Gönderen Konu: ASMED B GRUBU /4000 GREFT /YAŞ 43 / 15.12.2021  (Okunma sayısı 21382 defa)

obi

• Full Member
Ynt: ASMED B GRUBU /4000 GREFT /YAŞ 43 / 15.12.2021
« Yanıtla #166 : 29 Haziran 2022, 11:19:09 »
bu tarz bir görüntüde saçların koparak dökülmüş olması bence imkansız gibi bir şey ,büyük ihtimalle bunlar uzamadan öylece ekildiği gibi kalanlar ,siz bunları yeni fark ediyor olmalısınız.

Hocam neden imkansız olsun, açıklamaya çalışayım
Resimde göreceğin üzere

* Mavi kutu / kırılma aşamasında olan saç tipi ,içersideki saçın kırıldığını göreceksin muhtemelen 1-2 güne kırılıp dökülür.
* Kırmızı kutu şokta dökülüp hiç uzamayan saç tipi
* Sarı kutu daha önce uzayıp kırılarak dökülen saç tipi

obi

• Full Member
« Yanıtla #167 : 29 Haziran 2022, 11:20:26 »
Konunun uzmanı değilim fakat okuduğum bir yazı aklıma geldi. Saç kökleri çok derine ekiliyorsa ya tutmuyor ya da tutanlar büyümüyor veya bir süre sonra dökülüyor. Böyle hatırlıyorum. Tecrübeliler daha iyi bilir. Vitamin eksikliğine bağlı olsa ekilen her tarafta yetersiz büyüme olur diye düşünüyorum. Umarım düzelir

mantıklı olabilir .

obi

• Full Member
« Yanıtla #168 : 29 Haziran 2022, 11:22:44 »
minoxidili 3 ay kullanırsın vericeği sonuc ortaya çıkar sonra devamlı kullanırsın ama dr 1 ay diyor.o zaman ilaç bası dokulme yapıyor o geri gelir ama yeni çıkıcak saçı ateşliyor sonra bırakıyorsun.yani semih senturk oyuna girip golunu atıp çıkıyor

Aynı şekilde düşünüyorum  Başkanım, o yüzden düşünüp kullanmaya başladım .. Yoksa minox sevmem

obi

• Full Member
« Yanıtla #169 : 29 Haziran 2022, 11:23:53 »
Asmed çok iyi diyoruz ama revize yapmadan güzel sonuç az çıkarıyor gibi

Revize Sünnettir  ;D

obi

• Full Member
« Yanıtla #170 : 29 Haziran 2022, 11:24:44 »
ikimizin de ekim gunleri cok yakin. (6-7 gun araliklarla) umarim en iyi sonuclari aliriz. bence kapancak coscak o sol taraf iyi dusunelim eylule kadar bekleyelim 🙏

İnşallah Pamira beklemedeyiz

obi

• Full Member
« Yanıtla #171 : 29 Haziran 2022, 11:59:19 »
Güzel gaza gelmişsin, Ümidini kırmak istemem ama revize şart bu ekime. Bir taraf dolu bir taraf boş kalmış hocam. 7.aydan sonra daha ne atağı. Şimdiye bitmesi lazımdı

Ümidi kıracak bir şey yok hocam  gördüğün neyse açık açık  onu söyleyip yorumlayacaksın. Herkesin fikri farklı olabilir işin güzelliğide bu zaten ,

Benim tarafımda konu şu ; Gaza gelecek yaşları çoktan geçtiğimi düşünüyorum, Şunu öğrendim önemli olan konu ne iş olursa olsun imanlar dahilinde konusunda  en iyilerle çalışacaksın, ve onlara güveneceksin. Bende  hep bu yönde haraket etmeye çalıştım.
açıkcası ben sonucun iyi olacağını düşünüyorum hissiyatım o yönde.. olmazsada  revize  olur. Bir şekilde çözüm üretilir
Şimdi ben imkanlarım dahilinde en iyi seçimi yapmışım , istenilenlere maximum uymaya çalışmışım , ha sonuç revizeye gitti diyelim tabiki kimse revize olsun istemez ama sonuçta bunun garantisi yok bunun bilincideyim.

