Gönderen Konu: ASMED B GRUBU /4000 GREFT /YAŞ 43 / 15.12.2021  (Okunma sayısı 21288 defa)

obi

• Full Member
Ynt: ASMED B GRUBU /4000 GREFT /YAŞ 43 / 15.12.2021
« Yanıtla #181 : 01 Temmuz 2022, 12:53:36 »

sen bacagina ekimmi yaptirdin ????

sürec devam ediyor , devam ettigi sürecede moral bozma yok .

koray hoca derseki revize edelim ozaman sürec olumsuz diyebiliriz
olacak insallah bu sac

Eywallahh başkanım , bende herkesin aksine iyi olacağı hissiyatına sahibim  ..İnşallah senin saçta süper olur süreci takip ediyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #182 : 01 Temmuz 2022, 14:03:22 »
Nasıl sayayım başkanım sayılır mı deli işi , Onu sayacağıma saçlar çıkmasın daha iyi  ;D ;D ;D
aman baskan sitede cmkare işaretleyip sayanlar var:)sayma bereketi kaçar  :)anlarsın işte kaç ekilmiş kaç çıkmış.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #183 : 01 Temmuz 2022, 18:25:57 »
Nasıl sayayım başkanım sayılır mı deli işi , Onu sayacağıma saçlar çıkmasın daha iyi  ;D ;D ;D

Ahahahahah :D
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

obi

• Full Member
« Yanıtla #184 : 18 Temmuz 2022, 19:48:46 »

Herkese Selamlar ,

7. Ayı doldurmuş durumdayım ,Gün ışığı ve direkt güneş ışığı altında çekilmiş resimleri görebilirsiniz.

6. Aya göre biraz gelişme oldu ama yeterli değil, hala iyi olacağı kanısındayım, pozitif bakıyorum .zaten şu an yapacakta bir şey yok mecbur süreci tamamlayacağız .

ASMED 2 Ay minox önermişti 5-7 arasında o sürecide tamamladım . Normalde 7. ayda kontrole gitmemi söylemişlerdi duruma göre ne yapılacağına bakacaklardı . Fakat bir türlü randevu için ASMED den geri dönüş olmadı , yoğunuz döneceğiz diyorlar  ama bir türlü dönüş olmadı , açıkcası bu duruma çok uyuz olmuş durumdayım , bu saatten sora çağırsalarda bir daha gitmeyi düşünmüyorum .
 Ekim olur saç çıkar veya çıkmaz bir çok değişken var işin içersinde onu anlarım , örneğin benim problemli sol bölğede çıkmasada revize olur vs hiç dert etmedim mutsuz olurum ama laf söylemem . Fakat Arkadaş hem 7 ayda sen diyorsun kontrole gel ,sonrada yazıyorum hangi gün gelmem gerekiyor 10 gündür bir tane randevu oluşturamıyorsun geri dönüş yapamıyorsun bu olacak iş değil  , ekilenlerin hiç biri çıkmasa bu kadar takılmam açıkcası,

Bir işe Alman gibi başlayıp Türk gibi devam etmek ...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 18 Temmuz 2022, 20:13:03 »
Boşluk hariç diğer alanlar güzel boşlukta artık revize olacak gibi hocam
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #186 : 18 Temmuz 2022, 22:40:00 »
Siz bence randevudan ziyade o bölümde sorun olduğunu ve revize talebinde bulunun hocam. Randevuluk bir durum yok çünkü o bölüme minoksidil de etki etmemişse belli ki olmamış. Benim düşüncem muhtemelen randevudan sonra revize olacağı için size müsait oldukları bir dönemde randevu vermek istiyorlardır. Yani ilgilenmeme olarak bence algılamayın ben geçen sene Asmed'e tatil olacağı dönemde gitmiştim Koray Hocanın yanına halen bir sürü içeri de yabancı saç ektiren insanlar vardı. Yoğun oldukları için randevu oluşturmakta sorun yaşıyorlardır. 5 sene önce saç ektirmek için bile 6 ay sonraya randevu veren bir merkezden bahsediyoruz. Şuan bence iletişim koordinasyonu daha hızlı eskisine oranla.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #187 : 18 Temmuz 2022, 23:04:01 »
Klinikle iletişiminiz konusuna bir şey diyemem ama sizin o bölgenizde başka bir sorun var sanki abiciğim ekim öncesi de o bölge çok boş onun dışında ora olmasa saçlarınız çok güzel görünüyor maşallah
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 18 Temmuz 2022, 23:11:56 »
boşluk hariç çok güzel olmuş yalnız benim anlamadığım nekroz olmadığı halde o bölgeden neden saç çıkışı olmadı cidden ilginç geldi doğrusu.
hatta o bölgede çıkışlar olmuş ama uzamamışlar gibi görünüyor yukarda slade23 ün dediği gibi ekim önceside o kısım boşmuş doğrusu ilginç bir durum.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 18 Temmuz 2022, 23:29:09 »
Bu saçlar 2 ay içinde çıkar çıkmazsa bu forumu bırakıcam sadece bekle ister panik yaparak istemesende sakince panik yapsanda çıkcak yapmasanda çıkcak
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

obi

• Full Member
« Yanıtla #190 : 19 Temmuz 2022, 10:44:34 »
Boşluk hariç diğer alanlar güzel boşlukta artık revize olacak gibi hocam

