Güzel gaza gelmişsin, Ümidini kırmak istemem ama revize şart bu ekime. Bir taraf dolu bir taraf boş kalmış hocam. 7.aydan sonra daha ne atağı. Şimdiye bitmesi lazımdı
Ümidi kıracak bir şey yok hocam gördüğün neyse açık açık onu söyleyip yorumlayacaksın. Herkesin fikri farklı olabilir işin güzelliğide bu zaten ,
Benim tarafımda konu şu ; Gaza gelecek yaşları çoktan geçtiğimi düşünüyorum, Şunu öğrendim önemli olan konu ne iş olursa olsun imanlar dahilinde konusunda en iyilerle çalışacaksın, ve onlara güveneceksin. Bende hep bu yönde haraket etmeye çalıştım.
açıkcası ben sonucun iyi olacağını düşünüyorum hissiyatım o yönde.. olmazsada revize olur. Bir şekilde çözüm üretilir
Şimdi ben imkanlarım dahilinde en iyi seçimi yapmışım , istenilenlere maximum uymaya çalışmışım , ha sonuç revizeye gitti diyelim tabiki kimse revize olsun istemez ama sonuçta bunun garantisi yok bunun bilincideyim.
Seninde yanlış alayacağını düşünmeyerek eleştirim olacak ; Koray Hoca, ahmet, mehmet veya X bir ekimci önemli değil , adamlar binlerce ekim yapmış, kaç vaka ,süreç ve sonuç görmüşler ,, hepsi süreç 12-15 Aylarda sonuçlanır diyor. Sen en fazla olayı resimlerden takip etmişsin 7 ayda biter diyorsun., neye istinaden hangi bilimsel veriye dayanarak belli değil .
Saç çizgisi olmamış dersin , kök yönleri hatalı vss görsel yoruma açık konularda fikir beyan edebillirsin ama süreç 7. ayda biter demek doğru olmaz
Sözüm meclisten dışarı ;Hayatında halı sahadan başka bir yerde top oynamamış adamın TV lerde çıkıp , Guardiola yanlış biliyor M.City'nin 3 defans oynaması lazım demesi gibi durumlar oluyor
Toparlarsam, Adülhamiti Savunmaya devam edeceğim