Gönderen Konu: Ocak 2025 - Saç Ekim Öncesi Yorumlarınızı Bekliyorum  (Okunma sayısı 1111 defa)

laniakea

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar,

Yaşım 32, saç dökülmesini 25 yaşımdan beri yaşıyorum ve önlem olarak ne yazık ki bir şey yapmadım. Çok önüne geçebileceğim bir şey olduğuna inanmıyordum.
Ankara'da Doç. Dr. Serdar Gökrem hoca ve Şahin Çelik hoca ile görüştüm. Hangi yerde yaptırmak konusunda biraz kararsız kaldım.

Kesinlikle yaptırmak istediğim bir işlem ama şu an ameliyat sonrasındaki süreç beni yıpratır mı çok emin olamıyorum.

Beni endişelendiren diğer konulardan bir tanesi şu; ekim sırasında ön bölgede bulunan az da olsa var olan saç tellerim öldürülecek mi? Yoksa bu kökler bırakılır mı?
İkinci olarak şu an saç diplerimde kepek ve kaşıntı mevcut bu ekime engel olur mu?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ocak 2025 - Saç Ekim Öncesi Yorumlarınızı Bekliyorum
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2025, 09:11:01 »
Merhaba ameliyat ve sonrası süreç kişiden kişiye değişmekle beraber(zorluğu) elbette zorlu bir süreç.Halihazırda olan saçlarınız ekim kaynaklı travma yaşayıp çıkmamak üzere dökülebilir, Ya da dökülmez ekilenler saçlar çıkar sonra dökülür ezcümle dökülecek saç kafada kalmıyor. Donör iyi ve saç yapın dalgalı. Dalgalı saçın kapatıcılığı daha iyi olur. Yapman gereken forumu inceleyip bütcene ikamet durumuna görüşmedeki samamiyete ekim sonuçlarına vs bakıp en makul ekim merkezini tercih etmek.(Ekim öncesi 1 2 ay finasterid öneriliyor donör bölgenin güçlenmesi ekim başarısının artması için ama yan etkilerini inceleyip kendi risk algına göre hareket etmelisin)

laniakea

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2025, 10:44:32 »
Yanıtınız için teşekkür ederim. Bütçe konusunda her iki taraf da birbirine çok yakın. Sadece bu forumda Serdar hocaya ait ekimler geçmiş yıllarda var. Yeni konulara çok fazla denk gelemedim. Şahin hocanın da şimdi doğruya doğru burada bir popülerliği de var. O yüzden karşılaştırmaları yaparken çok doğru sonuç alamıyorum. Finasterid öneriniz için de teşekkür ederim, araştıracağım.

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2025, 11:27:13 »
Rica ederim Popülerliği iyi olmasından kaynaklananda var reklam basmaktan kaynaklananda. Bilinçli tüketici olarak bunun ayrımını yapıp kaliteden yana olanı tercih edeceğiz. Bu forumda o anlamda bir nevi ansiklopedi görevi görüyor. Selametle

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2025, 02:11:14 »
Serdar beyin ekimleri biraz daha seyrek fakat çıkış garantisi olarak belli bir standardı var şahin beyin ise daha sık ekimleri fakat çıkış yüzdesi olarak yüksek bir standart tutturmasına rağmen nadiren bazı zayıf sonuçlanmış ekimleride olabiliyor yani özetle seçim yaparken zayıf ama garantili bir sonuçmu yoksa yüksek olasılıkla sık bir sonuç ama düşükte olsa başarısız bir sonuç alınma olasılığınımı tercih edeceksiniz ona göre kararınızı verin bence.

laniakea

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2025, 02:42:06 »
Serdar beyin ekimleri biraz daha seyrek fakat çıkış garantisi olarak belli bir standardı var şahin beyin ise daha sık ekimleri fakat çıkış yüzdesi olarak yüksek bir standart tutturmasına rağmen nadiren bazı zayıf sonuçlanmış ekimleride olabiliyor yani özetle seçim yaparken zayıf ama garantili bir sonuçmu yoksa yüksek olasılıkla sık bir sonuç ama düşükte olsa başarısız bir sonuç alınma olasılığınımı tercih edeceksiniz ona göre kararınızı verin bence.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Evet forumda eski sonuçları incelediğimde benzer yorumlara denk geldim. Serdar hocanın forumda görebildiğim son operasyonu Şubat 2024 tarihinde gözüküyor. Sonrasında kimse foruma bir entry girmediği için karar aşamasında biraz zorlandım. Şahin hocanın da gerçekten çok başarılı sonuçları var. Her ikisi de 2 ekim yapmam gerektiğini belirtti. İlk olarak ön bölge, sonrasında da eğer uygun olursa vertex alana yapılabilirmiş.

Sonuç olarak, bir karar verdim ve Serdar hocayı arayarak Cumartesi günü için randevu aldım.  |-onayisareti-| Görüşmelere gittiğim günden beri her an olabilir düşüncesiyle 1 haftadır alkol ve sigara da kullanmıyorum ama bu kadar da yakın bir tarihte yaptırabileceğimi hiç düşünmemiştim.

Ön çizgi ve sıklık konusunda ekim öncesi nasıl bir talepte bulunursam daha iyi bir sonuç alabilirim? Bu konuda önerilerinize açığım.

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2025, 11:31:34 »
Hocam senin saç dökülme tipine göre Serdar hocayı seçmen doğru tercih olmuş.En büyük artısı manuel alım yapması.Donörü fazla hırpalamıyor.Çok doğal gözüküyor saclar. Yanış anlamazsan ne kadar güncel ekim ücreti Serdar hocanın?

laniakea

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2025, 11:44:48 »
Hocam senin saç dökülme tipine göre Serdar hocayı seçmen doğru tercih olmuş.En büyük artısı manuel alım yapması.Donörü fazla hırpalamıyor.Çok doğal gözüküyor saclar. Yanış anlamazsan ne kadar güncel ekim ücreti Serdar hocanın?

Teşekkür ederim, umarım güzel bir sonuç alırım. Lütfen siz de yanlış anlamayın, buradan fiyat paylaşmam etik olmaz. Kişinin durumuna göre indirim ve pazarlık durumları olabiliyor. Kendisi ile whatsapp üzerinden iletişime geçerseniz yardımcı olacaktır.

laniakea

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Ocak 2025, 17:08:00 »
Saç ekimimi gerçekleştirdim konuya buradan devam edeceğim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37463.0

Facebook Twitter Instagram