Seninde yanlış alayacağını düşünmeyerek eleştirim olacak ; Koray Hoca, ahmet, mehmet veya X bir ekimci önemli değil , adamlar binlerce ekim yapmış, kaç vaka ,süreç ve sonuç görmüşler ,, hepsi süreç 12-15 Aylarda sonuçlanır diyor. Sen en fazla olayı resimlerden takip etmişsin 7 ayda biter diyorsun., neye istinaden hangi bilimsel veriye dayanarak belli değil .
Saç çizgisi olmamış dersin , kök yönleri hatalı vss görsel yoruma açık konularda fikir beyan edebillirsin ama süreç 7. ayda biter demek doğru olmaz
Sözüm meclisten dışarı ;Hayatında halı sahadan başka bir yerde top oynamamış adamın TV lerde çıkıp  , Guardiola yanlış biliyor M.City'nin 3 defans oynaması lazım demesi gibi durumlar oluyor

Toparlarsam,  Adülhamiti Savunmaya devam edeceğim  ;D

isimvermem12344

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 29 Haziran 2022, 22:33:24 »
Ümidi kıracak bir şey yok hocam  gördüğün neyse açık açık  onu söyleyip yorumlayacaksın. Herkesin fikri farklı olabilir işin güzelliğide bu zaten ,

Benim tarafımda konu şu ; Gaza gelecek yaşları çoktan geçtiğimi düşünüyorum, Şunu öğrendim önemli olan konu ne iş olursa olsun imanlar dahilinde konusunda  en iyilerle çalışacaksın, ve onlara güveneceksin. Bende  hep bu yönde haraket etmeye çalıştım.
açıkcası ben sonucun iyi olacağını düşünüyorum hissiyatım o yönde.. olmazsada  revize  olur. Bir şekilde çözüm üretilir
Şimdi ben imkanlarım dahilinde en iyi seçimi yapmışım , istenilenlere maximum uymaya çalışmışım , ha sonuç revizeye gitti diyelim tabiki kimse revize olsun istemez ama sonuçta bunun garantisi yok bunun bilincideyim.

Seninde yanlış alayacağını düşünmeyerek eleştirim olacak ; Koray Hoca, ahmet, mehmet veya X bir ekimci önemli değil , adamlar binlerce ekim yapmış, kaç vaka ,süreç ve sonuç görmüşler ,, hepsi süreç 12-15 Aylarda sonuçlanır diyor. Sen en fazla olayı resimlerden takip etmişsin 7 ayda biter diyorsun., neye istinaden hangi bilimsel veriye dayanarak belli değil .
Saç çizgisi olmamış dersin , kök yönleri hatalı vss görsel yoruma açık konularda fikir beyan edebillirsin ama süreç 7. ayda biter demek doğru olmaz
Sözüm meclisten dışarı ;Hayatında halı sahadan başka bir yerde top oynamamış adamın TV lerde çıkıp  , Guardiola yanlış biliyor M.City'nin 3 defans oynaması lazım demesi gibi durumlar oluyor