Walla hocam revize olacaksada problem etmiyorum , keşke olmasaydı derim ama olan olmuştur diyip çözüme bakacağız mecburen

Örneğin revizeye karar verildi ,Ekimden minimum kaç ay geçtikten sonra yapılabiliyor ...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 19 Temmuz 2022, 10:48:02 »
Benim fikrim 12 ay ya da 15 çünkü diğer alanda saçlar gelişimini tamamlamadan ikinci bir ekim ve bu da şoka sebep olur saç gelişimini tamamlamadan doğru olmaz. Çünkü daha yolu var gelişecek saçların baya .Diğer alanlarda saçların otursun gelişimini tamamlasın öyle  hem bakarsın o bölgede gelişimde olur daha 7 ay dasın. Ve zaten 50 100 greftlik bir alan.

Tabi asmed karar verecek bu duruma ben şahsen kendim için bu şekilde düşünürüm

Şunuda ekliyim bütün alanda sağlıklı saçların çıkması o landa böyle bir sorun olması cild ile alakalı bir problemde olabilir ekim le alakalı olması yanında. bunuda değerlendireceklerdir. Tabi farazi konusuyoruz bütün olasılıkları değerlendirmek gerek.

Kısacası süreç tamamlanması ve sonra hareket etmek benim için doğru olan.

Saçta o bölgede çıkış olup dökülüyorsa o bölgede bir cild sorunu olması büyük ihtimal enterasan bir durum

Mesala o bölgede ekim öncesi diğer alana göre daha fazla dökülme var genelde eşit dökkülür saçlar
Neyse bakalım asmed doğru zamanda müdehale edecektir sürece göre
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2022, 11:16:07 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

obi

• Full Member
« Yanıtla #192 : 19 Temmuz 2022, 10:50:25 »
Siz bence randevudan ziyade o bölümde sorun olduğunu ve revize talebinde bulunun hocam. Randevuluk bir durum yok çünkü o bölüme minoksidil de etki etmemişse belli ki olmamış. Benim düşüncem muhtemelen randevudan sonra revize olacağı için size müsait oldukları bir dönemde randevu vermek istiyorlardır. Yani ilgilenmeme olarak bence algılamayın ben geçen sene Asmed'e tatil olacağı dönemde gitmiştim Koray Hocanın yanına halen bir sürü içeri de yabancı saç ektiren insanlar vardı. Yoğun oldukları için randevu oluşturmakta sorun yaşıyorlardır. 5 sene önce saç ektirmek için bile 6 ay sonraya randevu veren bir merkezden bahsediyoruz. Şuan bence iletişim koordinasyonu daha hızlı eskisine oranla.

Patron , 7. Ay fotolarını görmedikleri için revizemi olacak yada olmayacak bilgileri yok. Bakıp ne yapılması gerektiğine karar verecekler . ilk aşamda Prp veya Mezoterapi gibi bir uygulama yapabiliriz demişlerdi ( Gördükten sonra buna karar verilecekmiş ) ..

obi

• Full Member
« Yanıtla #193 : 19 Temmuz 2022, 10:55:13 »
Klinikle iletişiminiz konusuna bir şey diyemem ama sizin o bölgenizde başka bir sorun var sanki abiciğim ekim öncesi de o bölge çok boş onun dışında ora olmasa saçlarınız çok güzel görünüyor maşallah

Aslında boş olan bölgede daha iyi saç çıkması mantıklı değilmiydi  ,,,bende onu anlamadım gitti , eteresan bir durum olduğu için detaylı paylaşım yapmaya çalışıyorumki  herkes faydalansın

obi

• Full Member
« Yanıtla #194 : 19 Temmuz 2022, 11:00:02 »
Bu saçlar 2 ay içinde çıkar çıkmazsa bu forumu bırakıcam sadece bekle ister panik yaparak istemesende sakince panik yapsanda çıkcak yapmasanda çıkcak

Walla hocam işin enteresanı bende aynı fikirdeyim ,nedendir bilmiyorum  çıkacağını düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram