Herkese Selamlar ,
7. Ayı doldurmuş durumdayım ,Gün ışığı ve direkt güneş ışığı altında çekilmiş resimleri görebilirsiniz.
6. Aya göre biraz gelişme oldu ama yeterli değil, hala iyi olacağı kanısındayım, pozitif bakıyorum .zaten şu an yapacakta bir şey yok mecbur süreci tamamlayacağız .
ASMED 2 Ay minox önermişti 5-7 arasında o sürecide tamamladım . Normalde 7. ayda kontrole gitmemi söylemişlerdi duruma göre ne yapılacağına bakacaklardı . Fakat bir türlü randevu için ASMED den geri dönüş olmadı , yoğunuz döneceğiz diyorlar ama bir türlü dönüş olmadı , açıkcası bu duruma çok uyuz olmuş durumdayım , bu saatten sora çağırsalarda bir daha gitmeyi düşünmüyorum .
Ekim olur saç çıkar veya çıkmaz bir çok değişken var işin içersinde onu anlarım , örneğin benim problemli sol bölğede çıkmasada revize olur vs hiç dert etmedim mutsuz olurum ama laf söylemem . Fakat Arkadaş hem 7 ayda sen diyorsun kontrole gel ,sonrada yazıyorum hangi gün gelmem gerekiyor 10 gündür bir tane randevu oluşturamıyorsun geri dönüş yapamıyorsun bu olacak iş değil , ekilenlerin hiç biri çıkmasa bu kadar takılmam açıkcası,
Bir işe Alman gibi başlayıp Türk gibi devam etmek ...