Saç Ekimi Sonuçları
Kendi saçlarınıda dökülme var mıydı? Ön hat biraz daha sık olsa güzel olurmuş
Önlerin biraz daha sıklaşmasını bekliyorum saç ekiminizde bu sekilde ön hat sık olmadan ne kadsr başarılı sayılır bu saç ekimi? Önemli olan ön hat
Evet doğru diyorsunuz. Saç ekimi yapmadan da saçlarıma şekil veremiyordum. Şimdi de veremiyorum.
Dr.Serdar gökrem ne diyor duruma gerçi daha süreç bitmedi?
Ekim hayırlı olsun hocam serdar hocadan memnun musun bende ankarada yaşıyorum 2-3 yer arasında gidip geliyorum senin düşüncen nedir serdar hocanın en çok övündüğü konu manuel alım sence o kadar fark ettiriyor mu
Ön çizgi sık bir görünüm olmadıktan sonra sonucun pekde bir önemi yok Resimlerdr çok anlaşılır değil siz memnun musunuz revize istediniz mi ya da?
Ön çizgi sık değil saçları yatırmışsınız memnun musunuz siz gerçi resimlerde net değil
Bence madem bir sürecin içine girdiniz daha iyi bir sonuç almak adına hocayla konuşun eğer sonuçtan memnun değilseniz sonuçta bu işlem için para verdiniz emek sarf ettiniz bence böyle bırakmayın memnun değilseniz[/quotGerçi haklısınız. Bir yılım dolsun o zaman görüşürüm bakalım o zaman hoca ne diyecek duruma biraz daha sabır edip bekleyelim bakalım.
net resimlere daha gercekci yorum yapılır