Saç Ekimi Sonuçları
Kırılarak dökülme dediğiniz koparak dökülme mi? Yani saçın bir kısmı deri üzerinde kalmaya devam ederken diğer kısım kopup düşüyor mu? Vitamin değerlerinize baktırabilirsiniz. Minoksidil de birinci ayda saç dökülmesi yapar ama koparak değil kökünden dökülür.
Evet koparak dökülmede diye biliriz , yani saçın bir kısmı kopuyor deri üzerinde bır kısmı kalıyor ( Resimlerde siyah kalın göreceğin kökler gibi )Vitamin değerlerim düşük veya problemli olsa bütün ekim bölgesinde aynı şekil dökülme olmaz mı ?, sadece sol bölgede oluyor. diğer alanlarda 1 tel bile dökülme yok
Tüm şartlar %100 lehine, bu maçı mutlaka alman lazım obi hocam,peki Asmed ne diyor? Yoksa Anadolu takımına kaybeden 3 büyükler gibi topu hakeme,federasyona,masabaşı oyunlara,bünyene,saç kalitene mi atıyor?
temmuz ayında merkez gidecem hoca bakıp değerlendirecekmiş olumsuz olması durumunda prp yada mezoterapi yapacaklar. Temmuz 15 kadar minoxa devam etmemi önerdiler.Bende kendilerine dedim …..topu başkasına atarmısınız bahane üretirmisiz diye , bana aşağıdaki cevabı verdiler.ASMED in büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz. İyi ekim yapmak mümkün, ASMED olmak imkansız.Bu laf üzerine birşey diyemedim lig sonunu bekliyorum başkanım
Herkese Selamlar , 100 Puanlık uzmanlık sorusu soracağım , Daha öncede bahsetmiştim ön sol bölgede ( Gelişmemekte ısrar eden kısım )Dökülme oluyor. Saçlar bie miktar uzadıktan sonra kırılarak vb. dökülüyor ( 1 Aydır Merkezin tavsiyesi üzerine minox kullanıyorum ) . Daha öncede olmuştu sonra durmuştu şimdi tekrar dökülme başladı.Resimde göreceğiniz üzere kalın köklerin hepsi uzundu fakat kırılarak döküldüler ,diğer ince gözüken kökler yeni çıkışlar , Sizce sebebi ne olabilir ?
Ekim sürecinde kendi saçı da olanlar için minox kullanmak aklıma hiç yatmıyor,yeni döngüler,bıraktıktan sonrası hep meçhul durumlar vs ama yapmak lazım tabi 'Vardır Koray Hocanın bi bildiği' demek lazım..Temmuzda 7 ayın doluyor, 'devre arası takviye' greftlere işaret edebilir Koray Hoca bekleyip görmek buna hazır olmak lazım,morali de bozmamak lazım obi hocam,sonuçta 'Asmed bitti demeden bitmez!'Hakkında hayırlısı olsun,bol saçlı günlere...
minoxidili 3 ay kullanırsın vericeği sonuc ortaya çıkar sonra devamlı kullanırsın ama dr 1 ay diyor.o zaman ilaç bası dokulme yapıyor o geri gelir ama yeni çıkıcak saçı ateşliyor sonra bırakıyorsun.yani semih senturk oyuna girip golunu atıp çıkıyor