Serdar beyin ekimleri biraz daha seyrek fakat çıkış garantisi olarak belli bir standardı var şahin beyin ise daha sık ekimleri fakat çıkış yüzdesi olarak yüksek bir standart tutturmasına rağmen nadiren bazı zayıf sonuçlanmış ekimleride olabiliyor yani özetle seçim yaparken zayıf ama garantili bir sonuçmu yoksa yüksek olasılıkla sık bir sonuç ama düşükte olsa başarısız bir sonuç alınma olasılığınımı tercih edeceksiniz ona göre kararınızı verin bence.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Evet forumda eski sonuçları incelediğimde benzer yorumlara denk geldim. Serdar hocanın forumda görebildiğim son operasyonu Şubat 2024 tarihinde gözüküyor. Sonrasında kimse foruma bir entry girmediği için karar aşamasında biraz zorlandım. Şahin hocanın da gerçekten çok başarılı sonuçları var. Her ikisi de 2 ekim yapmam gerektiğini belirtti. İlk olarak ön bölge, sonrasında da eğer uygun olursa vertex alana yapılabilirmiş.
Sonuç olarak, bir karar verdim ve Serdar hocayı arayarak Cumartesi günü için randevu aldım.

Görüşmelere gittiğim günden beri her an olabilir düşüncesiyle 1 haftadır alkol ve sigara da kullanmıyorum ama bu kadar da yakın bir tarihte yaptırabileceğimi hiç düşünmemiştim.
Ön çizgi ve sıklık konusunda ekim öncesi nasıl bir talepte bulunursam daha iyi bir sonuç alabilirim? Bu konuda önerilerinize açığım.