Bugün ikinci yıkamam aynı şekilde gerçekleşti. Kontrol sonrasında istenilen gibi ilerlediğini ve bir sıkıntı olmadığını belittiler. Açıkçası bir sürü video izleyip, yazılanlar okununca binbir çeşit farklı yöntem görülebiliyor. Kafamı çok bulandırmamaya çalışacağım artık.

Bundan sonraki yıkamamı Pazar günü kendim yapacağım. Bunun için kullandıkları antiseptik şampuandan verdiler. 1 gün arayla kabuklar dökülene kadar yıkamaya devam edeceğim, 14.gün de kontrole gideceğim.
Her hangi bir ağrım sızım şimdiye kadar olmadı. Evden çalıştığım için çok sıkıntı yaşamıyorum. Ekimin ertesi günü çalışmaya başladım.
Uyku konusuna da gelirsek, ilk 2 gün gerçekten çok sıkıcı. Nereden kalkıştım da yaptırdım dediğim bile oldu. Ağrıdan falan değil tamamen uyku pozisyonundan kaynaklı. Normalde her şekilde her yerde uyuyabilen bir insanımdır fakat yan dönmeyeceksin gerginliği insanı ayık tutuyor. Neyse o süreci atlattım, sırt üstü yatmaya da alıştım.
Bol bol su içiyorum. ChatGPT ile sağlıklı bir beslenme programı da hazırlamıştım onu da uygulamaya çalışıyorum

En çok bira içmeyi özledim. Normalde 10 günün sonunda içmekte bir sıkıntı yokmuş ama en az 1 ay dayan dediler. Sigarayı da canım istediğinde içen bir insandım. Bazen günde 1 paketi bitirdiğim de oluyordu bazen de 2 hafta hiç içmediğim. O yüzden o konuda hiç sıkıntı çekmiyorum. Hatta bir daha içmeyebilirim bile bilmiyorum. Zaten tütün sarıyordum.
Genel olarak süreç şu an bu şekilde.