedim lig sonunu bekliyorum başkanım
Ekim sürecinde kendi saçı da olanlar için minox kullanmak aklıma hiç yatmıyor,yeni döngüler,bıraktıktan sonrası hep meçhul durumlar vs ama yapmak lazım tabi 'Vardır Koray Hocanın bi bildiği' demek lazım..
Temmuzda 7 ayın doluyor, 'devre arası takviye' greftlere işaret edebilir Koray Hoca bekleyip görmek buna hazır olmak lazım,morali de bozmamak lazım obi hocam,sonuçta 'Asmed bitti demeden bitmez!'
Hakkında hayırlısı olsun,bol saçlı günlere...
  • Yaşınız 31

aslanoglu

• Full Member
« Yanıtla #158 : 28 Haziran 2022, 19:21:16 »
Herkese Selamlar , 100 Puanlık uzmanlık sorusu soracağım , Daha öncede bahsetmiştim ön sol bölgede ( Gelişmemekte ısrar eden kısım )Dökülme oluyor. Saçlar bie miktar uzadıktan sonra kırılarak vb. dökülüyor  ( 1 Aydır Merkezin tavsiyesi üzerine minox kullanıyorum  ) . Daha öncede olmuştu sonra durmuştu şimdi tekrar dökülme başladı.

Resimde göreceğiniz üzere kalın köklerin hepsi  uzundu fakat kırılarak döküldüler ,diğer ince gözüken kökler yeni çıkışlar ,

Sizce sebebi ne olabilir ?
Konunun uzmanı değilim fakat okuduğum bir yazı aklıma geldi. Saç kökleri çok derine ekiliyorsa ya tutmuyor ya da tutanlar büyümüyor veya bir süre sonra dökülüyor. Böyle hatırlıyorum. Tecrübeliler daha iyi bilir. Vitamin eksikliğine bağlı olsa ekilen her tarafta yetersiz büyüme olur diye düşünüyorum. Umarım düzelir

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #159 : 28 Haziran 2022, 20:00:42 »
Ekim sürecinde kendi saçı da olanlar için minox kullanmak aklıma hiç yatmıyor,yeni döngüler,bıraktıktan sonrası hep meçhul durumlar vs ama yapmak lazım tabi 'Vardır Koray Hocanın bi bildiği' demek lazım..
Temmuzda 7 ayın doluyor, 'devre arası takviye' greftlere işaret edebilir Koray Hoca bekleyip görmek buna hazır olmak lazım,morali de bozmamak lazım obi hocam,sonuçta 'Asmed bitti demeden bitmez!'
Hakkında hayırlısı olsun,bol saçlı günlere...
minoxidili 3 ay kullanırsın vericeği sonuc ortaya çıkar sonra devamlı kullanırsın ama dr 1 ay diyor.o zaman ilaç bası dokulme yapıyor o geri gelir ama yeni çıkıcak saçı ateşliyor sonra bırakıyorsun.yani semih senturk oyuna girip golunu atıp çıkıyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 28 Haziran 2022, 23:26:05 »
minoxidili 3 ay kullanırsın vericeği sonuc ortaya çıkar sonra devamlı kullanırsın ama dr 1 ay diyor.o zaman ilaç bası dokulme yapıyor o geri gelir ama yeni çıkıcak saçı ateşliyor sonra bırakıyorsun.yani semih senturk oyuna girip golunu atıp çıkıyor
Tercih tabi emekli kel hocam,Asmed yetkilileriyle ve özellikle Koray Erdoğan la fikir yarıştırmak haddim değil,yıllardır bu işin piri bu insanlar lakin minoxil ya tam kullanıcan ya hiç,benim günde 1 kez 2 aylık kullanımda müthiş döktü bıraktım dökülme normale döndü,yeni döngü veriyor saçlara 1-2 ay bile..
Ki Asmed napar bilmiyorum ama ben olsam 7. ayı bekle Temmuzu der ve o sonucu baz alırım,yok minoxmuş,mezoterapiymiş,prpmiş uğraşmam 'Boss' modu açarım,olmadı mı 7. Ayda zaman kaybettirmem müşterime 'Şakkadanak' diye bi 600-700 greft Long Fue atarım sol şakağa çil yavrusu gibi dağılırlar.
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #161 : 28 Haziran 2022, 23:39:06 »
 hocam merkezler gecici minox onerebiliyor gidisat hızlansın diye.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #162 : 28 Haziran 2022, 23:42:44 »
Herkese Selamlar , 100 Puanlık uzmanlık sorusu soracağım , Daha öncede bahsetmiştim ön sol bölgede ( Gelişmemekte ısrar eden kısım )Dökülme oluyor. Saçlar bie miktar uzadıktan sonra kırılarak vb. dökülüyor  ( 1 Aydır Merkezin tavsiyesi üzerine minox kullanıyorum  ) . Daha öncede olmuştu sonra durmuştu şimdi tekrar dökülme başladı.

Resimde göreceğiniz üzere kalın köklerin hepsi  uzundu fakat kırılarak döküldüler ,diğer ince gözüken kökler yeni çıkışlar ,

Sizce sebebi ne olabilir ?

bu tarz bir görüntüde saçların koparak dökülmüş olması bence imkansız gibi bir şey ,büyük ihtimalle bunlar uzamadan öylece ekildiği gibi kalanlar ,siz bunları yeni fark ediyor olmalısınız.

pamira

• Sr. Member
« Yanıtla #163 : 29 Haziran 2022, 00:02:17 »
ikimizin de ekim gunleri cok yakin. (6-7 gun araliklarla) umarim en iyi sonuclari aliriz. bence kapancak coscak o sol taraf iyi dusunelim eylule kadar bekleyelim 🙏
  • Ekim Tarihi: 8-9 Aralik 2021 | 8 Mayis 2023
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 5006 | 1510
  • Medikal Tedavi Finasteride - Dutasteride
ASMED - 1.Sac Ekimim 8-9 Aralik 2021

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24994.0

&

ASMED - 2.Sac Ekimim 8 Mayis 2023 (Revizyon)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31519.0

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 29 Haziran 2022, 02:47:26 »
Asmed çok iyi diyoruz ama revize yapmadan güzel sonuç az çıkarıyor gibi
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks

Facebook Twitter Instagram