Bir arkadaşımın referansıyla ve bu sitede ki araştırmalarım sonucu Doç Dr. Serdar Gökrem hocaya saç ekimini 28 Nisan 2025 tarihinde yaptırdım. Benim için en önemli kriterlerden ikisi doğal ön saç çizgisinin başarılı olması ve manual alım yapmasaydı.
Sabah saat 7:15 de hoca ön çizgiyi çizdi ve 8 de operasyona başladı. Saç köklerini manuel olarak kendi topladı, ortalama 2,5 saat sürdü. Bu işlem sürecinde anlımı masada tutmak zorunda kaldım, öncesinde vermiş oldukları bir ilaçtan dolayı acı hissetmedim sadece anlı masada sürekli tutmak biraz yorucu oldu. Daha sonra Serdar beyle uzun yıllardır (15 yıldan fazla) çalışan 2 hemşire saç köklerini topladı. Kısa bir kek, meye suyu, bisküvi arasından sonra Serdar bey son kez gelip saç çizgisini netleştirdi. Tekrar bir sakinleştirici yapıldı ve kanal açılımına başladılar. Ortalama 2,5-3 saatte söylediklerine göre 3140 greft ekimi tamamlandı. Saat 13:30-14 arasında klinikten ayrıldım. İşlem korktuğumdan çok daha basitti, neredeyse hiç acı hissetmedim diyebilirim.
Aşağıda fotoğrafları bırakıyorum, siz tecrübeli arkadaşların yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Burada bir çok bilgi edindiğim için ilerleyen süreci tüm ayrıntılarıyla paylaşmayı planlıyorum.