Toparlarsam,  Adülhamiti Savunmaya devam edeceğim  ;D

kardeşim bir foto atmışsın saçlar çıkıyor gibi kalmış ama çıkmamış o  yüzden sanırım sürecin hala devam ettiğini düşünüyorsun. yalnız ben sana birşey söyliyeyim dikkatli bakarsan vücudunun birçok yerinde o şekilde yarım kalmış kıllar tüyler olabiliyor ve onlar hiçbir zaman uzamıyor mesela benım bacagımda dizime yakın bir kısım var ordaki  kıllar sanki doğmuş ama uzayacak gibi duruyor ama hiç bir uzama yok  bildim bileli kendimi bu böyle. o yüzden eğer aynı şey ise onlardan ümidi kesmek lazım ama aynı şey değilse biraz bekliceksin ha şimdi sende bilmiyorsun neden konuştun diyeceksen  bu şekilde  uzuyor gibi duran tüyler/kıllar  her zaman  uzamıyor  yada büyümüyor bazı   durumlarda var diye  bilgin olsun diye yazdım hayırlı akşamlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #173 : 29 Haziran 2022, 23:41:30 »
 sorunlu bolge orası.beslenememi reseptor fazlalığımı kemik şişkinliğiyle beraber bir tarafın gec çıkmasımı ?
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 29 Haziran 2022, 23:48:40 »
kardeşim bir foto atmışsın saçlar çıkıyor gibi kalmış ama çıkmamış o  yüzden sanırım sürecin hala devam ettiğini düşünüyorsun. yalnız ben sana birşey söyliyeyim dikkatli bakarsan vücudunun birçok yerinde o şekilde yarım kalmış kıllar tüyler olabiliyor ve onlar hiçbir zaman uzamıyor mesela benım bacagımda dizime yakın bir kısım var ordaki  kıllar sanki doğmuş ama uzayacak gibi duruyor ama hiç bir uzama yok  bildim bileli kendimi bu böyle. o yüzden eğer aynı şey ise onlardan ümidi kesmek lazım ama aynı şey değilse biraz bekliceksin ha şimdi sende bilmiyorsun neden konuştun diyeceksen  bu şekilde  uzuyor gibi duran tüyler/kıllar  her zaman  uzamıyor  yada büyümüyor bazı   durumlarda var diye  bilgin olsun diye yazdım hayırlı akşamlar

Mantıklı açıklamalar  |-onayisareti-|

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #175 : 29 Haziran 2022, 23:51:05 »
 bu bolgenin 2 ay onceki resimleride boylemiydi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #176 : 29 Haziran 2022, 23:53:55 »

sen bacagina ekimmi yaptirdin ????

sürec devam ediyor , devam ettigi sürecede moral bozma yok .

koray hoca derseki revize edelim ozaman sürec olumsuz diyebiliriz
olacak insallah bu sac

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #177 : 30 Haziran 2022, 00:16:22 »
 şok dokulme sonrası cmkare bası diğer bolge ne kadar ekilmiş orası ne kadar ekilmiş saysana.oraya daha fazla ekilmeliydi

obi

• Full Member
« Yanıtla #178 : 01 Temmuz 2022, 12:31:15 »
bu bolgenin 2 ay onceki resimleride boylemiydi

Kısmen evet kısmen hayır , Daha az kök vardı olanların birüyük bir bölümüde uzamıştı

obi

• Full Member
« Yanıtla #179 : 01 Temmuz 2022, 12:50:08 »

Hocam ya okuduğunu anlalamışsın yada ben derdimi anlatamadım galiba , konuyu ikiye ayırıp tekrar özetleyeyim .

1.) Gördüğün saçlar ( kalın ve koyu olalar) zaten uzundu kırılarak döküldü diyorum . bu saçlar ekildikten sora uzadı kırılarak döküldü , tekrar uzuyorlar ve tekrar kırılarak dökülüyorlar ... Diğer ince olan saçlar 1 ay önce yoktu mioxdan sonra çıkmaya başladı uzarmı uzamazmı bilemem , ama benim konum zaten onlar değil ben başka şey soruyorum  ( uzayıp kırılarak dökülen saçlar ), sen okuyup anlamadan kusura bakma sallamışsın. Emekli Kel hocamın dediği gibi , kemik şikinliği yok derine ekildiği için zor besleniyorlar vb.  bir şey desen  kabul edecem mantıklı gelecek de, bacak kılı nedir arkadaş..

2.) Süreç ; süreç kendimle ilgili söylemiyorum benim saç olur veya olmaz ayrı konu ama 7-8 Ayda kimse süreç bitti demesi saçma geliyor . Madem bu kadar iyi biliyorsun DR lerin söyledikleri senin için geçersiz , git ozaman  ekim merkezi açı ver .

Rahmetli Uğur Mumcu'nun dediği gibi , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz..

Facebook Twitter Instagram